- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.441
gnydnlarrr kayıfler nasıl bkalım
iftar:azcık corba bır ıkı catal salata karpız bol suuu
ara:az salata bır dılım pıde karpuz
sahur:yrm dılım pıde yesıl fasulye
naf cım menun gzlmıs walla bu hafta sanırım gzl bır cıkısta senden gelır
aaa bende dıyorum nıye kımsecıkler yok bgn bugun haftasonu ya ondan deımı :))))
neyse bende kalkayım bebıskolarımı doyurayım işlere kayulayım sonra da yemek faslı baslar
bugun hava burda cok gzl serın seın
günaydın kıslarrrrr offff çok fena üşütmüşüm yaaaaaa iyileşemiyorummmm
günaydı ben geldim kızlara.s.
günaydın kıslarrrrr offff çok fena üşütmüşüm yaaaaaa iyileşemiyorummmm
bi tek ben kalmısım burda bende cıkıyorum görüsürüz kızlar çıkmadan maksam ve sahur menümü de yazayım
dün aksam tarhana corbası 1 kepçe bamya 1 kaşık azda makarna salata ayran
sahurda da yumurta azcık pide bi tanede krep
görüşürüz bebeeemmmbirinci oldum he:1shok: ay ilk defa kaydirigubbakcemile2 kupa için çok saol nafcım..
hadi kız merve haftaya görüşücez senle bu sözünü unutma bak..birinciliğe adayım yine şekerim gör baksositososito:lepi:
nazlıbaharcım evet ya bende şaşırdım..1kilo falan verirm sanıodum.ama bi arkadaş sporla desteklennce verilio diye çok doğru ben 2 kiloyu öle verdiğimi düşünüyorum
ollur nafcım.anacım sonradan engel kaldırılıyo dimi :))doğru canım aklinialirimsmile aklinialirimsmile
canım konu üzerine yorum yapmışsınız ama bende fikrimi söyleyeyim hemencik
o senin yazdıklarını görebilir bir şekilde ama profiline girebilir mi bilmiyorum şöyle yaparız sen ikimiz forumdayken beni engellersin deneme yaparız neyi görebiliyoruz neyi göremiyoruz olur mu cnm
ollur nafcım.anacım sonradan engel kaldırılıyo dimi :))
stres yapmadığım sürece midem süper meliscimm zemuszemus çok sağol canımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
rica ederim canım ne demek hakkınla aldın kupanı zemuszemus zemuszemus nice kupalara inşallah olumunekankayizsmile
o konuda haklısın canım zemuszemus zemuszemus
burasıda püfür püfür yaa görmen lazım nazlım.aaa bende dıyorum nıye kımsecıkler yok bgn bugun haftasonu ya ondan deımı :))))
neyse bende kalkayım bebıskolarımı doyurayım işlere kayulayım sonra da yemek faslı baslar
bugun hava burda cok gzl serın seın
oğlumu salıyorum bı yandan da boz durmuyorum))cok calıskan bır gacıyım yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?