Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydı ben geldim kızlara.s.

tünaydın cnm zemuszemus

günaydın kıslarrrrr offff çok fena üşütmüşüm yaaaaaa iyileşemiyorummmm

geçmiş olsun cnm yaa yaz günü de hiç çekilmezzz :2: dikkat et kendinee opuyorumnanaktan

hem pide hem krep heee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

görüşürüz bebeeemmm

ollur nafcım.anacım sonradan engel kaldırılıyo dimi :))

burasıda püfür püfür yaa görmen lazım nazlım.

ay hep hayranım zaten sana maşallah

mervecim bak engel kaldırılıyomu onu bilmiyorum işte

kızlar dün akşam iki tabak mercimek çorbası içtim ohaoldumsmile bi kasede cacık.
sonra otururken bi porsiyon üzüm.o kadaarrr boshayallersmile

ekmek yok mu sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kızlar ben çıkıyorum akşama kadar işlerim var iftarada biyere davetliyiz.ancak akşam ordan gelince girebilirim.çok yazmayın haa zemuszemus öptüüüümmmmm Şeniz

herkes tatilde kimse gelmez mervecim merak etme sen sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan

amın cnm amın deşmeyım yaramı bu kadarla kalayım saol cnm benım

kızlar bende cııyorum bebişko uyumusken bende ıslerı yapaym hemen gorusmek uzere bb

gülegüle cnm opuyorumnanaktan

kızlar kilolarımızın bildrimini kmehtapa özelden mi yapıyoruz

kilo bildirimini direk sayfaya yazabilirsin oğlakçım ben listeye ekliyorum daha sonradan kaydirigubbakcemile5

selam kizlar nasilsiniz???

selam cnm iyiyiz sen nasılsın opuyorumnanaktan

Naf im liste harika olmus ellerine saglik canimmm..

rica ederim tatlım beğenmene sevindim :kedi: daha güzel listelere inşallah opuyorumnanaktan

Tünaydın kızlaar opuyorumnanaktan

tünaydın patiskacım opuyorumnanaktan

olalaa :sinifsinif: :gitme:
eyllull :sinifsinif: :gitme:
neşeliiii :sinifsinif: :gitme:

nerde bu kızlar yaa :çok üzgünüm:

olalaa :sinifsinif: :gitme:
eyllull :sinifsinif: :gitme:
neşeliiii :sinifsinif: :gitme:

nerde bu kızlar yaa :çok üzgünüm:

tatlım benim bitanem, geldim Şeniz

kızlar annem biraz hasta oldu, apar topar ona gittim..bir gün hastanede kaldı..gelen giden derken nete girmeye fırsatım olmadı :1no2:

nafcım 600 gr vermişim canım..
bir kaç sayfaya baktım ama kupayı kimin aldığını bilmiyorum, kupayı alan arkadaşımız tebrik ederim :teytey::hooray:a.s.

sorma nafım ya bi kuruluk varki anlatamammmm gırtlağımda dilimde yara

ayy çok geçmiş olsun cnm yaa :1hug:

çok geçmiş olsun canım çok merak ettimm vallahi yaaa :sinifsinif: :sinifsinif: gelmiş

geçmiş olsun çok ciddi birşey değildir inşallah canım olumunekankayizsmile

hemen ekliyorum senin kilonuda canımm listeyi güncelleyerek tekrar ekliycem opuyorumnanaktan

bugun neden kimse yok yaa??aaa dogru ya bugun cumartesi :)))

aynen öylee

--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF-------------73-------------------------68.5--------------------------60-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
oyelken------79.7-----------------------71.4--------------------------65-----100 gr verdi
neseli45------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz--- -------------------------- 62----------------------------60-----Kilosunu korumuş
Cigsel2010--71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
mehay--------68--------------------------61.5-------------------------55-----500 gr verdi
oglak75-------64------------------------- 63---------------------------58-----Pazar günü bildirim yapacak
nazlıbahar--71--------------------------64.4------------------------62-----1.100 gr verdi
merve52------96-------------------------75---------------------------65------1.500 gr verdi
Ggulsu--------63--------------------------61.9 -----------------------57------1.100 gr verdi
asya27--------64--------------------------57.8------------------------50------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
ege1979------97.2-----------------------91.5------------------------85------500 gr verdi
_kvsr_---------66--------------------------61---------------------------55------2 kilo verdi
eyllull---------51.2-----------------------50.6------------------------48------600 gr verdi

ONUR KONUKLARIMIZ
olala
tinkerbell2
:asigim: :asigim:

Evet arkadaşlar 20.08.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;

Günün Birincisi : _kvsr_( 2 kilo ile ) :hooray:
Günün İkincisi : merve52( 1.500 gr ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : nazlıbahar & Ggulsu ( 1.100 gr ile ) :hooray:

Kupa alan arkadaşlarımızı tebrik ederim olumunekankayizsmile

Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan

kızlar bende çıkıyorum

herkese iyi tatiller hayırlı iftarlar :Saruboceq:

pazartesi görüşmek üzere öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

eweeet kımsecıkler yok
bende uyudum uyudum uyandım yemek yapıcam sımdı ama ewın ıslerı toz alma ısı kalı yrn a artık her yanı sılıp supurmustum toz alıncaktı uyuyakamısım yrn a aertık napalım

selam kızlar.sabah evden çıkmadan önce sadece yarım domatesle bi bardak vişne suyu içtim.2 kaşık dondurma yedim.akşam iftarda ne var bilmiyorum iftara davetliyiz.

hadı bakalım afıyet lsun
bende daha bır corba yaptım hıc cnm ıstemıyor ama napalım yeekte ıstemıyorum ııkı gundur yemıyorum da bakalım nolcak ...cnm sıkkın sankı ıcımden hıcbısey yapmak gelmıyor ole balkonda oturdum gamze dsarda onu ızledım ızledım geldım ıcerı sıze bı bkayım dedım kalkarım sımdı mecburen bıseyler hazırlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…