- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.481
ıftar:az corba az cığer sote azcık pıde slata
sımdıde ara:karpuz yıcez he bıde ıftarda kemal pasa yedım 2 tane(
sahurda haslanmıs patates dusunuyorum ıkı tane
biraz fazla yiiyor gibisi sankiibilmiyorumkismile
tıkellbel2kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
yok cnm bunlar benım az yıyorhalleırm bu sekılde ben kılo bılem verıyorum ama tabı daha az yesem dah gzl ocak ama ne bılım zorlamak ıstemıyorum kendımı surda ne kalmıskı az az verelım gerı gelmesın dıkkat edınce hızlı veren bır bunyeye ashıbım cnm ama ne bıleyım yoruldum artık sanırım tatlıları bıraz kacırıyorum o kadar
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendineaynen şöyle bitanem
sağımda klima, solumda pervane, iftarda buzzz gibi su mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
tatlım benim bitanem, geldim Şeniz
kızlar annem biraz hasta oldu, apar topar ona gittim..bir gün hastanede kaldı..gelen giden derken nete girmeye fırsatım olmadı :1no2:
nafcım 600 gr vermişim canım..
bir kaç sayfaya baktım ama kupayı kimin aldığını bilmiyorum, kupayı alan arkadaşımız tebrik ederim :teytey::hooray:a.s.
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5geldim geldim annemdeydim biraz önce girdim içeri
iyiymm kuşumm sen....dışardyadım arkdaşımla sonra onu hamam götürdüm yeni evlide 3a ylık kese yaptırdık soda ve türk kahvesiyele:)ee bu gün kimseler uğramamış gündüzde... doğruya haftasonu
Melisim naber cnm napıyorsun
bak yine yakalıyamıyoruz geçen gibi :roflol: ben geldim sen çıktın mı ne yahuu
ohhh hamam sefası ne gzl walla aslında bıde benı gotursen benımde ıhtıyacım var co
cnm ben cok hızlı kılo verıp yavas alan bır bnyeye sahıbım sanslıyım yanı az dıkkat etsem verıyorum ama ben oburıx gıbı yıye yıye almıyorum dıye dıye aldım yanı sımdıde vermeye calıısyoruz ıste keske tatlıya hayır dıyeılsem olmaynca da aramıyorum ama lunca da yıyorum sankı bırı onumden kacırcakmıs gıbı
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
iyiymm kuşumm sen....dışardyadım arkdaşımla sonra onu hamam götürdüm yeni evlide 3a ylık kese yaptırdık soda ve türk kahvesiyele:)
yokk üzüm yıkadımdaa
en iyiisi varya dondurma yemekk tatlı ihtiyacıı gidiyorr öylee 3topa kadar yelenebiliyr cnm.........geell götürümm ayıp ettin izmirdemisnnnaklinialirimsmile....ben 1.5 haftadır kilo durdu:gitme:
bayanssulusmileslm kızlar
bende gün içinde
sabah aç karna 1 bardak limonlu ılık su
ardından karpuz
1 kase sütlü k_fleks
2 havuç
akşam: az karnı yarık 2 dilim kadar ekmek
1 kase cacık
3 tulumba tatlısı
çok mu kaçırdım acaba, korkuyorum ama mafoldumben
sizce?
en iyiisi varya dondurma yemekk tatlı ihtiyacıı gidiyorr öylee 3topa kadar yelenebiliyr cnm.........geell götürümm ayıp ettin izmirdemisnnnaklinialirimsmile....ben 1.5 haftadır kilo durdu:gitme:
aklısın cnm ya ....nerdeee ızmır olsa keske duzcedeyım cnm co saol
gunduz cok gzl on puan ama sende bnım gıbı tatlıyı fazlla kacırmıssın cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?