Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ehüehüehü malesef gecen gun tatlının ısmını yazmadım kızlmasınlar dıye ama nafın gozunden kacmadı hemen sordu ne tatlısı dıye malesef baklavaydı ustelık :)))) hemen yakaldı benı yanı
bende tulumbayada dayanam esıme dıyorum bari onu alma adam alıp gelıyor alma dedıkce napalım olmsa yemıcem yanı

14806553]

slm gulseren Öğle yemeğini atladın mı yoksa karpuz kahvaltı, k feleks öğlen mi ? orayı anlamadım. :uhm: eğer öyleyse asla öğün atlamamaya çalış Ramazanda hoş çoğumuz 2 ye en fazla 3 e indirdik ama normal zamanlarda , en az ara öğünlerle altı öğün yapmaya çalışmalısın.. Akşam yemeğin iyi seçim ama evet o tatlı porsiyonu biraz bozmuş gibi :)

yaf sende abrtmaa sakin ol bekleyerek yee çok faydalı olurr:)kaydirigubbakcemile5bende seviyorum dondurmayıııııııızemuszemus

sabah iyyi bi başlangıç akşam fiyasko maleseff çünküü 3 tulumba tatlsıı 300 kaloriiguclubacismile

Mümkün olduğu kadar kes cnm.Meyve ye mutlaka şeker ihtiyacının çoğunu karşılayacaktır zaten . Tatlıyı her gün değil de 3-4 günde bir yemeye çalış. Tercihini de şerbetli değilde sütlü tatlılardan kullan. En iyisi bu havada tabii :icecream: Bende çok düşkündüm ama zamanla alışıyosun şekerli şeyler yememeye merak etme :))

Bu gün hava ne güzeldi ist. da. Uzun zaman sonra nefes aldık esiyordu biraz ama bir iki gün sonra sıcak yine geliyormuş maleseff ( fazla sevinmeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…