- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.501
Karabatak gibiyiz :roflol:
Ne güzel hamama gitmişsiniz. Ben sadece bir kere çocukken gitmiştim
haklısın cnm ya ....nerdeee ızmır olsa keske duzcedeyım cnm co ksaol
ama tatlıyıy az kesersen daha çok işine yarıcak bu diyet senin cnm..düzcedemiisnn hımm orda tören düzenlendimi(
Evet bizler için en iyisi dondurma şeker zemuszemus Dondurmayı da çok abartmamak gerek tabi 2 top :icecream: tercihi de sadeden kullanmalıyız malesef
[demii kuşum ben yedim limonlu bögörtlenliii:)ben sade hiç sevmiyorumkiiibilmiyorumkismile
bayanssulusmileslm kızlar
bende gün içinde
sabah aç karna 1 bardak limonlu ılık su
ardından karpuz
1 kase sütlü k_fleks
2 havuç
akşam: az karnı yarık 2 dilim kadar ekmek
1 kase cacık
3 tulumba tatlısı
çok mu kaçırdım acaba, korkuyorum ama mafoldumben
sizce?
ayyy ıkı top ne ki kız daha bısmıllah derdemez ıkı top bıter ya :) sansıma bı tek sade olanı severım yanı
ama bu hafta dıkkat edıcem yanı tatlıya gcen hafta baya bi kacırmıstım bu hafta yemezsem ya da az yersem bıraz daha sevınırım cuma gunu :)
sabah iyyi bi başlangıç akşam fiyasko maleseff çünküü 3 tulumba tatlsıı 300 kaloriiguclubacismilebayanssulusmileslm kızlar
bende gün içinde
sabah aç karna 1 bardak limonlu ılık su
ardından karpuz
1 kase sütlü k_fleks
2 havuç
akşam: az karnı yarık 2 dilim kadar ekmek
1 kase cacık
3 tulumba tatlısı
çok mu kaçırdım acaba, korkuyorum ama mafoldumben
sizce?
14806553]haklısın cnm ya ....nerdeee ızmır olsa keske duzcedeyım cnm co ksaol
ama tatlıyıy az kesersen daha çok işine yarıcak bu diyet senin cnm..düzcedemiisnn hımm orda tören düzenlendimi(
ewet cnm
[demii kuşum ben yedim limonlu bögörtlenliii:)ben sade hiç sevmiyorumkiiibilmiyorumkismile
yaf sende abrtmaa sakin ol bekleyerek yee çok faydalı olurr:)kaydirigubbakcemile5bende seviyorum dondurmayıııııııızemuszemus
saa cnm ya tabıkı sınırda
bii tulumba tatlısında 92 kalori:))abovvvvvvvvvkaydirigubbakcemile3
gercekten abowwww
kızlar ıyı geceler bebıskolarım uyudu bende hemen yatayım
ayyy ıkı top ne ki kız daha bısmıllah derdemez ıkı top bıter ya :) sansıma bı tek sade olanı severım yanı
ama bu hafta dıkkat edıcem yanı tatlıya gcen hafta baya bi kacırmıstım bu hafta yemezsem ya da az yersem bıraz daha sevınırım cuma gunu :)
14806553]
gercekten abowwww
ğüzell uykularrr canımmm ...yat dinlennnnnyerimseniben
14806553]
gercekten abowwww
İyi geceler cnm
Bu gün hava ne güzeldi ist. da. Uzun zaman sonra nefes aldık esiyordu biraz ama bir iki gün sonra sıcak yine geliyormuş maleseff( fazla sevinmeyeyim
yok havaalr serinleidii kuşummm artıkkk 9 derece birden düşcekmişş sıcaklıkkbilmiyorumkismile
burada biraz esiyorrrrrrrrşutarafagitti
119 sn beklicem özll mesaj içinn tırrıırm:
melisim sonra bir ara bakıcam kuşum ama şimdi bir çıkıcam eşim oyun oynayacakmışbilg. bırakıyorum ona malesef alsanaalsanasmile
ayy ne iyi düşsün düşsün. bilmiyorumkismile dün haberde tekrar sıcaklar çıkacak anladım ben iyi ozaman zemuszemus
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmilegitmeeeeee:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?