- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.521
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol: başımda bekliyor hadi biraz oynayım vericem yine diyor :roflol:
attımm mesajıııııııııııııııbilmiyorumkismileee gelmedi mesaj 2 mesaj arası ne kadar uzunmuş
tmm canım aldım, gelicem Öperim seni çok opuyorumnanaktan
slm gulseren Öğle yemeğini atladın mı yoksa karpuz kahvaltı, k feleks öğlen mi ? orayı anlamadım. :uhm: eğer öyleyse asla öğün atlamamaya çalış Ramazanda hoş çoğumuz 2 ye en fazla 3 e indirdik ama normal zamanlarda , en az ara öğünlerle altı öğün yapmaya çalışmalısın.. Akşam yemeğin iyi seçim ama evet o tatlı porsiyonu biraz bozmuş gibi :)
guclubacismilebazen kaçırıyoruz canım napalım
kola içmeseydin keşke
pidelerde helal olsun
can boğazdan geliiiiiiiiir
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF-------------73-------------------------68.5--------------------------60-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
oyelken------79.7-----------------------71.4--------------------------65-----100 gr verdi
neseli45------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz--- -------------------------- 62----------------------------60-----Kilosunu korumuş
Cigsel2010--71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
mehay--------68--------------------------61.5-------------------------55-----500 gr verdi
oglak75-------64------------------------- 63---------------------------58-----Pazar günü bildirim yapacak
nazlıbahar--71--------------------------64.4------------------------62-----1.100 gr verdi
merve52------96-------------------------75---------------------------65------1.500 gr verdi
Ggulsu--------63--------------------------63 -------------------------57------Henüz bildirim yapmadı
asya27--------64--------------------------57.8------------------------50------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
ege1979------97.2-----------------------91.5------------------------85------500 gr verdi
_kvsr_---------66--------------------------61---------------------------55------2 kilo verdi
eyllull---------51.2-----------------------51.2------------------------48------Henüz bildirim yapmadı
ONUR KONUKLARIMIZ
olala
tinkerbell2:asigim: :asigim:
Evet arkadaşlar 20.08.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincisi : _kvsr_( 2 kilo ile ) :hooray:
Günün İkincisi : merve52( 1.500 gr ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : nazlıbahar( 1.100 gr ile ) :hooray:
Kupa alan arkadaşlarımızı tebrik ederim olumunekankayizsmile
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile
Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan
canım göz gezdirirken yazdım öyle
slm cnm burda mısınolala mesela ben:))motivasyon düşüklüğündeki ilk sırazemuszemus
hoşgeldin cnmopuyorumnanaktankızlar katıldım aranıza
alır mısınız beni
slm cnm burda mısın
şekerim senin kilo vermenin yavaşlaması ideal kilona yaklaşmış hatta varmış olduğundan olabilir bence
motivasyon düşüklüğü diye düşünme sen çok çok kısmıştın zaten yediklerini öyle olmaması çok daha iyi bence canım
zaten eminim bu halinle de süpersindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?