Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canim iftar menun gayet iyiymisde cips kola cekirdek ve cikolata fazla olmus...:1no2:

Olalacım gelmişsin cnm Merak etmezmiyiz seni. zemuszemus İyi olduğuna sevindim cnm Kilo korumak gerçekten zor arada börekler çörekler bende kaçırıyorum yedikten sonra pişmanlık duysamda, söylensemde kaydirigubbakcemile3 başarıyorum galiba korumayı bende hala 53üm.
Olalaya katılıyorum az kaldı melisim bu bende de olmuştu hatırla...
tınkerbell
canım evet aynensenağlama
kötümü dersin yhaaabilmiyorumkismile

Yok şekerim daha başındasın düzene oturttun mu yediklerini içtiklerini zayıflamaman için sebep yok opuyorumnanaktan. Şekerden uzak durmaya çalış gerisi geliyor zaten. yerimseniben

iyiyiz cnm opuyorumnanaktan çok şükür biraz serinledik sen nasılsın nasıl gidiyor rejim

vala gidiyo bi şekilde de regl olamadım hala ((( inanılmaz rahatsızlık hissediyorum... bi de sabah tartıldım iyice moralim bozuldu :çok üzgünüm:
bu arada burası hiç serinlemedi yahu

senin nası gidiyo?

ben burdayımm dahaaa

Canım benim akşam oyununu 45 dakikada yükledi sonrada mouse ın pilini bitirene kadar oynadı Deli etti beni deli... canımda sıkıldı hiç bişey de yoktu tv de bende kitabımı okudum. bu kk benim ne kadar günümü dolduruyormuş tek eylencem olmuş İkinci bir bilgisayar şart bize

vala gidiyo bi şekilde de regl olamadım hala ((( inanılmaz rahatsızlık hissediyorum... bi de sabah tartıldım iyice moralim bozuldu :çok üzgünüm:
bu arada burası hiç serinlemedi yahu

senin nası gidiyo?

Regl dönemi öncesi tartılma sinirini boşuna bozuyorsun.
Ben de koruyorum. Daha doğrusu çalışıyorum :) Bir ara alır gibi olmuştum 1 kilo yerleşmeden toparladım sanırım.. İst. biraz esiyor 2 gündür en azından nefes alınıyor zemuszemus

Allah bize kilomuzu koruyacağımız günleri de gösterir inşallah :Saruboceq:
okudum yazını zaten, daha bi motive oldum :)

akannehir Ne olmuş böyle dün gece... kaydirigubbakcemile3 Afiyet olsun.
Revaniyi en azından yemeseydin iyi olurdu ama neyse.. Arada oluyor böyle kaçamaklar malesef toparlarsın.

Bendeniz 1. takım cuma zayıflaması üyelerindenim, bogazımı tutamadıgım ve kks ( kıcını kaldıramama sendromuna) yakalandığım için kaptanım tarafından tüm diyet gruplarına itiraf etme cezası almış bulunmaktayım, bilginize...:kedi:

Allah bize kilomuzu koruyacağımız günleri de gösterir inşallah :Saruboceq:
okudum yazını zaten, daha bi motive oldum :)

İnşallah cnm neden olmasın ki . Benim yolum sadece daha kısaydı. Hem senin sınav telaşların vardı o dönemde zordu zaten kalkışman diyete. Şimdi Doğru zaman yerimseniben

İnşallah cnm neden olmasın ki . Benim yolum sadece daha kısaydı. Hem senin sınav telaşların vardı o dönemde zordu zaten kalkışman diyete. Şimdi Doğru zaman yerimseniben

evet canım çok şükür iyi atlattım sınavı... şimdi özellikle spora çok yoğunluk verdim, tabii kendimce...
çok çok sıkı bi diyet yapmak çok mantıklı gelmedi çünkü malum yolum uzun, sıkılırsam diye korktum..
neyse geç olsun da güç olmasın di mi ama hihoyyyt

Doğru yaparsın patiska..yerimseniben yavaş yavaş sıkmadan kendini. Bunu yaşam şekline getirebileceğimiz şekilde yapmalıyız çünkü .Yoksa verilenler çok kolay ve süratli :) alınabiliyor. Sporunu arttırmanda çok iyi olmuş. ikisi olmadan olmuyor gerçekten de .

olsunn cnmm bende yarım satt sonra çıktım yumuşum saat 3de kalktım bişiler yedim yattımmzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…