- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.561
slmm kızlar ii asyacım kilolarla boğuşuyoruz işte:hulya:
ayr dünkü iftar menüm(çok abarttım hemen yazayım
1kase çorba,bol salata
2y.k taze fasulye,6y.k kıymalı makarna,yoğurt
ara- incir,cips.1avuç çekirdek,çikolata :kedi: kaçırdımda kaçırdım yani hemen ardından yarım saat egzersiz yarım saatte yürüyüş yaptım kızlar..
opuyorumnanaktankızlar katıldım aranıza
alır mısınız beni
Olalacım gelmişsin cnm Merak etmezmiyiz seni. zemuszemus İyi olduğuna sevindim cnm Kilo korumak gerçekten zor arada börekler çörekler bende kaçırıyorum yedikten sonra pişmanlık duysamda, söylensemde kaydirigubbakcemile3 başarıyorum galiba korumayı bende hala 53üm.bi de kendi durum değerlendirmemi paylaşayımm sizlerle
ben hala 52.1'im
kilomu korumaya dikkat ediyorumm
yani 52 kalmak istiyorum
yemeklerimi eskisi gibi kısmıyorum
ama çok disiplinli spor yapıyorum
haftada 3 kez bir ila bir buçuk saat bisiklete biniyorum
ve 3 kez de yine bir ila bir buçuk saat orta tempoda yürüyüş yapıyorum
bir gün dinleneye ayırıyorum
bugün diyete başlamamın üstünden tam 60 gün geçmiş
hala her sabah aç karnına ve tuvalet sonrası tartılıyorum
ara öğünleri kaçırmamaya çalışıyorum
ve saf şekerden uzak kalmaya çalışıyorum
ama itiraf edeyim arada bir börek çörek de aşırıyorum laelaelaelaelae
neyse yani kısacası diyette edindiğim disiplini sürdürüyorum
sadece porsiyonlarım bülaelaelaelaelaeyüdü aklinialirimsmile
hepinizi öptümm kızlaaaar
hadi ama herkesten süper performans bekliyorumm
nafcım bisiklete biniyor musun bu aralar??
tinkerbell beni sormuşsun teşekkür ederimm zemuszemus
meliscim şu mozaik pastayı nası şekilli yapabilirim püfünü verir misin böyle piramit gibi oluyor ya hani..
kızlar görüşmek üzereee
ramazan diye kendinizi açlığa mahkum etmeyin ama tabi abartmayın da sempatiksalakcinni
sizi seviyorumm opuyorumnanaktan
Olalaya katılıyorum az kaldı melisim bu bende de olmuştu hatırla...slm cnm burda mısın
şekerim senin kilo vermenin yavaşlaması ideal kilona yaklaşmış hatta varmış olduğundan olabilir bence
motivasyon düşüklüğü diye düşünme sen çok çok kısmıştın zaten yediklerini öyle olmaması çok daha iyi bence canım
zaten eminim bu halinle de süpersindir
tınkerbell
canım evet aynensenağlama
kötümü dersin yhaaabilmiyorumkismile
merhaba kızlaar...
nasılsınız?
iyiyiz cnm opuyorumnanaktan çok şükür biraz serinledik sen nasılsın nasıl gidiyor rejim
ben burdayımm dahaaa
vala gidiyo bi şekilde de regl olamadım hala((( inanılmaz rahatsızlık hissediyorum... bi de sabah tartıldım iyice moralim bozuldu :çok üzgünüm:
bu arada burası hiç serinlemedi yahu
senin nası gidiyo?
opuyorumnanaktankızlar katıldım aranıza
alır mısınız beni
Regl dönemi öncesi tartılma sinirini boşuna bozuyorsun.
Ben de koruyorum. Daha doğrusu çalışıyorum :) Bir ara alır gibi olmuştum 1 kilo yerleşmeden toparladım sanırım.. İst. biraz esiyor 2 gündür en azından nefes alınıyor zemuszemus
ne demek canim aliriz tabiki..hosgeldin aramiza a.s.basarilar dilerim...
selam kizlar nasilsiniz???
dunku menumu yazayim hemen sizde oklavalari alin elinize :))
iftar 3 lahmacun 1 bardak kola
1 saat sonra 1 dilim revani
sahur 1 lahmacun cay ve 1 elma...
toplam 1550 kalori almisimkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Süper olur kaydirigubbakcemile5
Allah bize kilomuzu koruyacağımız günleri de gösterir inşallah :Saruboceq:
okudum yazını zaten, daha bi motive oldum :)
İnşallah cnm neden olmasın ki . Benim yolum sadece daha kısaydı. Hem senin sınav telaşların vardı o dönemde zordu zaten kalkışman diyete. Şimdi Doğru zaman yerimseniben
Bendeniz 1. takım cuma zayıflaması üyelerindenim, bogazımı tutamadıgım ve kks ( kıcını kaldıramama sendromuna) yakalandığım için kaptanım tarafından tüm diyet gruplarına itiraf etme cezası almış bulunmaktayım, bilginize...:kedi:
evet canım çok şükür iyi atlattım sınavı... şimdi özellikle spora çok yoğunluk verdim, tabii kendimce...
çok çok sıkı bi diyet yapmak çok mantıklı gelmedi çünkü malum yolum uzun, sıkılırsam diye korktum..
neyse geç olsun da güç olmasın di mi ama hihoyyyt
Canım benim akşam oyununu 45 dakikada yükledi sonrada mouse ın pilini bitirene kadar oynadı Deli etti beni deli... canımda sıkıldı hiç bişey de yoktu tv de bende kitabımı okudum.bu kk benim ne kadar günümü dolduruyormuş tek eylencem olmuş İkinci bir bilgisayar şart bize
olsunn cnmm bende yarım satt sonra çıktım yumuşum saat 3de kalktım bişiler yedim yattımmzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?