Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın cnm zemuszemus iyi güzel pek kaçamak göremedim bu sefer

nafım bence menunde hıc kacamak yok ıyı kız nıye ole dedın kı

kız hamburger varrr bana göre büyük bi kaçamaktı vallahi eşim zorlamasa onuda yemezdim de neyse oldu artık boshayallersmile

ama dikkat ettim ben hiç tatlı yemiyorum kuru meyveler yetiyo bana

bu akşam güllaç yapıcam ondan yiyim barim

gnydn asyacım
naf cnm ewet menulerın cok gzl aman bı hamburger haftada olabılır hıcte yenmezse vucut alısıyor sonraa bı kere yıyınce bıle hemen tutuyor onu

klava: klava: klava: :jeyyar: yencem seniii gamyoncuiremsu
opuyorumnanaktankızlar katıldım aranıza
alır mısınız beni
hoşgeldin canım. olumunekankayizsmile
aaaaa kafamçokkarıştı aynıyız kız.bende 1.68 boy 75 kiloyum :içelim:

menün süper şekerim tebrük ederim a.s.

ben dün akşam iftarda sadece fırında köfteli patates yedim kola içtim.misafirim vardıyemekte.kendime servis açmamıştım.koşturdum hep.
onlar yiyip kalkınca bende çay demlenirken sadece o yemeğimden yedim.he bide annem sütlaç yapmıştı.benim bi küçücük kasem var.bi kepçe bile almıyo içi.ona sütlaç koydurdum.onu yedim.
sonra sahurda 2 ince dilim salam,2 kk peynir ve 2 kaşık rus salatası.

anaa mehay napmıs olekız felekten bı gun calmısın kız
gelmıyon demekkı sucluluktan cezanı alcan ya kacıyon demı cumaya goruscez bakalım ben gene bır kıloyu hedeflıyorum bakalım ınsallah

slm kızlar herkesin kaçamak günü heralde..benimde iftar menüm
1kase tarhana çorbası,1dilim çavdar ekmeği,çok az biber kızartma tadımlık,birazda yoğurt
ardından tatlı.naf'cım tatlıyı kaçırdım yine itiraf ediyorum..:kedi: 2gündür böle ama normalde hiç yemiyodumya

anaa mehay napmıs olekız felekten bı gun calmısın kız
gelmıyon demekkı sucluluktan cezanı alcan ya kacıyon demı cumaya goruscez bakalım ben gene bır kıloyu hedeflıyorum bakalım ınsallah

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol:
valla felekten bir gun calmisim ben yaaa...ayy canim insallah bende bayrama 58 i gormek istiyorum ya bakalim kismet ....oslusum hic oturmuyor bende bol bol spor yapmis oluyorum yoksa bu yemeyle kilo falan verilmez...:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…