Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Yine mi ağrıdı cnm miden ne yapsan ki ... şu rezene çayını bir dene istersen birde beyaz leblebi. Bişey dokunuyor sana ama bilmiyorumkismile

evettt kuşumm akaşm 5 dogru sahurda tahin pekmez yedim ondanmıkiiii:2:
tamamm yarın alım rezene çayınııı biraz önce yedim leblemimii nee dokunuyoyki acepCADIARZU

çok uykum var benim Özgem ya. gece 4ü geçiyodu yattığımda, sabahta eşim işten geldi, kahvaltı yaptık beraber, o yüzden oyalanmaya çalışıyorum biraz... sen nasılsın?

ıftar:az corba az cığer sote azcık pıde slata
sımdıde ara:karpuz yıcez he bıde ıftarda kemal pasa yedım 2 tane (
sahurda haslanmıs patates dusunuyorum ıkı tane

sen götür kemalpaşaları sonra sahurda patates ye naniknanik naniknanik

öğle yemeğini göremedim :umursamaz: 3 tulumba tatlısı çok olmuş cnmm guclubacismile

anında yakalarım benden kaçmaz kaydirigubbakcemile sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ve işte bir cinnet anı akannehir akannehir

guclubacismilebazen kaçırıyoruz canım napalım
kola içmeseydin keşke
pidelerde helal olsun
can boğazdan geliiiiiiiiir

can boğazdan gelir boğazdan da çıkar biliyosun dimi canım :jeyyar: hıkıkk diyip gideriz valla obezlikten :roflol: :roflol:

olalacımmmm çok merak ettim seni canım yaaa nerelerdesinn opuyorumnanaktan hadi hayırlısı canım inşallahh sınavların süper geçer opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

regl bittikten sonra kilolar meydana çıkacak aklinialirimsmile aklinialirimsmile

bisikleti hiç bırakmıyorum canım haftada en az 4 gün 30 dk sürüyorum kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

senin disiplinine hayranım zatenn azcıkkta ben nasiplensem süper olacak

opuyorumnanaktankızlar katıldım aranıza
alır mısınız beni

hoşgeldin tabiki alırızz a.s.

öncelikle geçmiş olsun cnm olumunekankayizsmile olalanın bilgilerinden faydalanmanı öneririm kaydirigubbakcemile5 biraz sabır ile eski kilona dönersin sıkma canını biz burdayız kaydirigubbakcemile2

cips,çekirdek,çikolata hee kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

süper ceza bunu tuttummm takım kaptanınızı kutlarım ve bunu ileride kullanabilirimm haberiniz olsun telif istemeyesiniz sonra

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrr

günaydın balım opuyorumnanaktan

Günaydın şekerleeeer opuyorumnanaktan

günaydın cnm opuyorumnanaktan

çok uykum var benim Özgem ya. gece 4ü geçiyodu yattığımda, sabahta eşim işten geldi, kahvaltı yaptık beraber, o yüzden oyalanmaya çalışıyorum biraz... sen nasılsın?

uyusana canım birazcık zemuszemus

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr zemuszemus zemuszemus

bende hafta sonu kaçamak yaptım sanıyodum amaaaa

c.tesi akşam
1 dolma 2-3 minik yaprak sarma
1 kaşık yoğurt
2 lokma pide
1 çatal taze fasulyeden aldım (kayınvalidemlere gitmiştik herşeyin tadına bak bakk yemek zorunda kaldım )

ara: 4-5 badem

pazar sabah
1 kumru ( izmir kumrusu :kedi: )
salatalık

öğle
az makarna
2 çatal döner

ara
2 ceviz
2 hurma

akşam
işte bomba geliyor :kedi: :kedi:

fırın patates ( Allahtan yanlış sipariş geldi )
1 hamburger :kedi:
eşimin gazozundan içtim bikaç yudum ( zaten bana yasak midemden dolayı canım çekti diye içtim)

ve bu sabahki menüm

yarım gevrek
2 zeytin
krem peynir

gnydn kızlar ıkı gunumde cok gzldı masallah
cmartesı sahur :az corba ve kahvaltı yanında
pazar:ıftar ılav ve ızgara tavuk 1brdk fanta
ara:bır avuc fındık he bgn bol hareket vardı
sahur:az kahvaltı

benimde çok uykum var cnm ya eve gitsem keşke diye hayal kuruyorum
ben seni düşünerek uyurum canım benim :jeyyar:
uyusana canım birazcık zemuszemus
uyuyacağım canım da kahvaltı yaptım eşimle, dolu mideyle uyumayayım dedim, oyalanıyorum işte...
patis öbür topiğe koştu sanırım birazcık
kuşumm özledin mi beni Şeniz
napsın kız ikiye bölündü olumunekankayizsmile
yok tatlım ya dolanıyorum öyle forumda, bişe yazınca biraz geziyorum öyle geliyorum sabırsızım sanki biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…