Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

nafcım bi hamburgerden ne olacak mehay tam 4 tane:1shok: lahmacun yemiş baksana klava:
bi hamburgerden bişeycik olmas:teselli:

1 lahmacun 250 kalori 1 hamburgerse 260 ben 4 hamburger yemisim nerdeyse aboowwwwwkafamçokkarıştı
ama kizlar evde sebze yok mecburdum orusluyken bisey yemeden duramazdim...:asigim:

cmrtesiki akşam menün gayet güzel bence:lepi:hepsinden azar azar..yaprak sarmasına nasıl dayanabildinya 2-3tanecik hemencokacimcoook:kedi:

bugunku menum soyle kizlar:
iftar 5 yemek kasigi firinda patatesli köfte, 3-4 kasik pilav 2 kasik yogurt ve bol salata...
sahura belki meyve yerim sadece henuz dusunmedim...( 1 seftali 1 muz ve 1 elma olabilir...

sadece köfteli patates he yanında çorba salata falan yokmuya.en azından bi salata yeseydin canım kola içmek yerine a.s

iftar 5 yemek kasigi firinda patatesli köfte, 3-4 kasik pilav 2 kasik yogurt ve bol salata...
sahura belki meyve yerim sadece henuz dusunmedim...( 1 seftali 1 muz ve 1 elma olabilir...

menün gayet güzel bencezemuszemus..canım sahurdada kahvaltı türü yap meyveyle geçiştirme bana kalırsa.çünkü menün ağır gelmedi bana pek.

kızlar ya bende iftara misafir çağırmak istiyorum cumartesi bana yemek konusunda fikir versenize ama fırında patates köfte hariç onu annem yaptı çünkü

ayyy kızlar bu sabah mınık bı catal verdım elıne masada oturdu bızde yanında kahvaltısını kendı yaptı :)))ayy buyumus oğkusum ya
bu arada aksama bende az mercımek corbası ve bol salata dusunuyorum az pide tabı sahura kahvaltı yıne tatlı yok ama belkı sutlac yamayı dusunuyorum ara da da bır kase yıyebılırım kesın yerımde ben ama yuruys yapıcam aksma a

menün gayet güzel bencezemuszemus..canım sahurdada kahvaltı türü yap meyveyle geçiştirme bana kalırsa.çünkü menün ağır gelmedi bana pek.

canim kac gundur kahvalti yapiyorum biktim yaa...
dun gece sahurda 1 minik cavdar ekmekli tost yedim ama cok minikti 5 cm kadar 1 normal ekmekli tost oda 7 cm adar falandi 1 dilim sutlu ekmek uzerine 1 tatli kasigi recel ...cok yemisim yine yaaa:kedi:

ne kadar cok fırında patates köfte yiyen olmus bende c.tesi günü yedim misafirim vardı yanında corba ve pilav
dünkü misafirlerim beni yaklaşık 2 aydır görmüyodu.merviişşş süper olmuşuunn didiler opuyorumnanaktan

oooo havalara ucmussundur :teytey::teytey:

kiz kevser sen 61 kilomusun beni gectinmi lo??akannehiranammm gaza basmam lazimmkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
seninle aynı bizim..ben 66 kiloyla başlamıştım hedef kilolarımız aynı..sadece 1kilo fark var canım aramızda..veremezdim okadar bende ramazan girince byle oldu inş almm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…