- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.621
nafcım bi hamburgerden ne olacak mehay tam 4 tane:1shok: lahmacun yemiş baksanaklava:
bi hamburgerden bişeycik olmas:teselli:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr zemuszemus zemuszemus
bende hafta sonu kaçamak yaptım sanıyodum amaaaa
c.tesi akşam
1 dolma 2-3 minik yaprak sarma
1 kaşık yoğurt
2 lokma pide
1 çatal taze fasulyeden aldım (kayınvalidemlere gitmiştik herşeyin tadına bak bakk yemek zorunda kaldım )
ara: 4-5 badem
pazar sabah
1 kumru ( izmir kumrusu :kedi: )
salatalık
öğle
az makarna
2 çatal döner
ara
2 ceviz
2 hurma
akşam
işte bomba geliyor :kedi: :kedi:
fırın patates ( Allahtan yanlış sipariş geldi )
1 hamburger :kedi:
eşimin gazozundan içtim bikaç yudum ( zaten bana yasak midemden dolayı canım çekti diye içtim)
ve bu sabahki menüm
yarım gevrek
2 zeytin
krem peynir
gorusuruk:jeyyar::jeyyar:
bende varım he...görüşücez bakalımaklinialirimsmile
dünkü misafirlerim beni yaklaşık 2 aydır görmüyodu.merviişşş süper olmuşuunn didiler opuyorumnanaktan
ben dün akşam iftarda sadece fırında köfteli patates yedim kola içtim.misafirim vardıyemekte.kendime servis açmamıştım.koşturdum hep.
onlar yiyip kalkınca bende çay demlenirken sadece o yemeğimden yedim.he bide annem sütlaç yapmıştı.benim bi küçücük kasem var.bi kepçe bile almıyo içi.ona sütlaç koydurdum.onu yedim.
sonra sahurda 2 ince dilim salam,2 kk peynir ve 2 kaşık rus salatası.
bugunku menum soyle kizlar:
iftar 5 yemek kasigi firinda patatesli köfte, 3-4 kasik pilav 2 kasik yogurt ve bol salata...
sahura belki meyve yerim sadece henuz dusunmedim...( 1 seftali 1 muz ve 1 elma olabilir...
menün gayet güzel bencezemuszemus..canım sahurdada kahvaltı türü yap meyveyle geçiştirme bana kalırsa.çünkü menün ağır gelmedi bana pek.
ne kadar cok fırında patates köfte yiyen olmus bende c.tesi günü yedim misafirim vardı yanında corba ve pilavbugunku menum soyle kizlar:
iftar 5 yemek kasigi firinda patatesli köfte, 3-4 kasik pilav 2 kasik yogurt ve bol salata...
sahura belki meyve yerim sadece henuz dusunmedim...( 1 seftali 1 muz ve 1 elma olabilir...
dünkü misafirlerim beni yaklaşık 2 aydır görmüyodu.merviişşş süper olmuşuunn didiler opuyorumnanaktan
mehayım kevser atakta ya masallah ona
seninle aynı bizim..ben 66 kiloyla başlamıştım hedef kilolarımız aynı..sadece 1kilo fark var canım aramızda..veremezdim okadar bende ramazan girince byle oldu inş almm..kiz kevser sen 61 kilomusun beni gectinmi lo??akannehiranammm gaza basmam lazimmkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ne kadar cok fırında patates köfte yiyen olmus bende c.tesi günü yedim misafirim vardı yanında corba ve pilav
oooo havalara ucmussundur :teytey::teytey:
kızlar ya bende iftara misafir çağırmak istiyorum cumartesi bana yemek konusunda fikir versenize ama fırında patates köfte hariç onu annem yaptı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?