- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.641
seninle aynı bizim..ben 66 kiloyla başlamıştım hedef kilolarımız aynı..sadece 1kilo fark var canım aramızda..veremezdim okadar bende ramazan girince byle oldu inş almm..
mehayım kevser atakta ya masallah ona
saol canım.çakılmassam ii valla:hulya: mehayim senin boy kaçtıya
senin oğlan kaç doğumluyduayyy kızlar bu sabah mınık bı catal verdım elıne masada oturdu bızde yanında kahvaltısını kendı yaptı :)))ayy buyumus oğkusum ya
bu arada aksama bende az mercımek corbası ve bol salata dusunuyorum az pide tabı sahura kahvaltı yıne tatlı yok ama belkı sutlac yamayı dusunuyorum ara da da bır kase yıyebılırımkesın yerımde ben ama yuruys yapıcam aksma a
canim yemek tariflerime bir goz at istersen belki sana gore bisey cikar..yerimseniben
insallah canim:Saruboceq: ama bir haftada mi verdin gercekten 2 kiloyu hicmi bisey yemedin yaa???:1no2:nasil verilirki 1 haftada 2 kilo??CADIARZU
senin oğlan kaç doğumluydu
senin yemek tariflerin nerdeydi mehaycım
canım kaç aydır hiç veremiyodum hep 64 65 kilodaydım dikkat ediyodum yinede gitmiyodu kilodan ama sıkılaşma vardı..razaman girince egzersizlerime daha çok ağırlık verdim..buarqada çıkmam lazım kızlar muhabbetinize doyum olmuyo ama çarşıya çıkıyorum..
hamarat bızım kız kesın lahmacunlarıda kendısı yapmıstır o masallah ona
canim yemek tariflerime bir goz at istersen belki sana gore bisey cikar..yerimseniben
günaydııınlaar. geçen hafta izinliydim kızımdan fırsat bulupta giremedim kızlar yaa. geceleri geldim ama kimse yok diye bende yazmadan çıktım. işe döndüm ama işler bir sürüü. cuma günü bildirim yapamadım ama kabul ederseniz o gün tartılmıştım 81,800 düm. benide bildirim yapmış olarak yazarsınız. muhtemelen bu kadar işle öğleden sonrada uğrayamam. yarın artık nasipse görüşürüz. öpüyorum hepinizi..
ben yaptim tabi çocuk oyuncagi benim için lahmacun v.s:dance:
tamam hemen bakıyorum
oo güzel olmuştur evde olman bizde merak ettik seni
ooo hamaratız
evet mehayım yaa sorma büyük başarı.asla veremem o kadar kilo verilirmi ya diyodum.ama hiç pes etmedim.çok şükür.insan ne kadar mutlu oluyor dimi boyle seyler duyunca:asigim:...mervecim masallah cok azimlisin 20 kilo verdin bu senin basarin:hooray:
çorbada salatada yok kuzum yaa zamanım yoktu misafirim kalabalıktısadece köfteli patates he yanında çorba salata falan yokmuya.en azından bi salata yeseydin canım kola içmek yerine a.s
ayy ayyy yesin onuu teyzeleriiii :ecrin_bebek:ayyy kızlar bu sabah mınık bı catal verdım elıne masada oturdu bızde yanında kahvaltısını kendı yaptı :)))ayy buyumus oğkusum ya
bu arada aksama bende az mercımek corbası ve bol salata dusunuyorum az pide tabı sahura kahvaltı yıne tatlı yok ama belkı sutlac yamayı dusunuyorum ara da da bır kase yıyebılırımkesın yerımde ben ama yuruys yapıcam aksma a
evet uçtum tabiii :lepi:ne kadar cok fırında patates köfte yiyen olmus bende c.tesi günü yedim misafirim vardı yanında corba ve pilav
oooo havalara ucmussundur :teytey::teytey:
seninle aynı bizim..ben 66 kiloyla başlamıştım hedef kilolarımız aynı..sadece 1kilo fark var canım aramızda..veremezdim okadar bende ramazan girince byle oldu inş almm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?