Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

seninle aynı bizim..ben 66 kiloyla başlamıştım hedef kilolarımız aynı..sadece 1kilo fark var canım aramızda..veremezdim okadar bende ramazan girince byle oldu inş almm..

insallah canim:Saruboceq: ama bir haftada mi verdin gercekten 2 kiloyu hicmi bisey yemedin yaa???:1no2:nasil verilirki 1 haftada 2 kilo??CADIARZU

günaydııınlaar. geçen hafta izinliydim kızımdan fırsat bulupta giremedim kızlar yaa. geceleri geldim ama kimse yok diye bende yazmadan çıktım. işe döndüm ama işler bir sürüü. cuma günü bildirim yapamadım ama kabul ederseniz o gün tartılmıştım 81,800 düm. benide bildirim yapmış olarak yazarsınız. muhtemelen bu kadar işle öğleden sonrada uğrayamam. yarın artık nasipse görüşürüz. öpüyorum hepinizi..

Nazlim sende sinsi sinsi ilerliyorsun sempatiksalakcinnibu hafta sen birinci olacaksin gibime geliyor hic caktirmiyorsun ama ben oyle hissediyorum çakal seni:jeyyar::jeyyar:

senin oğlan kaç doğumluydu

canim yemek tariflerime bir goz at istersen belki sana gore bisey cikar..yerimseniben

senin yemek tariflerin nerdeydi mehaycım

insallah canim:Saruboceq: ama bir haftada mi verdin gercekten 2 kiloyu hicmi bisey yemedin yaa???:1no2:nasil verilirki 1 haftada 2 kilo??CADIARZU

canım kaç aydır hiç veremiyodum hep 64 65 kilodaydım dikkat ediyodum yinede gitmiyodu kilodan ama sıkılaşma vardı..razaman girince egzersizlerime daha çok ağırlık verdim..buarqada çıkmam lazım kızlar muhabbetinize doyum olmuyo ama çarşıya çıkıyorum..

temmuzda bır yasımızı doldurduk teyzesı :)))

ayy mehayım cn benım nerdeee kevserden merveden bana kalmıyorkı 1.lik ((( ama karalıyım ya 63 olmam lazım bayrama okulda acılcak ya bıraz daha vermem lazım okul acılana kadarda 61 hadaflıyorum ınsallah bakalım ıftar davetlerımız henuz baslamadı bızım o zmn ne olcak bakalım ama dıkkat etcem cnm ya sıkıldım ıyıce
surda kalmıs 4kılo onunla ugrasıp duryorum 4kıloyu ben bır ayda verordım eskıden ıste o zmnbebek yoktu yuruyus yapıyordum cok gzl sımdı o benı engellıyor

canim yemek tariflerime bir goz at istersen belki sana gore bisey cikar..yerimseniben

tamam hemen bakıyorum

oo güzel olmuştur evde olman bizde merak ettik seni

ben yaptim tabi çocuk oyuncagi benim için lahmacun v.s:dance:

ooo hamaratız

kizlar bende cikayim evi supurup sileyim sonra oglum uyur aksam icin kofteleri hazirlarim vakit bulup hepsini ayni anda yapamiyorum...size iyi sohbetler...

insan ne kadar mutlu oluyor dimi boyle seyler duyunca:asigim:...mervecim masallah cok azimlisin 20 kilo verdin bu senin basarin:hooray:
evet mehayım yaa sorma büyük başarı.asla veremem o kadar kilo verilirmi ya diyodum.ama hiç pes etmedim.çok şükür.
sadece köfteli patates he yanında çorba salata falan yokmuya.en azından bi salata yeseydin canım kola içmek yerine a.s
çorbada salatada yok kuzum yaa zamanım yoktu misafirim kalabalıktı
ayy ayyy yesin onuu teyzeleriiii :ecrin_bebek:
ne kadar cok fırında patates köfte yiyen olmus bende c.tesi günü yedim misafirim vardı yanında corba ve pilav

oooo havalara ucmussundur :teytey::teytey:
evet uçtum tabiii :lepi:
seninle aynı bizim..ben 66 kiloyla başlamıştım hedef kilolarımız aynı..sadece 1kilo fark var canım aramızda..veremezdim okadar bende ramazan girince byle oldu inş almm..

almazsın kuzum dikkat edersen :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…