- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.661
ayy çok geçmiş olsun cnm yaa :1hug:
çok geçmiş olsun canım çok merak ettimm vallahi yaaa :sinifsinif: :sinifsinif: gelmiş
geçmiş olsun çok ciddi birşey değildir inşallah canım olumunekankayizsmile
hemen ekliyorum senin kilonuda canımm listeyi güncelleyerek tekrar ekliycem opuyorumnanaktan
aynen öylee
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
Hoşgeldin eylül Annene acil şifalar canım geçmiş olsun
hayırlısı olsun eylülüm Şeniz
eylül 48 di mi :)
S.a arkadaşlar...
Ben geldim ama ilk kez bu kadar ağır geciyor oruç,midem kazınıyor şimdiden..
Neden acaba..
Hep aynı yiyorum ama sahurda...(
gnydn asyacım
naf cnm ewet menulerın cok gzl aman bı hamburger haftada olabılır hıcte yenmezse vucut alısıyor sonraa bı kere yıyınce bıle hemen tutuyor onu
kızlar ya sanki migrenim tutçak gibi napsam ya
ben dün akşam iftarda sadece fırında köfteli patates yedim kola içtim.misafirim vardıyemekte.kendime servis açmamıştım.koşturdum hep.
onlar yiyip kalkınca bende çay demlenirken sadece o yemeğimden yedim.he bide annem sütlaç yapmıştı.benim bi küçücük kasem var.bi kepçe bile almıyo içi.ona sütlaç koydurdum.onu yedim.
sonra sahurda 2 ince dilim salam,2 kk peynir ve 2 kaşık rus salatası.
ciciler ben biraz uyuyacağım. çok öpüyorum hepinizi
nafcım bi hamburgerden ne olacak mehay tam 4 tane:1shok: lahmacun yemiş baksanaklava:
bi hamburgerden bişeycik olmas:teselli:
slm kızlar herkesin kaçamak günü heralde..benimde iftar menüm
1kase tarhana çorbası,1dilim çavdar ekmeği,çok az biber kızartma tadımlık,birazda yoğurt
ardından tatlı.naf'cım tatlıyı kaçırdım yine itiraf ediyorum..:kedi: 2gündür böle ama normalde hiç yemiyodumya
1 lahmacun 250 kalori 1 hamburgerse 260 ben 4 hamburger yemisim nerdeyse aboowwwwwkafamçokkarıştı
ama kizlar evde sebze yok mecburdum orusluyken bisey yemeden duramazdim...:asigim:
cmrtesiki akşam menün gayet güzel bence:lepi:hepsinden azar azar..yaprak sarmasına nasıl dayanabildinya 2-3tanecik hemencokacimcoook:kedi:
bugunku menum soyle kizlar:
iftar 5 yemek kasigi firinda patatesli köfte, 3-4 kasik pilav 2 kasik yogurt ve bol salata...
sahura belki meyve yerim sadece henuz dusunmedim...( 1 seftali 1 muz ve 1 elma olabilir...
dünkü misafirlerim beni yaklaşık 2 aydır görmüyodu.merviişşş süper olmuşuunn didiler opuyorumnanaktan
kızlar ya bende iftara misafir çağırmak istiyorum cumartesi bana yemek konusunda fikir versenize ama fırında patates köfte hariç onu annem yaptı çünkü
ayyy kızlar bu sabah mınık bı catal verdım elıne masada oturdu bızde yanında kahvaltısını kendı yaptı :)))ayy buyumus oğkusum ya
bu arada aksama bende az mercımek corbası ve bol salata dusunuyorum az pide tabı sahura kahvaltı yıne tatlı yok ama belkı sutlac yamayı dusunuyorum ara da da bır kase yıyebılırımkesın yerımde ben ama yuruys yapıcam aksma a
canim kac gundur kahvalti yapiyorum biktim yaa...
dun gece sahurda 1 minik cavdar ekmekli tost yedim ama cok minikti 5 cm kadar 1 normal ekmekli tost oda 7 cm adar falandi 1 dilim sutlu ekmek uzerine 1 tatli kasigi recel ...cok yemisim yine yaaa:kedi:
günaydııınlaar. geçen hafta izinliydim kızımdan fırsat bulupta giremedim kızlar yaa. geceleri geldim ama kimse yok diye bende yazmadan çıktım. işe döndüm ama işler bir sürüü. cuma günü bildirim yapamadım ama kabul ederseniz o gün tartılmıştım 81,800 düm. benide bildirim yapmış olarak yazarsınız. muhtemelen bu kadar işle öğleden sonrada uğrayamam. yarın artık nasipse görüşürüz. öpüyorum hepinizi..
kizlar bende cikayim evi supurup sileyim sonra oglum uyur aksam icin kofteleri hazirlarim vakit bulup hepsini ayni anda yapamiyorum...size iyi sohbetler...
bende cıkıyorum kılar mehayımla aynı dertten muzdarıbım bende gorusuruz aksam ustu yıne bb
tşkr ederim nafcım, annemde şeker var...biraz fazla yükselmiş ama şimdi allaha şükür iyi :Saruboceq:
tşkr ederim tinkerbelcim..
kızlar herkese merhaba, nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
yaopuyorumnanaktan benim bünyem çok hızlı kilo veriyor tabi daha sonra çok hızlı bir şekilde alıyorum alsanaalsanasmile
dün eşimle forumbornovaya gittik (nafcım sen daha önce gitmişsindir belki) orda vücudun yağını, boyunu kilosunu ölçen aletlerden var..1 lira attım yaşımı yazdım ( ama oruçluydum yani karnım açtı )
boy 1.60, kilo 49.5 ideali ( 50.5 ile 63.2) arasında olmalıymış, yağ endeksim %20 çıktı ideal yağ endeksim %21 ile %29.5 arasındaymış..yağ birikimim de 10 kg, ideal yağ ölçüm 15.1 ile 11 kg arasında olmalıymış...yani canlarım ben diyeti bıraktım kaydirigubbakcemile2
S.a arkadaşlar...
Ben geldim ama ilk kez bu kadar ağır geciyor oruç,midem kazınıyor şimdiden..
Neden acaba..
Hep aynı yiyorum ama sahurda...(
kızlar geçen gün light etimek tatlısı yaptım, malum ramazanda insanın canı normalden daha çok tatlı istiyor
tarifi sizlerle de paylaşmak istiyorum belki sizde yapmak istersiniz cokacimcoook
Etimek Tatlısı
Malzemeler
10 adet tuzsuz etimek
2 bardak light süt
1 kaşık esmer şeker
2 tatlı kaşığı buğday nişastası
1 tatlı kaşığı un
süslemek için şeftali
Yapılışı
Süt, şeker, nişasta ve unu karıştırdım, yavaş yavaş karıştırıp muhallebi yaptım. 5 tane etimek dilimini tepsiye dizdim, üzerine muhallebiden sürdüm, diğer beşi de onların üzerine dzip kalan muhallebiyide sürdüm.. soğutup şeftali ile süsledim..bazen ceviz yada kuru kayısıylada süslüyorum..hafif ve güzel bir tatlı oluyor, yapılışıda çok kolay.. afiyet olsuncokacimcoookcokacimcoook.
slm kızlar markete gitcem birazdan gitmeden bi bakıyım dedim kim var kim yok
akşam olsa da gitsek
naf cim normal tost ekmegi dilimleri ile kiyaslarsak 3 dilim ekmek yedim..
sahur icin simdi boyle dusunuyorum ama gece ne yerim bilmem biktim kahvaltidan tosttan evde sebzede kalmadi...(
kimse yok heralde bende cikayim bari yorgunum zaten...hayirli iftarlar kizlar...
tekrar geçmiş olsun cnm olumunekankayizsmile
gittim ama o aletleri görmedim bak ben sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
oranların güzelmişş zemuszemus direk mezun ediyoruz o zaman seni cnm :kedi: a.s. opuyorumnanaktan
az yemekten olmasın kupayı kaptırmıycam diye aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
vayy deneyebilirim bak bunu cnm teşekkürler zemuszemus zemuszemus
ama tabi bunun orjinalini biliyosun dimi şeker yakılırr şerbet yapılırr etimeklerin üzerine dökülür üzerine muhallebiii onun üzerine de krem şanti yayılır cokacimcoook cokacimcoook
sonra tek porsiyonda 700-800 kalori alınırr oh mis :roflol: :roflol: :roflol:
offf cnm sıkılıyor başım ağrıyor mafoldumben
kolay gelsin cnm zemuszemus
1 saat kaldııı aklinialirimsmile aklinialirimsmile
iyiymiş o zaman canım sen öyle yazınca çok gibi görünüyo ama değilmiş kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hayırlı iftarlar cnm
offf cnm sıkılıyor başım ağrıyor mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?