Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bidaha gittiğimde bende bakıcam zemuszemus zemuszemus ( bizimkine ikea diyorum adam kaçıyo ama olsun bi şekilde götürürüm ben oraya oje alıcam derim gelir kesin )

evettt kg olarak dönerler vallahi :roflol: :roflol: o yüzden senin tarifi uyguluyoruzz tadına doyamıyoruzz olumunekankayizsmile

benımde acaıp uykum var ma ıkı canavarla uyunmuyor ıste

bende bugune kadar hıc acıkmamıstım ama cnm hıcbısey de ıstemıyor arada bır mıdem bosalıyor

benımde acaıp uykum var ma ıkı canavarla uyunmuyor ıste

bende bugune kadar hıc acıkmamıstım ama cnm hıcbısey de ıstemıyor arada bır mıdem bosalıyor

anamm sizi gördükçe çocuk yapmaktan vazgeçiyorum he eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ben kaçırmışım yaa ikea dan ne alıyorsunuz ne lavabonun olduğu bölümde

canım eylül tartılmış ya forum bornovada bana orayı tarif ediyodu ben bizimkine forum

demem ikea derim zaten yan yanalar ordan yatay,dikey bi şekilde geçiş yaparız

olay bu yani sositososito

Slm kızlar

benimde uykum geldiii mirmirmirmir mirmirmirmir

şu limangodan aldığım rende hala gelmedi biliyomusun dün mail attım yola çıkacak

denmiş hala bekliyorum pöffff guclubacismile guclubacismile

Naf daha önce alışveriş yaptın mı yoksa ilkmiydi limango. Bende üyeyim ama hiçbirinden cesaret edip bişey almadım. Resimde göründüğüden farklı kalitesiz gelirse diye..

ne olcak ya bizim bu uyku problemimiz :sinifsinif:

hımmm ben iyi değilim bugün :)

geçmiş olsun tatlım Çok uykusuz kaldığın için oruçta vuruyor az kaldı cnm çıkarsın birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…