- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.681
ay kızlar sankı acıktım ben
canım lavabonun olduğu bölümde kaydirigubbakcemile5
evet canım, bakalım tekrar ne zaman katılıcam gruba
afiyet olsun tatlım cokacimcoook
onu yersek verdiğimiz bütün grlar kg olarak geri döner :roflol::roflol: benim verdiğim tarif orjinali kadar lezzetli değil ama kalorisi az :dance:cokacimcoookcokacimcoook
geçmiş olsun canım, iki gözünün arasında burnunu sinüzit noktalarını 1-2 dk sık iyi geliyor..bak hem zamanda az kaldı bitiyor artık eve gidiceksin bunu düşün sıkılma canım Şeniz
bidaha gittiğimde bende bakıcam zemuszemus zemuszemus ( bizimkine ikea diyorum adam kaçıyo ama olsun bi şekilde götürürüm ben oraya oje alıcam derim gelir kesin)
evettt kg olarak dönerler vallahi :roflol: :roflol: o yüzden senin tarifi uyguluyoruzz tadına doyamıyoruzz olumunekankayizsmile
ben kaçırmışım yaa ikea dan ne alıyorsunuz ne lavabonun olduğu bölümde
benımde acaıp uykum var ma ıkı canavarla uyunmuyor ıste
bende bugune kadar hıc acıkmamıstım ama cnm hıcbısey de ıstemıyor arada bır mıdem bosalıyor
ben kaçırmışım yaa ikea dan ne alıyorsunuz ne lavabonun olduğu bölümde
hımmm ben iyi değilim bugün :)
farkındayım özgecim, eve gidince iftara kadar biraz uyu.:teselli:
kizlar tekrar ne zaman bebek yapmayi dusunuyorsunuz??????
benimde uykum geldiii mirmirmirmir mirmirmirmir
şu limangodan aldığım rende hala gelmedi biliyomusun dün mail attım yola çıkacak
denmiş hala bekliyorum pöffff guclubacismile guclubacismile
ne olcak ya bizim bu uyku problemimiz :sinifsinif:
hımmm ben iyi değilim bugün :)
anamm sizi gördükçe çocuk yapmaktan vazgeçiyorum he eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
OYYY cnm benım o zmn hıc gorme sen yap bır an once yas kactı senın kac yıllık ewlısın bunlar zor yanları ama bıde keyıflı oluyorkı onlaın sevgısı hıcbıseyle tarıf edılmaz bıraztab zahmet cekılcek hıc bıseyde cefa cekmeden sefa surulmez bılıyorsun
ayyy cnm benım sezon kapandı artık ama bır gun atamam olursa sırf yerıme bırınnın clıstını ve ewde yatarken maasımın ıslemesı ıcın ahtım var bır tane daha yapıcam dıye dusunuyorum :)))) seozn kapandı dıye dusnuyorumda artık tabii bı kaza falan olmazsa ınsallah olmaz Rabbım ısteye versın ınsallahhh(amın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?