Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bizim burda da forum istanbulla ikea yanyana :)

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

annem telefonda akşama ütüler var dedi uyuz oldum zaten
ama hiç ütü mütü yapamam valla

nefret ediyorum ütüdennn alsanaalsanasmile

kizlar tekrar ne zaman bebek yapmayi dusunuyorsunuz??????

ben korktum sizden anacımmm yok çocuk mocuk eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

canım ben çok alışveriş yaptım ordann

demir döküm tava aldım cokacimcoook
iç çamaşırı aldım ( bikaç kere hemde aklinialirimsmile )
cam tartı aldım :hulya:
battaniye aldım

anamm ne çok şey almışım yazınca farkettim :roflol: :roflol:

daha aklıma gelmeyenlerde vardır mutlaka zemuszemus zemuszemus

ben memnunum açıkçasıı ne ödemede nede kargoda problem yaşadım tek sorun siparişin

kampanya bitiş tarihinden sonraki hafta gönderilmesi ( ben sabırsızım biraz ondan

sanırım ) :hulya:

yaşım 26

yarın 2 sene olacak evleneli :asigim:

o yonden gzl bısey gamze tam 5,5yasındaydı kardesı doğdugunda bka sımdı oda da oynuyor ıkısıde bende az kafa dınlıyorum mutfaga gecıcem brazdan ıyı bı r yas araası ama ınsana da zor gelıyor mehayım ya tam 1. buyumus rahata ermıssın uykuları duzene gırmıs laftan anlıyor tam gezecek kendınle ılgılnecekken2. si cok zor oluyor yası ykn osa ıkısıylede kalmısken ılgılenırsın ama bu seferde ıkısıne de bakmak zor olucak ya bence her seyın bı zorkluk yanı var taki bıraz yas ılerleyıp onlar buyuyene kadr

kızlar size bişi dicem bi kaynanayla ilgili bir topik okuyordum hep sonra bi kız vardı kaynanasından dertli sonra hamile kaldı ozaman bile kararsızdı şimdi onun yazılarını okudum çok mutlu bebeğini ultrasonda görmüş elini ayağını öyle büyülenmiş ki çok mutluydu bende onun yazdıklarını okuyunca okadar mutlu oldum ki anlatamam daha bebeği olmayan arkadaşlar ben sizin yerinizde olsam 1 dakika bile beklemezdim

kafama taş geldiiii kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

nafım bence tam zamanı ara verme hee basla bence hatt bırden fazla dusunuyorsan gec kalma derım ben

ikiz olur inşallah bi seferde pırt :roflol: :roflol:

bakalım cnm 2012 olabilürr daha net değilim bu konuda :kedi:

son olarak ta anne sevgisi,baba sevgisi,koca sevgisi hiç bir şey miş
çocuk sevgisinin yanında (bence)

gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…