- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.701
ya sen ?
anamm sizi gördükçe çocuk yapmaktan vazgeçiyorum he eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
OYYY cnm benım o zmn hıc gorme sen yap bır an once yas kactı senın kac yıllık ewlısın bunlar zor yanları ama bıde keyıflı oluyorkı onlaın sevgısı hıcbıseyle tarıf edılmaz bıraztab zahmet cekılcek hıc bıseyde cefa cekmeden sefa surulmez bılıyorsun
ayyy cnm benım sezon kapandı artık ama bır gun atamam olursa sırf yerıme bırınnın clıstını ve ewde yatarken maasımın ıslemesı ıcın ahtım var bır tane daha yapıcam dıye dusunuyorum :)))) seozn kapandı dıye dusnuyorumda artık tabii bı kaza falan olmazsa ınsallah olmaz Rabbım ısteye versın ınsallahhh(amın)
yani ne zaman yaparim bir tane daha diyorsun seneyemi hamile kalirsin calismaya baslarsan??:uhm:
ben 2 yıllık evliyim ama hala cesaret edip bebek yapmayı düşünmüyorum..bakalım herşey bir rayına otursun, 1-2 yıl daha düşünmüycem sanırım bilmiyorumkismile
ben oglum 4 yasina gelsinde insallah o zaman hamile kalirim..5 yasindaykende dogar yada 6 yasindayken farketmez kardesine bakacak yasa gelsin en azindan :)) bana yardim etsin arada dimi ama)a.s
bizim burda da forum istanbulla ikea yanyana :)
annem telefonda akşama ütüler var dedi uyuz oldum zaten
ama hiç ütü mütü yapamam valla
kizlar tekrar ne zaman bebek yapmayi dusunuyorsunuz??????
Slm kızlar
Naf daha önce alışveriş yaptın mı yoksa ilkmiydi limango. Bende üyeyim ama hiçbirinden cesaret edip bişey almadım. Resimde göründüğüden farklı kalitesiz gelirse diye..
geçmiş olsun tatlım Çok uykusuz kaldığın için oruçta vuruyor az kaldı cnm çıkarsın birazdan
OYYY cnm benım o zmn hıc gorme sen yap bır an once yas kactı senın kac yıllık ewlısın bunlar zor yanları ama bıde keyıflı oluyorkı onlaın sevgısı hıcbıseyle tarıf edılmaz bıraztab zahmet cekılcek hıc bıseyde cefa cekmeden sefa surulmez bılıyorsun
kızlar ben çıkıyorum biraz işim var, hayırlı iftarlar..herkese şimdiden afiyet olsuncokacimcoook
yani ne zaman yaparim bir tane daha diyorsun seneyemi hamile kalirsin calismaya baslarsan??:uhm:
cnm ben vekıl olarak calısıyorum ya atamam olmadı olursa eger bır gun anında yaparım hıc zaman kaybetmem yasım 35i gecmeden
kızlar ben çıkıyorum biraz işim var, hayırlı iftarlar..herkese şimdiden afiyet olsuncokacimcoook
saol cnm sana da hayırlı ıftarlar gule gule
nafım bence tam zamanı ara verme hee basla bence hatt bırden fazla dusunuyorsan ec kalma derım ben
kızlar size bişi dicem bi kaynanayla ilgili bir topik okuyordum hep sonra bi kız vardı kaynanasından dertli sonra hamile kaldı ozaman bile kararsızdı şimdi onun yazılarını okudum çok mutlu bebeğini ultrasonda görmüş elini ayağını öyle büyülenmiş ki çok mutluydu bende onun yazdıklarını okuyunca okadar mutlu oldum ki anlatamam daha bebeği olmayan arkadaşlar ben sizin yerinizde olsam 1 dakika bile beklemezdim
nafım bence tam zamanı ara verme hee basla bence hatt bırden fazla dusunuyorsan gec kalma derım ben
son olarak ta anne sevgisi,baba sevgisi,koca sevgisi hiç bir şey miş
çocuk sevgisinin yanında (bence)
yarıldı mı bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?