Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

peki o zaman seni haftaya birincilik zevkinden mahrum birakacagim icin ozur dilerim mervem..:teselli:ama bunu sen istedin:1closedeyes:

demin bu gazla bisey yemem aksama dedinde o yuzden canim..birde hergun neden menulerini koymuyorsun bakem:uhm:
unutuyo olabilirm canım ama yazıyorum genelde ya.atlıyo olabilirsin.mesela dün akşam bi tabak panvar çorbası,bi tabak taze fasulye ve 2 barak ayrandı menüm.burayada yazdım.
ayyyy coştu gene burası ben kalkmaya hazırlanıyorum ya (((
kalksam da yanımda goturcem pc mı walla

götür bebekimm Şeniz

unutuyo olabilirm canım ama yazıyorum genelde ya.atlıyo olabilirsin.mesela dün akşam bi tabak panvar çorbası,bi tabak taze fasulye ve 2 barak ayrandı menüm.burayada yazdım.

götür bebekimm Şeniz

gormemisim...merve sen kac aydir bizim topiktesin???burda en eski ben ve nazliyiz sanirim 3 senedir burdayiz :))))))))):roflol:

gülegüle canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan boshayallersmile

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrr özleyin beni aklinialirimsmile

özlicemm :sinifsinif:

ayyyy coştu gene burası ben kalkmaya hazırlanıyorum ya (((
kalksam da yanımda goturcem pc mı walla

götür cnm peşinden bilgisayarı

naf bana çizelge yapmadın bunu yazdım bi kenara gitmeden alsanaalsanasmile

lenn öğlen mail attım sana çizelgenii döfcem hee :mymeka:

ha maşşallah mezun olayım falan demeyin sakın ha:gitme:
olduk kiz olduk yani olmak uzereyken hamile kaldik:ecrin_bebek:
canım kızmıyon dimi seni gaza getirmeye uğraşıyorum.ben doğum yapsam kapılaran sığmam sositososito sen taş gibi hatunsun maşallah.

yok canim salkalasiyoruz surda niye kizayim...opuyorumnanaktan

gormemisim...merve sen kac aydir bizim topiktesin???burda en eski ben ve nazliyiz sanirim 3 senedir burdayiz :))))))))):roflol:

sorma cnm dıyorum ya bu topıkte yaslancaz bız
ama ıyıkı burayı 3yıl once kesfetmısım sızı tanımısım kımse kalmadı bızden deılmı neydı o eskı gunler cok azımlı arkadalar vardı ama deılmı aşkım???
14kıloyu 3ayda verıp hamıle kalmıstım bende he :):))))

sen bu gazla 1 hafta yemek yemezsin merve:roflol:
ve eger haftaya bugun hala yasiyor olursan kilo bildirimi yaparsin...sırnaşık şey
ay ne güldüm heee delsün kızım sen laelaelaelaelae lülülülülülü tmm ölmezsem bildirim yaparım.
ha maşşallah mezun olayım falan demeyin sakın ha:gitme:

ayyy :gitme: sakın mezun olmayın.son 100er gram kalınca vermeyin bizimle kalın burda.ayy düşüncesi bile kötü laann :1no2:

evet yaa cok azimli arkadaslar vardi..bizde kaplumbaga gibi ilerliyoruz hala:roflol::roflol:

3 sene mii akannehir

haaa unutmadan ekliyeyim arada dogumlar oldu ama..yani 3 senedir hedefimize ulasamadik degil yania.s
tmm şimdi anlaşıldı :ecrin_bebek:

sen bu gazla 1 hafta yemek yemezsin merve:roflol:
ve eger haftaya bugun hala yasiyor olursan kilo bildirimi yaparsin...sırnaşık şey

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

maşallah diyim cnm

koruma proğramı var aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…