- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.481
ayyyy coştu gene burası ben kalkmaya hazırlanıyorum ya(((
kalksam da yanımda goturcem pc mı walla
ye mehay yeee :lepi:
görüşürüz canım Şeniz
hadi olsana sıkıyosa olsana olsana lülülülülülü
wuuu kilo alanları bilemiyorum yanii zor işleri :teselli:
delü :roflol:
yiyin yarasın yavruummm :dance:
evet nazlım ye yee ödüllendir :teytey: :hooray:
unutuyo olabilirm canım ama yazıyorum genelde ya.atlıyo olabilirsin.mesela dün akşam bi tabak panvar çorbası,bi tabak taze fasulye ve 2 barak ayrandı menüm.burayada yazdım.demin bu gazla bisey yemem aksama dedinde o yuzden canim..birde hergun neden menulerini koymuyorsun bakem:uhm:
peki o zaman seni haftaya birincilik zevkinden mahrum birakacagim icin ozur dilerim mervem..:teselli:ama bunu sen istedin:1closedeyes:
unutuyo olabilirm canım ama yazıyorum genelde ya.atlıyo olabilirsin.mesela dün akşam bi tabak panvar çorbası,bi tabak taze fasulye ve 2 barak ayrandı menüm.burayada yazdım.
götür bebekimm Şeniz
tmm bebek görüşcezzz :lepi:
kızlar yarın iftara mifarim gelecek
pazar günü ben gideceğim
pazartesi de 30 ağustos tatil bize iş yok
3 gün giremeyebilirim lütfen çok yazmayın okuması zor oluyor :)))
kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrr özleyin beni aklinialirimsmile
naf bana çizelge yapmadın bunu yazdım bi kenara gitmeden alsanaalsanasmile
gormemisim...merve sen kac aydir bizim topiktesin???burda en eski ben ve nazliyiz sanirim 3 senedir burdayiz :))))))))):roflol:
haaa unutmadan ekliyeyim arada dogumlar oldu ama..yani 3 senedir hedefimize ulasamadik degil yania.s
olduk kiz olduk yani olmak uzereyken hamile kaldikha maşşallahmezun olayım falan demeyin sakın ha:gitme:
canım kızmıyon dimi seni gaza getirmeye uğraşıyorum.ben doğum yapsam kapılaran sığmam sositososito sen taş gibi hatunsun maşallah.
gormemisim...merve sen kac aydir bizim topiktesin???burda en eski ben ve nazliyiz sanirim 3 senedir burdayiz :))))))))):roflol:
marttan beri galiba canım.sizden sonrada benle kevser var sanırım.
ay ne güldüm heee delsün kızım sen laelaelaelaelae lülülülülülü tmm ölmezsem bildirim yaparım.sen bu gazla 1 hafta yemek yemezsin merve:roflol:
ve eger haftaya bugun hala yasiyor olursan kilo bildirimi yaparsin...sırnaşık şey
ha maşşallahmezun olayım falan demeyin sakın ha:gitme:
sorma cnm dıyorum ya bu topıkte yaslancaz bız
ama ıyıkı burayı 3yıl once kesfetmısım sızı tanımısım kımse kalmadı bızden deılmı neydı o eskı gunler cok azımlı arkadalar vardı ama deılmı aşkım???
14kıloyu 3ayda verıp hamıle kalmıstım bende he :):))))
ay ne güldüm heee delsün kızım sen laelaelaelaelae lülülülülülü tmm ölmezsem bildirim yaparım.
ayyy :gitme: sakın mezun olmayın.son 100er gram kalınca vermeyin bizimle kalın burda.ayy düşüncesi bile kötü laann :1no2:
tmm şimdi anlaşıldı :ecrin_bebek:haaa unutmadan ekliyeyim arada dogumlar oldu ama..yani 3 senedir hedefimize ulasamadik degil yania.s
sen bu gazla 1 hafta yemek yemezsin merve:roflol:
ve eger haftaya bugun hala yasiyor olursan kilo bildirimi yaparsin...sırnaşık şey
sorma cnm dıyorum ya bu topıkte yaslancaz bız
ama ıyıkı burayı 3yıl once kesfetmısım sızı tanımısım kımse kalmadı bızden deılmı neydı o eskı gunler cok azımlı arkadalar vardı ama deılmı aşkım???
14kıloyu 3ayda verıp hamıle kalmıstım bende he :):))))
ay ne güldüm heee delsün kızım sen laelaelaelaelae lülülülülülü tmm ölmezsem bildirim yaparım.
ayyy :gitme: sakın mezun olmayın.son 100er gram kalınca vermeyin bizimle kalın burda.ayy düşüncesi bile kötü laann :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?