Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlarr iyi akşamlar hayırlı iftarlar çıkıyorum servis bekliyor öptüm sizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yarın görüşürüzzzzzzz

hehe kızlar oğlumu yedıreyım namazımı kılayım cok konusmayın bak 100sayfayı gecmesın :))) ona gore ihihihihiih burdayım tabı anacım burdayım ben hep

nafcım su yazı cıktı
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

yarın tekrar bakayım canım olur mu ? adamlar çıldırmasın serviste

kaçtım bennn hoşçakalın opuyorumnanaktan

3 yıldır burdasıız haaa uzun zaman olmus

buarada nafcım dicek oluom sürekli hazırladığın liste için teşekkürlerkaydirigubbakcemile3..insanı gerçekten harekete geçiriyo..özenerek hazırladığın listeye karşılık bizde özenerek veriyoruz kiloları..şahsen listeyi görünce motive oluyorum istek gelio banazemuszemus

yok kızlar beklerız hata sızın ewlenıp doğum yapmıs halınızı kılo vermlerınız beklerız bı z

cok mu abarttım ne
valla ben hep burdayım.
hehe kızlar oğlumu yedıreyım namazımı kılayım cok konusmayın bak 100sayfayı gecmesın :))) ona gore ihihihihiih burdayım tabı anacım burdayım ben hep

tmm canım hayırlı iftarlar bebekim.

aynen valla yaa .delikafadulden..listeyi gorunce butun hucrelerim diyet diyet diye harekete geciyornaniknanik:roflol:

nazliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Allah nasip etsede birdahaki hamileligimizde dogumu ayni ay yapsakta ordada birlikte olsak dimi???ordada paylasimda bulunsak ne guzel olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…