- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.521
kızlar bişey sorcam tartılırken kıtyafatlerınızlemı tartılıyorsunuz ???
delikafadulden delikafadulden delikafaduldenege yok ! ( yeni büroyla uğraşıyo olabilir )
neşe yok ! ( izindeyken işler birikti gömüldüyse çıkamamış olabilir )
eylül kayıplarda ! ( İnşallah annesi rahatsızlanmamıştır )
ben hiçbirine binemiyorum valla mafoluyorumm :bbo:benimkide binmiyo ben biniyorum ama kaydirigubbakcemile3
delikafaduldenatak yapcamda oyüzden son dk da yapayım diyorumdelikafadulden
:lepi:eweeettt sonucları beklıyoruz canla basl a :))
gamzenın ogretmenı memleketınden dondu az once yanına gectık geldık yan komsumuz olurda kendısı anasınıfı ogretmenı aaa nasılda zayıflamıssın ole 2ayda demesınmı ay dedım saol :))))
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF---------------73-------------------------68.3--------------------------60-----200 gr verdi
oyelken--------79.7-----------------------71.4--------------------------65-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
neseli45--------85.9-----------------------81.8-------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz----- -------------------------- 61.6-------------------------60-----400 gr verdi
Cigsel2010----71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Henüz bildirim yapmadı
mehay----------68--------------------------61---------------------------55-----500 gr verdi
oglak75---------64------------------------- 61.5------------------------58-----Kilosunu korumuş
nazlıbahar----71--------------------------63.6------------------------62-----800 gr verdi
merve52--------96-------------------------74---------------------------65------1 kilo verdi
Ggulsu----------63--------------------------61.9 -----------------------57------Henüz bildirim yapmadı
asya27----------64--------------------------58--------------------------50------200 gr aldı
ege1979--------97.2-----------------------91.5------------------------85------Henüz bildirim yapmadı
_kvsr_-----------66--------------------------60.9-------------------------55------100 gr verdi
eyllull-----------51.2-----------------------50.6------------------------50.6----MEZUN OLDU
Hazalim1985-100-------------------------87--------------------------60------Aramıza yeni katıldı
feyza85---------75--------------------------64.5------------------------57------Aramıza yeni katıldı
ONUR KONUKLARIMIZ
olala
tinkerbell2:asigim: :asigim:
Evet arkadaşlar 27.08.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincisi : merve52( 1 kilo ile ) :hooray:
Günün İkincisi : nazlıbahar( 800 gr ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : mehay( 500 gr ile ) :hooray:
Veeeeeee
Mezun olan arkadaşımız: Gönlümüzün nuru, ilk göz ağrımız, medar-ı iftiharımız eyllull 50.6 kg ile kilo koruma dönemine geçmiştir. :hooray:a.s.
Kupa alan arkadaşlarımızı tebrik ederim olumunekankayizsmile
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile
Veee kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz a.s.
Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan
bu hafta çok hırslı,kaçamaksız ve bol sporlu bir hafta olur inşallah :lepi: :lepi: :lepi:
nafcım ellerine sağlıkhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wTHSlwJ/weight.png
yapıştır bakalım cnm
anamm ne fenasın gııııı :)
bende dayanamam mantıya cokacimcoook cokacimcoook
:lepi:buarada nafcım dicek oluom sürekli hazırladığın liste için teşekkürlerkaydirigubbakcemile3..insanı gerçekten harekete geçiriyo..özenerek hazırladığın listeye karşılık bizde özenerek veriyoruz kiloları..şahsen listeyi görünce motive oluyorum istek gelio banazemuszemus
hayır çıplakkızlar bişey sorcam tartılırken kıtyafatlerınızlemı tartılıyorsunuz ???
pilav porsiyonu önemli canım boshayallersmile
nazlıbahar saoll kutlaman için :)opuyorumnanaktan
meliscim senin başlangıç kilon kaçtı canım sorucam sorucam unutuyorum :kedi:
başalngıç 66 :hulya:
[
iyiymm bebtom sennnnnnopuyorumnanaktanbende şimdi girmiştim oyun oynuyordum nbr tatlım nasılsın
kahve çok severimm nes cafeyiiizemuszemusaz yedim gene canım istemiyorrrrakannehirhemende kahveye saldırmışklava:
Canım dolma 2 çok az değil mi bişey yememişsin doğru dürüst
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanKilo veren ve koruyan herkezi tebrik ederim Zoru başarıyorsunuz gerçekten :lepi:
iyiymm bebtom sennnnnnopuyorumnanaktan
kahve çok severimm nes cafeyiiizemuszemusaz yedim gene canım istemiyorrrrakannehir
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?