Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm a.s. hoşgeldin
Öyle çok fazla kilon yok spor yaptığın sürece sarkma olacağını düşünmüyorum.Bende 62 le başladım sarkma ya da çatlak olmadı. Pilatesi bende denedim biraz. İlerledikce çok zorlaşıyor hareketler Başında bilen, gerektiğinde sana müdahale edecek birinin olması gerekiyor gibi geliyor bana bu yüzden fazla cesaret edemedim Walk at home ise benim tercihim hem kolay hem tempolu sıkıcı gelmiyor bana... haftanın 2 yada 3 günü yapıyordum diğer günler de 1 saat yürüyüş. Kolay gelsin sana kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
cevabin icin cok tesk ederim, umarim sarkma olmaz.

Beslenme konusunda cok kararsizim o kadar cok sey anlatiliyorki insan artik ne yapacagini sasiriyor. Önerilerinizi bekliyorum.

kızlar günaydın kimseler uğramamış bakıyorumda.ben hemen iftar menümü yazmak istiyorum.bi kase şehriyeli tavuk çorbası.1 orta boy biber dolması ve fırında tavuk yemeğinin sadece elma dilimli patateslerinden 4 dilim.
sahurda minnacık bi kase sütlaç yedim.

gunaydinnn
bende sahurda neler yedigimi yazmak istiyorum.
1 ince dilim karpuz ve kavun...bir lokmada peynirli ekmek
dunku iftarimi biraz fazla kacirdigim icin sahuru hafif gecirdim.....

kızlar bişey sorcam tartılırken kıtyafatlerınızlemı tartılıyorsunuz ???
tabiki hayır kıyafet en az 500 gr fazlalık yapıyo
ben tokamı bile çıkarıyorum,10 gr 10 gr dır :)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın canım akşam iyide sahurda az yemişsin yine lmaz:
gunaydinnn
sende az yemişsin canım seninkide olmamış

ne demek cnm zevkle yapıyorum opuyorumnanaktan

aynen valla yaa .delikafadulden..listeyi gorunce butun hucrelerim diyet diyet diye harekete geciyornaniknanik:roflol:
opuyorumnanaktan

kızlar bişey sorcam tartılırken kıtyafatlerınızlemı tartılıyorsunuz ???

cıbıll sempatiksalakcinni tartılıyorum ben sabahları wcden sonra :kedi: :kedi:

hayırlısı olsun destekledim :hulya:

menüm gelincee..mercimek çorba 2 adet sarma kahavee

az olmuş meliscim :umursamaz:

iftarim
2 dürüm fajita (mexika yemegi) yedim. durumler kucuktu.. yanina karpuz kavun 3 dilim ...

simdi pisman oldum keske 1 durum yeseydim((

kız zaten minik o dürümlerr etlimiydi tavuklumuydu söyle bakimm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Aramıza hoşgeldin cnm a.s. öncelikle tartılmanı öneririm daha sonra gel aramıza beraberce verelim kilolarımızı yerimseniben

günaydın mervecim opuyorumnanaktan menün güzel olmuş canım olumunekankayizsmile ama sahurda yine bişey yememişsin :mymeka:

gunaydinnn

çok azzz olmuşşş dövücem sizi hee :mymeka:

gnydn kılzar nasılsınız ????
bı z cok sukur gune ıyı basladık annenannem rahatsızdı ya aksam bıze getırdıler ablamlar 3gun bızde kalcak bakalım sımdı oksıjen makınasına bagladık hepımız kucuk bır odada oturuyoruz ama cocukalr cok mutlu cok sevdılr onu :)))
bu arada iftar:azar azar hepsınden corba,kuru fasulye,mantı bir tane tatlı
ara:yrm seftali,bır dılım armut
sahur:az corba 2 catal pat.kızartması

bu arada ben hep kıyafetlerımde tartılıyordum he dun bı kıyafetsız tartılayım dedım ana 400gr. eksık cıktı haftaya walla bende kıyafetsız tartılcam ))

günaydın nazlım iyiyiz senden nbr zemuszemus zemuszemus

geçmiş olsun canım :1hug:

menün güzel yine tatlı kaçırmış olsanda sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

cıbıl tartıl cıbıll çok farkediyo

hayırlı sabahlar herkeze a.s. dün iftarda bir porsiyon pilav ve yoğurt yedim..regl olduğum için sahurda ben bişey yemedim..

tünaydın cnm zemuszemus zemuszemus pilavı az sebzeyi çok tutarsan iyi olur senin adına cnm

sahurda yemedin peki sabah ne yedin acebaaa :lepi:

öncelikle çok geçmiş olsun canım a.s. iftarın tadımlıksa güzel,sahurun az geldi bana,tartılmaya gelincede tabi çıplak tartın çünki giydiğin her kıyafetin ağırlığı farklı,yanıltmasın seni... opuyorumnanaktan

dün öğlenki menüm

yarım gevrek
yarım kk peynir
bikaç tane zeytin
çay

akşam
1 kepçe çorba
1 dilim lazanya

3 hurma tatlı niyetine :kedi:

sabah

yarım poğaça
1 bardak şekersiz çayy

HEYYYYYYTTT merve kupaya adayım o zmn yıne dusunsene dırek kıyafatlerden sıyrılıp cıkıcamtartıya cepte desenıze en az 400gr.

tatlı mınnacıktı bu sefer mantıyıda azcık yedım bı işte kurufasulyeyı yemseydım super olcaktı dıye dusunuyorum ama olsun yedık işte

kahvaltı sorunum var canım sabahları canım hiç bişey istemiyor bilmiyorumkismile ama yinede 1,2 etimek bikaç zeytin yicem birazdan.yeşilliğe gelince akdenizliyim yeşilliğe bayılırım canım opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

öğün atladığında da kilo vermen yavaşlar canım o yüzden canın istemese bile bişeyler atıştır mutlaka ihmal etme emi opuyorumnanaktan

bu arada bende otçulumdur

naf cım menun yıne super cok gzl sanırım senınde dedıgın gıbı haplardan deılmı ???ne kadar daha kullancaksın??

nazlımm eminim ki haplardan oluyo bu kilo verememe ve işin kötüsü ekim sonuna kadar içmek zorundayım :sinifsinif: :sinifsinif:

bakalım bu hafta spora başlıyorum nasipse cuma günü sonuçları beraber görücezz kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…