- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.541
Merhaba arkadaslar forumda yeniyim umarim bana yardimci olabilirsiniz yerimseniben
Ben 160 boyundayim ve en son bir ay önce tartilmistim ve kilom 65 idi. Ama yaklasik bir aydir tartilamiyorum, tartim bozuldu
Ama vucut ölcülerimi aliyorum, ve cok kiloluyum. Hicbir giyindigimi kendime yakistiramiyorumbilmiyorumkismile Kizlar kasima kadar bariz incelmek istiyorum, ve tabiiki devmda etmek istiyorum yilbasina kadar.
Bana neler önerebilirsiniz?
walk at home yapmayi düsünüyorum ve ebru salliyla pilates, hangisini önerirsiniz? Birde derim gevsek, kilo verince sarkarmiki vucudum?
tabiki hayır kıyafet en az 500 gr fazlalık yapıyokızlar bişey sorcam tartılırken kıtyafatlerınızlemı tartılıyorsunuz ???
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben tokamı bile çıkarıyorum,10 gr 10 gr dır :)
günaydın canım akşam iyide sahurda az yemişsin yinekızlar günaydın kimseler uğramamış bakıyorumda.ben hemen iftar menümü yazmak istiyorum.bi kase şehriyeli tavuk çorbası.1 orta boy biber dolması ve fırında tavuk yemeğinin sadece elma dilimli patateslerinden 4 dilim.
sahurda minnacık bi kase sütlaç yedim.
sende az yemişsin canım seninkide olmamışgunaydinnn
bende sahurda neler yedigimi yazmak istiyorum.
1 ince dilim karpuz ve kavun...bir lokmada peynirli ekmek
dunku iftarimi biraz fazla kacirdigim icin sahuru hafif gecirdim.....
buarada nafcım dicek oluom sürekli hazırladığın liste için teşekkürlerkaydirigubbakcemile3..insanı gerçekten harekete geçiriyo..özenerek hazırladığın listeye karşılık bizde özenerek veriyoruz kiloları..şahsen listeyi görünce motive oluyorum istek gelio banazemuszemus
opuyorumnanaktanaynen valla yaa .delikafadulden..listeyi gorunce butun hucrelerim diyet diyet diye harekete geciyornaniknanik:roflol:
kızlar bişey sorcam tartılırken kıtyafatlerınızlemı tartılıyorsunuz ???
menüm gelincee..mercimek çorba 2 adet sarma kahavee
iftarim
2 dürüm fajita (mexika yemegi) yedim. durumler kucuktu.. yanina karpuz kavun 3 dilim ...
simdi pisman oldum keske 1 durum yeseydim((
Merhaba arkadaslar forumda yeniyim umarim bana yardimci olabilirsiniz yerimseniben
Ben 160 boyundayim ve en son bir ay önce tartilmistim ve kilom 65 idi. Ama yaklasik bir aydir tartilamiyorum, tartim bozuldu
Ama vucut ölcülerimi aliyorum, ve cok kiloluyum. Hicbir giyindigimi kendime yakistiramiyorumbilmiyorumkismile Kizlar kasima kadar bariz incelmek istiyorum, ve tabiiki devmda etmek istiyorum yilbasina kadar.
Bana neler önerebilirsiniz?
walk at home yapmayi düsünüyorum ve ebru salliyla pilates, hangisini önerirsiniz? Birde derim gevsek, kilo verince sarkarmiki vucudum?
kızlar günaydın kimseler uğramamış bakıyorumda.ben hemen iftar menümü yazmak istiyorum.bi kase şehriyeli tavuk çorbası.1 orta boy biber dolması ve fırında tavuk yemeğinin sadece elma dilimli patateslerinden 4 dilim.
sahurda minnacık bi kase sütlaç yedim.
gunaydinnn
bende sahurda neler yedigimi yazmak istiyorum.
1 ince dilim karpuz ve kavun...bir lokmada peynirli ekmek
dunku iftarimi biraz fazla kacirdigim icin sahuru hafif gecirdim.....
gnydn kılzar nasılsınız ????
bı z cok sukur gune ıyı basladık annenannem rahatsızdı ya aksam bıze getırdıler ablamlar 3gun bızde kalcak bakalım sımdı oksıjen makınasına bagladık hepımız kucuk bır odada oturuyoruz ama cocukalr cok mutlu cok sevdılr onu :)))
bu arada iftar:azar azar hepsınden corba,kuru fasulye,mantı bir tane tatlı
ara:yrm seftali,bır dılım armut
sahur:az corba 2 catal pat.kızartması
bu arada ben hep kıyafetlerımde tartılıyordum he dun bı kıyafetsız tartılayım dedım ana 400gr. eksık cıktı haftaya walla bende kıyafetsız tartılcam))
hayırlı sabahlar herkeze a.s. dün iftarda bir porsiyon pilav ve yoğurt yedim..regl olduğum için sahurda ben bişey yemedim..
gnydn kılzar nasılsınız ????
bı z cok sukur gune ıyı basladık annenannem rahatsızdı ya aksam bıze getırdıler ablamlar 3gun bızde kalcak bakalım sımdı oksıjen makınasına bagladık hepımız kucuk bır odada oturuyoruz ama cocukalr cok mutlu cok sevdılr onu :)))
bu arada iftar:azar azar hepsınden corba,kuru fasulye,mantı bir tane tatlı
ara:yrm seftali,bır dılım armut
sahur:az corba 2 catal pat.kızartması
bu arada ben hep kıyafetlerımde tartılıyordum he dun bı kıyafetsız tartılayım dedım ana 400gr. eksık cıktı haftaya walla bende kıyafetsız tartılcam))
günaydın nazlım iyiyiz senden nbr zemuszemus zemuszemus
geçmiş olsun canım :1hug:
menün güzel yine tatlı kaçırmış olsanda sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
cıbıl tartıl cıbıll çok farkediyo
tünaydın cnm zemuszemus zemuszemus pilavı az sebzeyi çok tutarsan iyi olur senin adına cnm
sahurda yemedin peki sabah ne yedin acebaaa :lepi:
bu arada tünaydın kızlarr zemuszemus zemuszemus
kahvaltı sorunum var canım sabahları canım hiç bişey istemiyor bilmiyorumkismile ama yinede 1,2 etimek bikaç zeytin yicem birazdan.yeşilliğe gelince akdeniz kızıyım yeşilliğe bayılırım canım opuyorumnanaktan
naf cım menun yıne super cok gzl sanırım senınde dedıgın gıbı haplardan deılmı ???ne kadar daha kullancaksın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?