Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

birde şu lapa olayını deneyeyim diyorum en azından haftada bir gün yapayım bakalım ne olacak boshayallersmile

lapa cok gzl kesın ıse yarıyor cnm spor da olunca bu menulerle oooo sen verırsın tabıkıde
sen ıyıleste ınsallah kılo dedıgın ne kı verılır bıde cok gzl yıyorsun yanı

görüşiceeğizz aklinialirimsmile
birde şu lapa olayını deneyeyim diyorum en azından haftada bir gün yapayım bakalım ne olacak boshayallersmile
dene dene sempatiksalakcinni
lapa cok gzl kesın ıse yarıyor cnm spor da olunca bu menulerle oooo sen verırsın tabıkıde
sen ıyıleste ınsallah kılo dedıgın ne kı verılır bıde cok gzl yıyorsun yanı

alkisalkisalkis

kızlar çıkıyorum biraz öğle yemeği filan yiyeyim işleri toparlayıp gelirim

NAF canim
tavukluydu yaptigim fajita. hollandada durumler biraz daha buyuk o yuzden sahurumu hafif yapmak istedim..
aksama iftara dolma yapacagim acaba kac tane yiyebilirim kizlar????

guzelmis menun canim....ama cok saglikli gelmedi bana ve cok az...patatesde karbonhidrat var biber dolmasinin pirincindede hani meyve ,hani sebze ,hani protein????:uhm:

ben sahurda yemek yemeye resmen üşeniyorum ya uyku yüzünden

mervecim sahurda yemessen ramazandan sonra kilo alirsin mehay demisti dersin ....
zaten yediklerin cok az 1 tabak orba 4 elma dilimi patates ve 1 dolmayla 24 saat durulurmu??sen ac kalarak kilo veriyorsun dikkat et canim...ramazandan sonra kilo alirsin benden soylemesi....ben bu kadar yesem varya olurum acliktan ayakta duramam....ha belki 1 ayda hedefime ulasirim ama sagliksiz bir sekilde kas ve su kaybederim yani yag degil...:1no2:
sakin yanlis anlama canim senin iyiligin icin soyluyorum saglikli beslenmeye alis bence hayatin boyunca bu kadar az yiyerek yasayamazsin normal yemne donuncede gelsin kilolar ondan sonra:1no2:

bende bu ara ne sebze ne meyve yiyebiliyorum maasimi alayimda alisverise cikmak sart oldu sebze meyve kalmadi evde sagliksiz beslenmeye basladim bu ara bu yuzden (
dunku menum soyle:

1 kase tavuklu sehriye corbasi, 1 tabak 4-5 kasik kiymali patates yemegi, 2 dilim yumurtali ekmek 1 dilim sade ekmek ve salata
ara 10 tane uzum
sahurda 1 kandil simidi ve 2 tane milfoy boregi yedim peynirli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…