- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.561
birde şu lapa olayını deneyeyim diyorum en azından haftada bir gün yapayım bakalım ne olacak boshayallersmile
görüşiceeğizz aklinialirimsmileHEYYYYYYTTT merve kupaya adayım o zmn yıne dusunsene dırek kıyafatlerden sıyrılıp cıkıcamtartıya cepte desenıze en az 400gr.
tatlı mınnacıktı bu sefer mantıyıda azcık yedım bı işte kurufasulyeyı yemseydım super olcaktı dıye dusunuyorum ama olsun yedık işte
dene dene sempatiksalakcinnibirde şu lapa olayını deneyeyim diyorum en azından haftada bir gün yapayım bakalım ne olacak boshayallersmile
lapa cok gzl kesın ıse yarıyor cnm spor da olunca bu menulerle oooo sen verırsın tabıkıde
sen ıyıleste ınsallah kılo dedıgın ne kı verılır bıde cok gzl yıyorsun yanı
o nedir,patates lapasımı ? bilmiyorumkismile
lapa cok gzl kesın ıse yarıyor cnm spor da olunca bu menulerle oooo sen verırsın tabıkıde
sen ıyıleste ınsallah kılo dedıgın ne kı verılır bıde cok gzl yıyorsun yanı
kızlar ben cııyorum bi sürü işim var
gorusmek uzere bb
NAF canim
tavukluydu yaptigim fajita. hollandada durumler biraz daha buyuk o yuzden sahurumu hafif yapmak istedim..
aksama iftara dolma yapacagim acaba kac tane yiyebilirim kizlar????
kızlar günaydın kimseler uğramamış bakıyorumda.ben hemen iftar menümü yazmak istiyorum.bi kase şehriyeli tavuk çorbası.1 orta boy biber dolması ve fırında tavuk yemeğinin sadece elma dilimli patateslerinden 4 dilim.
sahurda minnacık bi kase sütlaç yedim.
ben sahurda yemek yemeye resmen üşeniyorum ya uyku yüzünden
iyiz canım süper bomba bomba :sm_cool: sen nasısın bebekim :asigim:
canım misafirlikteydik.ondan böyle oldu.ama yazmayı unutmuşum eve geldikten sonra yarım şefteliyle bi avuç üzüm yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?