- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.841
Tatlım geldim açtım bilg. ama eşim bişeyler yiyip yatıyım ben dedi ona hazırladım sahur o arada ama gitmişsin.tırklebel2 yokmusun cnmm uyudunmu kız erkenden):guclubacismile
ben kaçarr uyukum geldii..boshayallersmile
mehay çok yemişin bacım yaa :) oğlunu emzirmiyosan fom çaylarıda iç arada
yok canim emzirmiyorum yoksa diyet yapmazdim...evet misafirlige gidince cok yemek acinilmaz oluyor zaten bu hafta iyice abarttim yaa birinci kesin benim boshayallersmileama sondan birincikaydirigubbakcemile3
sana bişey sölimmi aramızda kalsın Şeniz bu hafta :hooray: benim.
:hulya: kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni :lepi: yerimseniben delikafadulden hihoyyyt :jeyyar:
kesin oyledir zaten kilosu fazla olanlar daha hizli kilo kaybediyor canim 60 lara inince bu kadar hizli veremezsin sende....kac kilosun soylesene aramizda kalir kimse duymaz:jeyyar:
anaa 2 kalp vardı profilimde.3 olmuş.bu ne demek mehay.mesela sendede 5 var.
benimde cok isim var oglum uyanmadan yavas yavas yapayim bari ama burdayim cikmiyorum sen yaz okurum arada cevap veririm..
canim o forumdaki seviyeni gosteriyor kidem yani...en fazla 5 oluyor zaten ..yazdigin mesaj sayisina gore belirleniyor...onceden kelebekler vardi sagda o daha guzeldi ama kaldirildi o...
valla iftar öncesi dün 72lerde çıktım.hemde bu hafta bu akşamdan itibaren yürüyüşüme tekrar başlicam :teytey:
aaa supersin canim yaa gercekten can-i gonulden tebrik ediyorum seni daha cumaya var 71 gelirsin kesin 3 kilomu vermis olursun o zaman???fisfisfisama 1 haftada 2-3 kilo nasil verilir hala aklim almiyor:uhm:ben 1 hafta ac kalsamda 2 kilo veremem....cok sagliksiz geliyor bana ama yiyorum diyorsun...CADIARZUyinede tebrikler canim...kactin gecen cuma??74 dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?