Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam bugün yine kaçırdım yarım dilim fırında makarna 2 yemek kaşığı pilav 5 tatlı kaşığının ucuyla supangle adet oldum iştahım çok açık ve tatlı diye ölüyorum

İyigeceler

tırklebel2 yokmusun cnmm uyudunmu kız erkenden):guclubacismile
Tatlım geldim açtım bilg. ama eşim bişeyler yiyip yatıyım ben dedi ona hazırladım sahur o arada ama gitmişsin.
ben kaçarr uyukum geldii..boshayallersmile

Bana uykucu diyene bak bu gece erkencisin sempatiksalakcinni Bende çıkcam birazdan zaten Öptüm cnm İyigeceler tatlım

Son düzenleme:
selam kizlar galiba henuz kimse gelmemis...
dun aksam iftara davetliydik yediklerimi ne ben soyleyeyim ne siz sayin... cok abarttim cokk gorunde bakin

5-6 kasik bamya yemegi ,5-6 sigara boregi (ama firinda pismis yagsiz), yarim karniyarik ,1 patates dolmasi kiymali,5-6 kasik pilav, 1 dilim ekmek ve 2 revani (
gecede 3 sigara boregi (firinda pismis), 1 tabak corba ,1 revani (arkadas vermisti gece yersin diye)

Son düzenleme:
valla iftar öncesi dün 72lerde çıktım.hemde bu hafta bu akşamdan itibaren yürüyüşüme tekrar başlicam :teytey:

aaa supersin canim yaa gercekten can-i gonulden tebrik ediyorum seni daha cumaya var 71 gelirsin kesin 3 kilomu vermis olursun o zaman???fisfisfisama 1 haftada 2-3 kilo nasil verilir hala aklim almiyor:uhm:ben 1 hafta ac kalsamda 2 kilo veremem....cok sagliksiz geliyor bana ama yiyorum diyorsun...CADIARZUyinede tebrikler canim...kactin gecen cuma??74 dimi??

canım cidden yiyorum yaa.kilo vermem 2-3 hafta durmuştu ramazan öncesi.ramazanda beslenme düzenim değişince vücut baya bi afalladı.o yüzden hızlı gitti.bide ot çaylarımı ihml etmiyorum.he yürüyüşüede sadece bu hafta gidemedim.evdede sürekli hareketler yaptım.ondan böyle oldu sanırım.70den aşağı düşünce acele etmicem.yavaş gitsin.yemeyi biraz daha arttırcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…