- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.861
mervecim sen ot çayına sinameki ekliyordun canım geçen yazmıştım okudun mu bilmiyorum sinemaki bağırsaklara inanılmaz ve geri dönüşsüz zarar verir.. çok arada sırada ancak çok zorda kalınca belki içilebilecek bir ottur.. her gün hele günde bi kaç defa içmek bağırsaklarının yapısını değiştirir ve bu durum sonra düzelmez.. dikkat et canım..canım cidden yiyorum yaa.kilo vermem 2-3 hafta durmuştu ramazan öncesi.ramazanda beslenme düzenim değişince vücut baya bi afalladı.o yüzden hızlı gitti.bide ot çaylarımı ihml etmiyorum.he yürüyüşüede sadece bu hafta gidemedim.evdede sürekli hareketler yaptım.ondan böyle oldu sanırım.70den aşağı düşünce acele etmicem.yavaş gitsin.yemeyi biraz daha arttırcam.
bak mesela dün akşamki iftar menümü yazim:5-6 kaık kadar kıymalı kurufasulye,4-5tane lahana sarması,5-6 kaşık kadarda mantı.ve bolsu meyvesuyu kola falan.göze az gibi geliyo ama midemin acıması geceye doğru ancak geçti.çok su içmişim galiba.sahurdada yine yedim.sırf sen saglıksız diyosun diye yedim.yemeye yerim yoktu yani.4-5 kaşık kadar mantı yedim bi bardak kola içtim.
GUNAYDINNNNNN KIZLAR
dunku iftarim kayseriye ait olan Şebit Mantısı. az yedim.
caylanda birkikte 2 tulumba tatlisi
sahurda 1 yumurta az peynir, 1 dilim ekmek.
patiss geldin mi
hazalcım mehaycım mervecim nazlıcım günaydınn
ya kızlar canım kaç gündür kızartma çekiyordu çok fena
2 ayı geçmişti ağzıma kızartma koyalı
pazar günü doydum sonunda kızartma olayına ama
2.5 saat de bisiklete bindimm
çok sevindim canım ayrıca tebrikler :))selamlar şekerleer opuyorumnanaktan
bugün erken kalktım çok mutluyum :)) 7buçuk gibi kahvaltı yaptım sonra 45 dk yürüdüm koşu bandında az sonra da öğle yemeğimi yiyeceğim... ama ne yiyeceğim onu bilmiyorum bilmiyorumkismile
yok gülüm dağ bisikleti bildiğin caddede biniyorumiyi yapmissin canim kondusyon bisikletinmi var yaktigin kaloriyi gosteriyormu???
canım sinamekinin zararlarını bende okumuştum.ondan sonra artık arada katıyrum otlarımın içine.form çayına ağırlık veriyorum ve biberiye mate falan işte.günaydın kızlar
mervecim sen ot çayına sinameki ekliyordun canım geçen yazmıştım okudun mu bilmiyorum sinemaki bağırsaklara inanılmaz ve geri dönüşsüz zarar verir.. çok arada sırada ancak çok zorda kalınca belki içilebilecek bir ottur.. her gün hele günde bi kaç defa içmek bağırsaklarının yapısını değiştirir ve bu durum sonra düzelmez.. dikkat et canım..
evet canım seni dinledim bak boshayallersmilegayet guzelmis dun aksamki menun bence sebze var karbonhidrat var kalsiyum var protein var hepsinden esit miktarda almissinkaydirigubbakcemile5
günaydın canım hoşgeldin Şenizpatiss geldin mi
hazalcım mehaycım mervecim nazlıcım günaydınn
kızlar kırmızı eti haftada 2-3 tüketmeye çalışın en azından kıyma olarak çok önemli
protein alımını atlamayın
hele karbonhidratı sebze ve proteinle alırsanız çok uzun süre tokluk hissedersiniz ve kaslar yerine yağdan kilo verirsinizz
teşekkür ederim tatlım... :1hug:çok sevindim canım ayrıca tebrikler :))
nasıldı kpss?? kopya olayı çok yaygın yazık..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?