Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bak mesela dün akşamki iftar menümü yazim:5-6 kaık kadar kıymalı kurufasulye,4-5tane lahana sarması,5-6 kaşık kadarda mantı.ve bolsu meyvesuyu kola falan.göze az gibi geliyo ama midemin acıması geceye doğru ancak geçti.çok su içmişim galiba.sahurdada yine yedim.sırf sen saglıksız diyosun diye yedim.yemeye yerim yoktu yani.4-5 kaşık kadar mantı yedim bi bardak kola içtim.

GUNAYDINNNNNN KIZLAR
dunku iftarim kayseriye ait olan Şebit Mantısı. az yedim.
caylanda birkikte 2 tulumba tatlisi

sahurda 1 yumurta az peynir, 1 dilim ekmek.

günaydın kızlar

mervecim sen ot çayına sinameki ekliyordun canım geçen yazmıştım okudun mu bilmiyorum sinemaki bağırsaklara inanılmaz ve geri dönüşsüz zarar verir.. çok arada sırada ancak çok zorda kalınca belki içilebilecek bir ottur.. her gün hele günde bi kaç defa içmek bağırsaklarının yapısını değiştirir ve bu durum sonra düzelmez.. dikkat et canım..

gayet guzelmis dun aksamki menun bence sebze var karbonhidrat var kalsiyum var protein var hepsinden esit miktarda almissinkaydirigubbakcemile5

ya kızlar canım kaç gündür kızartma çekiyordu çok fena
2 ayı geçmişti ağzıma kızartma koyalı
pazar günü doydum sonunda kızartma olayına ama
2.5 saat de bisiklete bindimm

selamlar şekerleer opuyorumnanaktan
bugün erken kalktım çok mutluyum :)) 7buçuk gibi kahvaltı yaptım sonra 45 dk yürüdüm koşu bandında az sonra da öğle yemeğimi yiyeceğim... ama ne yiyeceğim onu bilmiyorum bilmiyorumkismile

kızlar kırmızı eti haftada 2-3 tüketmeye çalışın en azından kıyma olarak çok önemli
protein alımını atlamayın
hele karbonhidratı sebze ve proteinle alırsanız çok uzun süre tokluk hissedersiniz ve kaslar yerine yağdan kilo verirsinizz

mervecim azmi olmus iftarim... bende tatli isi batirdi diye dusunmustum.
mehay canim sadece menude Şebit Mantısı vardi.canim tulumba tatlisi cok cekmisti.esimde sagolsun almis.

çok sevindim canım ayrıca tebrikler :))
nasıldı kpss?? kopya olayı çok yaygın yazık..

iyi yapmissin canim kondusyon bisikletinmi var yaktigin kaloriyi gosteriyormu???
yok gülüm dağ bisikleti bildiğin caddede biniyorum
ama tempolu bisiklete bindiğinde saatte ortalama 400-500 kalori yakarsın
yani ben yaklaşık 800 kalori extradan yakmışımdır ortalama olarak
yürüyüşle ortalama 200 falan yakarsın ama çok hafif olmamak kaydıyla..

ha buarada ben hergun gunde 2 sefer tartilan kisi en son persembe tartildim. kendime soz verdim bu sefer 1 hafta tartilmiyacagim diye.cuma gununu iple cekiyorum.. ins. vermissimdir

canım sinamekinin zararlarını bende okumuştum.ondan sonra artık arada katıyrum otlarımın içine.form çayına ağırlık veriyorum ve biberiye mate falan işte.
gayet guzelmis dun aksamki menun bence sebze var karbonhidrat var kalsiyum var protein var hepsinden esit miktarda almissinkaydirigubbakcemile5
evet canım seni dinledim bak boshayallersmile
patiss geldin mi
hazalcım mehaycım mervecim nazlıcım günaydınn
günaydın canım hoşgeldin Şeniz

aynen katiliyorum a.s bende cok dikkat ediyorum bunlara...

çok sevindim canım ayrıca tebrikler :))
nasıldı kpss?? kopya olayı çok yaygın yazık..
.
teşekkür ederim tatlım... :1hug:
kpss bence iyiydi 86,5 aldım , bana yeter. kopya olayları hele ki düşük alanların iptal edilsin diye uğraşmaları çok can sıkıcı. haberleri takip ediyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…