Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ayr akşamki ifter menm
1kase çorba,4tane köfte,4y.k pilav,2tulumba tatlısı(dünkü menüden artanlardı)ve bol salata
ara-2tane incir,1saat yürüyüş kaydirigubbakcemile2

merhabalar
çok geç kalkıyorum ben çarşamba okula başlayınca napıcam bilmiyorum her gece dizimaxte ark arkaya 3 tane house var ona takılıyorum çok seviyorum o diziyi
henüz birşey yemedim

ii canım nasıl gidio diyetler:hulya:sositososito
buarada slm kızlar anca gelebildim dünkü muhabbetinizi kaçırdımya :hulya:

dün annemdeydim yemeği gayet az yedim
1 kepce corba 1tavuk but bi de 2-3kasık pilav salata ama annem börek yapmıstı ara olarakta 1.5 dilim börek yedim hemde patatesli bunu yemeseydim aksam iyiydi.ayrıca yanı böreğin peynirlisinide sahurda yedim azcık

yok canım bence fazla değil börek..iftarda değilde sahurda yeseydin belkide daha ii olurdu ama hiç yemeyincede olmuo arada oluo kaçamakkaydirigubbakcemile2 diğer menünle dengelersin

selam kızlar!!benim tatil bitti..evimdeyim artık...tatilde 1,5 kilo kadar aldım..mutluyum...fazla abartmadan döndüm evime:)ramazan sonrası inş. zayıflamaya başlıcam yine...

tatılcıler yavas yavas dokuluyor anlasılan bılge hosgeldın cnm
topraksu ablamızdan nbr nereerde benım haberım yok hıc gıderken bıseyd edımı sıze ben hatırlamıyorum ya da yoktum burada ben ???haberı olan varmı???

bgn hıc bısey yapasım ole cok yorgunum ki uykusuzluk benı buraya kadar getırdı yaklasık 3haftadır oğlum pek uyumuyor gecelerı aksama yemek bıle yapamıycam ole yordun hıssedıyorum kendımı
mercımek corbası salata ve hazır mantı yapıcam artık bgn bu sekılde napalım

kızlar çok yorgunum bitkinim çok kötüyüm yaa.yarın mutfak dolabını silmem lazım.yağsökücülerle ciflerle savaş vercem.oruçlu olmicam yarın kızlar.

bosver canim yaa corbayla salata bile yetiyor doymaya yorma kendini bu kadar..ben cok yorgun olunca corba salata yapicam diyorum esime tamam diyor ..ramazanda dahil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…