Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

öncelikle doğum günün kutlu olsun :lepi: şuanki kilon gayet güzel bence hatta az bile sositososito

canım yorumun için çok teşekkür ederim
burda gerçetken kendimi buldum ben :)
çok saol doğum günümü kutladığın içinnnn:)
şuanki kiloömun iyi hatta az olduğunu söyleyen çok kişi vr evet ama ben en azından bi 47 olmak yane
2 kilo vermek istiyorummm eyvahedigeldismile ve nasıl vercem 2 kiloyu ve ben bu 1000 kalorilik diyete öle alıştım ki doyuorum bunlarla normal beslenmeye nasıl geçecem herşeyden nasıl yiyebilecem hep yasakkk

nafım menuun guzelmıs hani :)))
ayyy ben meyvesız yasayamam cocklarımda ole ama esımde bırdlım yer ne yersek :)))) adam tasımaktanbıktınmı dıyorum yok yetrekı yıyın dıyor anacım yaz geldıde bagdan bahceden topluyoruz herseyı wallaaa

selam kizlar nasilsiniz???az isim var halledip geliyorum...

selam cnm iyiyiz sen nasılsın cumadan beri sesin çıkmıyor merak ettik :kedi:

canım iş yerinde olduğum için ekleme yapma gibi bir şansım olmuyo öğle yemeğine çorbayıda evden getirdim zaten :kedi:

bayramdan sonra daha net oturur yemek düzenim inşallah olumunekankayizsmile

canim iftara misafirlerim vardi cok yogundum girmeye firsatim olmadi hic...

ayy ne güzel yaa kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

saolasin canim benim nerden biliyorsun kiz nazlimi soyledi???:uhm::uhm:

kizlar dunku menum

3 kasik eksili (sulu kofte)
firinda sebzeli tavuk ( 1 kucuk but ve 2 kasik sebzesinden)
3 kasik pilav salata humus
1 kucuk gul boregi yogurt soslu
ve 3 tane tulumba tatlisi...:kedi:
cok olmus dimieyvahedigeldismile

yarasın askıma be yemıyorum artık kararlyım cnm bır cırpıda su kaln kılolarımı verecegım sen benım yerıme de yemıssın ıste :) yarasın askıma verdınya kıloları yersın rahat rahat dimeeee

kızlar ben kalkıyorum ewı toparladım da bayram oncesı şöle sağı solu kaldırıp sılıp supureyım salonun camı y la perdesı kalmıstı onları halledeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…