Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

acepp sütmü katsaydın kabartma tozu attınmıı yumuşatıyorr...

o hamuru pizada kulanamankii kızz kızarcaann işte bişii olcak:hulya:

Senin tarifinde ekmek hamuru değilmiydi. Ozaman hiç kaçarı yok ben hazır ekmek hamuru alıp denerim valla :roflol: Zaten çok uğraştırıyor hamuru yap mayalansın sos yap eziyetti valla değmez aslında

Senin tarifinde ekmek hamuru değilmiydi. Ozaman hiç kaçarı yok ben hazır ekmek hamuru alıp denerim valla :roflol: Zaten çok uğraştırıyor hamuru yap mayalansın sos yap eziyetti valla değmez aslında
ekemek hamuuruuu ondan bişi çıkıyorrrrrrrrr iştee
kızartıp yiyyion..piizadan aalaamıyom kuşum

MALZEMELER:
500 GR. un
300 ml.süt veya su
20 gr maya( 1 paket)
1 tatlı kaşığı tuz
3 çorba kaşığı Kristal z.yağı
2 çay kaşığı toz şeker

HAZIRLANIŞI:
Unu tezgah üzerine döküp içini çukurlaştıralım.İçerisine 3 çorba kaşığı yağ bir tutam tuz koyalım.300 ml sütü ısıtalım.Ilık süye bir paket yaş mayayı ve toz şekeri koyup karıştıralım.Mayamız eriyince bu karışımı undan açtığımız çukur içine dökelim yavaş yavaş karıştıralım.Pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğuralım.Oda sıcaklığında üzerine bir bez örtüp 1 saat mayalandıralım.Hamurumuz mayalanmış ve kabarmışsa alıp 4 parçaya bölelim. 30 cm çapında fırın kapları kullanarak pizza hamurumuzu açalım.
KOLAY GELSİN

hareketli ve minyon bir yapıya sahibim zaten canım ama bilmiyorum bende bu yer edindi ve en azından bir 47ye dşsem rahatlıcam ama daha sonra dönmem gerkeen yemek düzeni nedir bilmiyorum
şuan çikolata yemiyorum doğrudur yersem de o günkü kalorilerden kısıp yiyorum ve anca günlük 1000 kaloriye tamamlıyorum biraz aşsam kendime kızıyorum off canım bilemiorum

amaninn inanamıyorummm bravo kızzz bana da çok uzak hamur açma olayı.. üstelik tırnaklarım uzun..
ben öyle şeyleri ekmek yapma makinasıyla yapıyorum.. ekmekleri de eşim yapıyor kıvamını daha iyi tutturuyor..
kıtırlık domatezli sosu az koyduundan olabilir mi cnm kurumuştur belki içine ketçap da ekledin di mi? ya da ince açmışsındır veya ısı fazla gelmiştir..
bendeki pizza hamuru tarifi şu:
1 1/4 cup (yaklaşık 1.5 su bardağı, bi cup 225 ml) su
1/2 çay kaşığı tuz
2 y.k sıvı yağ
2 1/2 cup un (yani suyun 2 katı)
2 t.k maya
200 derecede pişirin diyo ben yapmıştım güzeldi:hulya:

kılzar tartım cok gzl ılerlıyor her aksam salata yıyıp bolca da yuruyusle desteklıyorum sahurda da hafıf kahvaltı yapıyrum ınsallah bayrama 62 belkı altı da olabılır

canım teşekkür ederim doğru evet belki haklısın ablacım ama gerçekten ben de bu sorun oldu
1000den de fazla yiyemiyourm ama az da yemiyorrmmm :) aklıma zaten yemek yemek gelmio
fırsat buldukça yürüyorum ne kadar daha incelirsem kardır die düşünüorum ama MUTSUZUM :/
kilomun herkes normal, hatta normalin altında olduğunu söylüyor çünkü spor yabtıgım için zaten inceyim ve tipim zaten minyon .. ayy ablacccım bilmiyorum 47ye fln düştm dielm.. şuanda düşündüğüm şu: BEN NORMAL BESLENME DÜZENİME NASIL DÖNCEM? KİLOMU NASIL KORUCAM? NORMAL BESLENME NEDİR :s:2:

slm kızlar bn yeni üyeyim normal olrak bi insan ayda kaç kilo werirse sağlıklı zayıflar

selam bence kişiden kişiye değişir cnm kaydirigubbakcemile2

naff dedektiff gibisinnn yaaaakaydirigubbakcemile5

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

mehaycım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara

doğum günün kutlu olsun mehaycım a.s. bende diyorum bu kız neden ortalarda yok sempatiksalakcinni

yarın yokum ben istanbula gidiyorum gece sahurdan sonra çıkarız herhalde salı günü görüşmek üzere

hadi kolay gelsin cnm hayırlısı ile halledirsiniz kayıt işlerini inşallah olumunekankayizsmile

öncelikle doğum günün kutlu olsun :lepi: şuanki kilon gayet güzel bence hatta az bile sositososito

95 tr-77 fr yendik :)))

:lepi: :lepi:

günaydın kızlar

günaydın cnm olumunekankayizsmile

günaydın nazlım olumunekankayizsmile

kılzar tartım cok gzl ılerlıyor her aksam salata yıyıp bolca da yuruyusle desteklıyorum sahurda da hafıf kahvaltı yapıyrum ınsallah bayrama 62 belkı altı da olabılır

nazlıııııı her akşam sadece salata mı yiyorsun akannehir akannehir napıyosun cnm sen sonra geri gelecek o kilolarr :mymeka:

cumartesi akşam

1 parça tavada et
çok az pide
2-3 hurma
birkaç tane ceviz yedim

sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
2 zeytin
birkaç tane ceviz
2 bardak şekersiz çay

öğle yok sabah kahvaltısını geç yaptığım için birleştirmiş oldum

akşam
1 dilim ızgara somon
patlıcan salatası
1 dilim pide

ara
2 hurma
2 dilim kavun
2-3 ceviz

tek kaçamağım bikaç tane kuru meyve şekerlemesi yedim :kedi:

bugün sabah

1 poğaça
yarım bardak şekersiz çay

birazdan öğle yemeği
2 kepçe çorba
yarım simit

cnm kalori açısından poaça hariç gayet süper bence ama sebze ve meyva pek yemiyosun
öğle yemeğine en azından 2 kaşık sebze bi parça et falan ekle simiti azaltıp

selam kizlar nasilsiniz???az isim var halledip geliyorum...
doum günün kutlu olsunnn

kızlar sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…