- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.741
acepp sütmü katsaydın kabartma tozu attınmıı yumuşatıyorr...
o hamuru pizada kulanamankii kızz kızarcaann işte bişii olcak:hulya:
ekemek hamuuruuu ondan bişi çıkıyorrrrrrrrr işteeSenin tarifinde ekmek hamuru değilmiydi. Ozaman hiç kaçarı yok ben hazır ekmek hamuru alıp denerim valla :roflol: Zaten çok uğraştırıyor hamuru yap mayalansın sos yap eziyetti valla değmez aslında
meliscim ben kaçıyorum bu gece erken yatıyım iyi geceler cnm
Diyet yapmanı gerektirecek bir kilon yok çokta normal kilon ayrıca. Niye böyle hissediyorsun anlamadım cnm . Sadece biraz hareketetlerini arttır çikolata abur cuburdan uzak dur yeterli Doğum gününü kutlarım bu arada
amaninn inanamıyorummm bravo kızzz bana da çok uzak hamur açma olayı.. üstelik tırnaklarım uzun..Evdeydim ama çok uykusuzdum gece geç yattım ben halbu ki kafamı koysam giderim ne olduysa dün gece hiç uyuyamadım Sonra da iftar hazırlıklarına giriştim Pizza yaptım bu arada kaydirigubbakcemile3 (Melis duysun dün kendime merdane aldım hemde kaydirigubbakcemile3 ) Merdaneyi kullanmam gerek diye deneme amaçlı yaptım. Çokk yorucuydu. :)
canımm tırkelebell link vermiş bak sen oraya ordan avatralrı buluyoz ekliyoz...kaydirigubbakcemile5
istanbulda kbilmiyorumkismileim var asyaaaaa
ikizler meliscim son derece ikizler aklinialirimsmile
sag göster sol vur demiiiiiiiiiii:kedi:
az yemişssinn :umursamaz:ama hafifi bi göbek çıktı gibi..regliykel şiştim çikoltyaı çok yedimeyvahedigeldismile
metabolizmanı mahvetcen gülüm yine de sen bilirsin..
ikizlerim ama çok usluyum son zamanlarda eskisi gibi olmak istiyorum oysa sıkıcı böyle..
sen ne burcusun
yok gülüm bişicikler bulamadımm yeni sezonu beklemek lazımmeliscim tinkerbell nasısınız karşılaşamıyoruz hiç
iyiyz olişim sen..pazardan nee aldın çanta diyodun
geldimmm kuşum..anca gridm misafirlere arkadaşalr geeldii şimdiii gitilerrrboshayallersmile
metal aksesuarlı zımbalı bot istiyorumm
vee siyah çanta
cnm günde 1000 kalori çok az.. ayrıca kilon gayet süperötesi.. 47de hatun gibi deil karınca gibi olursun zaten boy pos bizde yok.. minicik olursun valla kimseciklerin gözüne çarpmazsınn.. ben de aynı boydayım.. bi ara 48 olmuştum çok kötüydü.. takıntı yapmışsın sanırım.. takıntını kendi kendine aşamazsan yardım al cnm 1000 kalorilik diyet falan yapma.. abla nasihati olarak düşün çok açık yazdım olumunekankayizsmilehareketli ve minyon bir yapıya sahibim zaten canım ama bilmiyorum bende bu yer edindi ve en azından bir 47ye dşsem rahatlıcam ama daha sonra dönmem gerkeen yemek düzeni nedir bilmiyorum
şuan çikolata yemiyorum doğrudur yersem de o günkü kalorilerden kısıp yiyorum ve anca günlük 1000 kaloriye tamamlıyorum biraz aşsam kendime kızıyorum off canım bilemiorum
cnm günde 1000 kalori çok az.. ayrıca kilon gayet süperötesi.. 47de hatun gibi deil karınca gibi olursun zaten boy pos bizde yok.. minicik olursun valla kimseciklerin gözüne çarpmazsınn.. ben de aynı boydayım.. bi ara 48 olmuştum çok kötüydü.. takıntı yapmışsın sanırım.. takıntını kendi kendine aşamazsan yardım al cnm 1000 kalorilik diyet falan yapma.. abla nasihati olarak düşün çok açık yazdım olumunekankayizsmile
slm kızlar bn yeni üyeyim normal olrak bi insan ayda kaç kilo werirse sağlıklı zayıflar
naff dedektiff gibisinnn yaaaakaydirigubbakcemile5
mehaycım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara
yarın yokum ben istanbula gidiyorum gece sahurdan sonra çıkarız herhalde salı günü görüşmek üzere
benimde doğum günüm bugün :) 17 yaşımı doldurdum kızlar
bana yardımcı olurmusunuz
ben 49 kiloyum ve 160 boyundayım
45 kilo olmak istiyorum ve 1000 kalorilik ya da 1100 kalorilik bir rejim yapıyorum
ne yersem kilo alcam sanıyorum
mafoldumben yardım edin bana nolursunuz
95 tr-77 fr yendik :)))
günaydın kızlar
gnydnlrr
kılzar tartım cok gzl ılerlıyor her aksam salata yıyıp bolca da yuruyusle desteklıyorum sahurda da hafıf kahvaltı yapıyrum ınsallah bayrama 62 belkı altı da olabılır
gelmeznafım gelmez onlar aralarda bol meyve var) suan şok uyguluyrum :)) tatlısız gunler ihihihihhihi
cnm kalori açısından poaça hariç gayet süper bence ama sebze ve meyva pek yemiyosuncumartesi akşam
1 parça tavada et
çok az pide
2-3 hurma
birkaç tane ceviz yedim
sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
2 zeytin
birkaç tane ceviz
2 bardak şekersiz çay
öğle yok sabah kahvaltısını geç yaptığım için birleştirmiş oldum
akşam
1 dilim ızgara somon
patlıcan salatası
1 dilim pide
ara
2 hurma
2 dilim kavun
2-3 ceviz
tek kaçamağım bikaç tane kuru meyve şekerlemesi yedim :kedi:
bugün sabah
1 poğaça
yarım bardak şekersiz çay
birazdan öğle yemeği
2 kepçe çorba
yarım simit
doum günün kutlu olsunnnselam kizlar nasilsiniz???az isim var halledip geliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?