- 5 Eylül 2010
- 1.019
- 257
- 148
- 31
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.781
yok anacim bunuda nerden cikardin??yarisiyorum hala:roflol::roflol:
hımmmm anladım canım nasıl bir program uyguluyorsun ve haftada ne kadar veriyorsun acabaCADIARZU
ya aslinda diyeti bozmadigim zamanlar cok guzel ilerliyorum metabolizmam hizli calisiyor o yuzden gukilo veriyorum sporda yapabilsem iyi olucak ama firsatim olmuyor bebekten...
genelde ramazani saymazsak
sabahlari iki dilim cavdar ekmegiyle kahvalti ediyorum yumurta domates salatalik peynir bal gibi kahvaltiliklarla (bazen canim bisey istemezse kellogs ve 1 meyve )
oglene ya corba ya salata yada kellogs yiyorum
aralarda meyve veya meyveli yogurta.s
aksamada et turunden bisey ya balik olur ya tavuk ya et ya kofte genelde balik veya tavuk tercih ediyorum ki bu ya izgara oluyor ya firinda pismis kizartma yemem pek (ama cokk severim) yanina salata ve ekmegide yine 2 dilim ama bazen kacirip 3 dilim yedigimde oluyor..:kedi:
ama spor yok tabi:çok üzgünüm:
sonra gecede bazen cay ve yaninda 1 -2 biskuvi...veya sut iciyorum...
:çok üzgünüm:selam bayanlar bende bir basarı öyküsü yazmak istiyorum kendimce suan 105 kilo 165 boyundayım 24 yasındayım...8 ay önce dogum yaptım 105 oldum onun öncesindede sark bölgesine gelince 25 kilo birden alıp üzerine hamile kaldım velhasıl kelam nefret edici bir durum benimkisi kendimi traktörün arka tekeri gibi görüyorum kocaman esim 75 kilo yanyana bi hayal edin...en kötüsü merdivenleri nefes nefese çıkıyor bir yere giderken yolda durup dinlenmek aksi taktirde tıkanıp kalıyorum ... ve en ama en kötüsü igrenç espiriler size araba gerekmez ayten yuvarlanarak gider sana otobüsten çift bilet isterler yarım dünya hahahaha kikiki gülüsler ...kıyafet desem rezillik diktiriyorum çuval gibi bicimsiz kıyafetler sanki hamilelik gibi ... her sabah yataktan kalktıgımda ayaklarım agrıyor bünye tasıyamıyor bu koca bedeni ... kızımla oyun oynarken bile yoruluyorum ... etrafa kendimle barısık gibi görünsemde içimde depremler oluyor ... yasadıgım en acı ve kötü olay eşim polis ve sark hizmetindeyiz poolisler burda çok samimi bir birlerine gidip gelirler yine toplanmıstık 3 aile bize gelmisti polis bi abi çok kilo almıs esim bu ne göbek oglum ver bu göbegi dedi bu polis abi herkezin içinde ayten ne zaman zayıflarsa bende o zaman verecem dedi e buda imkansız olduguna göre dedi ve herkez güldü yıkıldım resmen esim dahi güldü:çok üzgünüm: VEL HASIL KELAM BUNLARI BURAYA YAZDIM ÇÜNKİ BUNLARI KİMSEYE ANLATAMIYORUM İÇİMDE BÜYÜDÜKCE İYİCE YEMEGE VURUYORUM KENDİMİ İÇİMDE KALMAMASI LAZIM... BU GÜNDEN İTİBAREN HERSEY FARKLI OLACAK BUNA İNANIYORUM VE YAPACAGIM ZAYIFLAYACAGIM İDEALİM BÜYÜK 60 KİLO OLACAGIM ....VERDİGİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM :)
:çok üzgünüm:selam bayanlar bende bir basarı öyküsü yazmak istiyorum kendimce suan 105 kilo 165 boyundayım 24 yasındayım...8 ay önce dogum yaptım 105 oldum onun öncesindede sark bölgesine gelince 25 kilo birden alıp üzerine hamile kaldım velhasıl kelam nefret edici bir durum benimkisi kendimi traktörün arka tekeri gibi görüyorum kocaman esim 75 kilo yanyana bi hayal edin...en kötüsü merdivenleri nefes nefese çıkıyor bir yere giderken yolda durup dinlenmek aksi taktirde tıkanıp kalıyorum ... ve en ama en kötüsü igrenç espiriler size araba gerekmez ayten yuvarlanarak gider sana otobüsten çift bilet isterler yarım dünya hahahaha kikiki gülüsler ...kıyafet desem rezillik diktiriyorum çuval gibi bicimsiz kıyafetler sanki hamilelik gibi ... her sabah yataktan kalktıgımda ayaklarım agrıyor bünye tasıyamıyor bu koca bedeni ... kızımla oyun oynarken bile yoruluyorum ... etrafa kendimle barısık gibi görünsemde içimde depremler oluyor ... yasadıgım en acı ve kötü olay eşim polis ve sark hizmetindeyiz poolisler burda çok samimi bir birlerine gidip gelirler yine toplanmıstık 3 aile bize gelmisti polis bi abi çok kilo almıs esim bu ne göbek oglum ver bu göbegi dedi bu polis abi herkezin içinde ayten ne zaman zayıflarsa bende o zaman verecem dedi e buda imkansız olduguna göre dedi ve herkez güldü yıkıldım resmen esim dahi güldü:çok üzgünüm: VEL HASIL KELAM BUNLARI BURAYA YAZDIM ÇÜNKİ BUNLARI KİMSEYE ANLATAMIYORUM İÇİMDE BÜYÜDÜKCE İYİCE YEMEGE VURUYORUM KENDİMİ İÇİMDE KALMAMASI LAZIM... BU GÜNDEN İTİBAREN HERSEY FARKLI OLACAK BUNA İNANIYORUM VE YAPACAGIM ZAYIFLAYACAGIM İDEALİM BÜYÜK 60 KİLO OLACAGIM ....VERDİGİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM :)
kıs yumurta ye :lepi::lepi::lepi::lepi: acıktırtmıyoda ben bu ramazan bu kadar az yiyorum ve acıkmıyorum ya hayret bişi tek susuyorum
:içelim:bayanssulusmileopuyorumnanaktan
hadbakaım sım ogum gunu tekarar kutlu olsun gzllıker getırsınısnallah san a
nafım gule gule afıyet olsun
kızlar ben kalkıyorum ewı toparladım da bayram oncesı şöle sağı solu kaldırıp sılıp supureyım salonun camı y la perdesı kalmıstı onları halledeyım
naf afiyet olsun gülegülee
ya aslinda diyeti bozmadigim zamanlar cok guzel ilerliyorum metabolizmam hizli calisiyor o yuzden gukilo veriyorum sporda yapabilsem iyi olucak ama firsatim olmuyor bebekten...
genelde ramazani saymazsak
sabahlari iki dilim cavdar ekmegiyle kahvalti ediyorum yumurta domates salatalik peynir bal gibi kahvaltiliklarla (bazen canim bisey istemezse kellogs ve 1 meyve )
oglene ya corba ya salata yada kellogs yiyorum
aralarda meyve veya meyveli yogurta.s
aksamada et turunden bisey ya balik olur ya tavuk ya et ya kofte genelde balik veya tavuk tercih ediyorum ki bu ya izgara oluyor ya firinda pismis kizartma yemem pek (ama cokk severim) yanina salata ve ekmegide yine 2 dilim ama bazen kacirip 3 dilim yedigimde oluyor..:kedi:
ama spor yok tabi:çok üzgünüm:
sonra gecede bazen cay ve yaninda 1 -2 biskuvi...veya sut iciyorum...
nafım tahmin ettim ben onuselam cnm iyiyiz sen nasılsın cumadan beri sesin çıkmıyor merak ettik :kedi:
canım iş yerinde olduğum için ekleme yapma gibi bir şansım olmuyo öğle yemeğine çorbayıda evden getirdim zaten :kedi:
bayramdan sonra daha net oturur yemek düzenim inşallah olumunekankayizsmile
mehay tulumba mı yaptın gineekizlar dunku menum
3 kasik eksili (sulu kofte)
firinda sebzeli tavuk ( 1 kucuk but ve 2 kasik sebzesinden)
3 kasik pilav salata humus
1 kucuk gul boregi yogurt soslu
ve 3 tane tulumba tatlisi...:kedi:
cok olmus dimieyvahedigeldismile
ohh mis gibi ellerine sağlık..kızlar ben kalkıyorum ewı toparladım da bayram oncesı şöle sağı solu kaldırıp sılıp supureyım salonun camı y la perdesı kalmıstı onları halledeyım
zor bi durum dier arkadaşın yazdığı ama başlamak gerekiyor bi yerdenben yenı uyelerden bırıyım canım ve ınankı durumunu okadar ıyı anlıyorumkı benım esımde polıs ve aynı dedıgın gıbı ışliyor cevredekı dostluk ilişkileri eşler arası muhabbetler ben bir cocuk annesıyım ve her kadın gıbı bende dogumda cok kilo aldım ve dogumdan sonra kalanlardan kurtulmak ıcın cok cabaladım bol bol yuruyus yaptım dıyetler yaptım ama onemlı olan gercketen ıstemek yapabılecegıne ınanmak arkadasım sakın uzme kendını cok yakın zaamanda verırsın ınsallah
hımmmm anladım canım nasıl bir program uyguluyorsun ve haftada ne kadar veriyorsun acabaCADIARZU
1 kase çorba ve çeyrek simittt yani gevrek yedim geldim olumunekankayizsmile
şimdi yeşil çayımı içiyorum kızlar :hulya:
bugün evden bir tabak dolusu şeker ve çikolata getirdim şuan masamda duruyolar onlar bana ben onlara bakıyorum şakkıdı gelenlere ikram ediyorum bayram diye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
1 tane tofita yedim içinden sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ilahi naf ya kaydirigubbakcemile31 kase çorba ve çeyrek simittt yani gevrek yedim geldim olumunekankayizsmile
şimdi yeşil çayımı içiyorum kızlar :hulya:
bugün evden bir tabak dolusu şeker ve çikolata getirdim şuan masamda duruyolar onlar bana ben onlara bakıyorum şakkıdı gelenlere ikram ediyorum bayram diye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
1 tane tofita yedim içinden sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
naf saati kurup günde bi kez işte meyve yesene zorla iş gibi yani
zamanla alışırsın hem de iyi olur
neşeeee kızzzz aşağıdasın hiç ses seda yok bildirime de gelmedinn nasısısnn
nafım tahmin ettim ben onu
işyerinde çıkıyor mu yemek ne oluyo? ticket mı veriyolar yoksa hiç bişi mi?
evde bile çok zor oluyo her öğün her öğün dengeli yemek pişirmek..
işte daha zor..
anladım canım gayet güzel ve insanı aç bırakmayan cinsinden bu,benimki gibi değil yanee :) miğrem küçülmüş ben birşey yiyemiyorum
peki canım şey soracam sana
misafirliğe felan gittiğinde diyelim akşam yemeğine,
gidene kadar evde neler yiyorsun
ve yemeğe gittiğinde nasıl bir öğn dağılımı yapıyorsun
bu çok önemli benim için..
2. sorum dışarı çıktıgında ne tür yiyecekler yiyorsun ?
kaçamakalrın neler?
abur cubur yemiyormusun hiç
tatlı çikolatakuruyemiş felan ?
cevabını bekliyorum cnm
tartının pili bitse de biz burdayız şekerimBen geldim epeydir uğrayamadım yine... tartımın pili bitmişti bir hafta o yüzden uğrayamadım. cuma günüde regl olduğum için bildirim yapamadım. verdiğiniz tarihi okudum inşallah o gün yapıcam. herkes iyi okuduğum kadarıyla..özge nerde nafiyecim onu pek göremedim..
ben yenı uyelerden bırıyım canım ve ınankı durumunu okadar ıyı anlıyorumkı benım esımde polıs ve aynı dedıgın gıbı ışliyor cevredekı dostluk ilişkileri eşler arası muhabbetler ben bir cocuk annesıyım ve her kadın gıbı bende dogumda cok kilo aldım ve dogumdan sonra kalanlardan kurtulmak ıcın cok cabaladım bol bol yuruyus yaptım dıyetler yaptım ama onemlı olan gercketen ıstemek yapabılecegıne ınanmak arkadasım sakın uzme kendını cok yakın zaamanda verırsın ınsallah
sağol nazlım olumunekankayizsmile
kolay gelsin cnm olumunekankayizsmile
sağol cnm kaydirigubbakcemile2
sebze göremedim dadlum :uhm:
nafım tahmin ettim ben onu
işyerinde çıkıyor mu yemek ne oluyo? ticket mı veriyolar yoksa hiç bişi mi?
evde bile çok zor oluyo her öğün her öğün dengeli yemek pişirmek..
işte daha zor..
mehay tulumba mı yaptın ginee
ohh mis gibi ellerine sağlık..
zor bi durum dier arkadaşın yazdığı ama başlamak gerekiyor bi yerden
ama ben kızıyorum türk kadınlarına hamilelikte kilo mübah gözüküyor ve sonra bela başlıyor..
bi de bu kadar kilo almak için ya fiziksel ya da psikolojik bi problem olması lazım buna çözüm için de mutlaka dra gitmeli bence.. endokrin bölümüne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?