Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hımmmm anladım canım nasıl bir program uyguluyorsun ve haftada ne kadar veriyorsun acabaCADIARZU

ya aslinda diyeti bozmadigim zamanlar cok guzel ilerliyorum metabolizmam hizli calisiyor o yuzden gukilo veriyorum sporda yapabilsem iyi olucak ama firsatim olmuyor bebekten...
genelde ramazani saymazsak

sabahlari iki dilim cavdar ekmegiyle kahvalti ediyorum yumurta domates salatalik peynir bal gibi kahvaltiliklarla (bazen canim bisey istemezse kellogs ve 1 meyve )
oglene ya corba ya salata yada kellogs yiyorum
aralarda meyve veya meyveli yogurta.s
aksamada et turunden bisey ya balik olur ya tavuk ya et ya kofte genelde balik veya tavuk tercih ediyorum ki bu ya izgara oluyor ya firinda pismis kizartma yemem pek (ama cokk severim) yanina salata ve ekmegide yine 2 dilim ama bazen kacirip 3 dilim yedigimde oluyor..:kedi:
ama spor yok tabi:çok üzgünüm:
sonra gecede bazen cay ve yaninda 1 -2 biskuvi...veya sut iciyorum...

anladım canım gayet güzel ve insanı aç bırakmayan cinsinden bu,benimki gibi değil yanee :) miğrem küçülmüş ben birşey yiyemiyorum
peki canım şey soracam sana
misafirliğe felan gittiğinde diyelim akşam yemeğine,
gidene kadar evde neler yiyorsun
ve yemeğe gittiğinde nasıl bir öğn dağılımı yapıyorsun
bu çok önemli benim için..
2. sorum dışarı çıktıgında ne tür yiyecekler yiyorsun ?
kaçamakalrın neler?
abur cubur yemiyormusun hiç
tatlı çikolatakuruyemiş felan ?
cevabını bekliyorum cnm

ben yenı uyelerden bırıyım canım ve ınankı durumunu okadar ıyı anlıyorumkı benım esımde polıs ve aynı dedıgın gıbı ışliyor cevredekı dostluk ilişkileri eşler arası muhabbetler ben bir cocuk annesıyım ve her kadın gıbı bende dogumda cok kilo aldım ve dogumdan sonra kalanlardan kurtulmak ıcın cok cabaladım bol bol yuruyus yaptım dıyetler yaptım ama onemlı olan gercketen ıstemek yapabılecegıne ınanmak arkadasım sakın uzme kendını cok yakın zaamanda verırsın ınsallah

kıs yumurta ye :lepi::lepi::lepi::lepi: acıktırtmıyoda ben bu ramazan bu kadar az yiyorum ve acıkmıyorum ya hayret bişi tek susuyorum

susumaya karsı tek cozum sahurda cay ıcmek kızlar tavsıye edıyorum

:içelim:bayanssulusmileopuyorumnanaktan

hadbakaım sım ogum gunu tekarar kutlu olsun gzllıker getırsınısnallah san a

nafım gule gule afıyet olsun

sağol nazlım olumunekankayizsmile

kızlar ben kalkıyorum ewı toparladım da bayram oncesı şöle sağı solu kaldırıp sılıp supureyım salonun camı y la perdesı kalmıstı onları halledeyım

kolay gelsin cnm olumunekankayizsmile

naf afiyet olsun gülegülee

sağol cnm kaydirigubbakcemile2

sebze göremedim dadlum :uhm:

nafım tahmin ettim ben onu
işyerinde çıkıyor mu yemek ne oluyo? ticket mı veriyolar yoksa hiç bişi mi?
evde bile çok zor oluyo her öğün her öğün dengeli yemek pişirmek..
işte daha zor..

kizlar dunku menum

3 kasik eksili (sulu kofte)
firinda sebzeli tavuk ( 1 kucuk but ve 2 kasik sebzesinden)
3 kasik pilav salata humus
1 kucuk gul boregi yogurt soslu
ve 3 tane tulumba tatlisi...:kedi:
cok olmus dimieyvahedigeldismile
mehay tulumba mı yaptın ginee

kızlar ben kalkıyorum ewı toparladım da bayram oncesı şöle sağı solu kaldırıp sılıp supureyım salonun camı y la perdesı kalmıstı onları halledeyım
ohh mis gibi ellerine sağlık..

zor bi durum dier arkadaşın yazdığı ama başlamak gerekiyor bi yerden
ama ben kızıyorum türk kadınlarına hamilelikte kilo mübah gözüküyor ve sonra bela başlıyor..
bi de bu kadar kilo almak için ya fiziksel ya da psikolojik bi problem olması lazım buna çözüm için de mutlaka dra gitmeli bence.. endokrin bölümüne..

1 kase çorba ve çeyrek simittt yani gevrek yedim geldim olumunekankayizsmile

şimdi yeşil çayımı içiyorum kızlar :hulya:

bugün evden bir tabak dolusu şeker ve çikolata getirdim şuan masamda duruyolar onlar bana ben onlara bakıyorum şakkıdı gelenlere ikram ediyorum bayram diye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

1 tane tofita yedim içinden sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

naf saati kurup günde bi kez işte meyve yesene zorla iş gibi yani
zamanla alışırsın hem de iyi olur

neşeeee kızzzz aşağıdasın hiç ses seda yok bildirime de gelmedinn nasısısnn

hımmmm anladım canım nasıl bir program uyguluyorsun ve haftada ne kadar veriyorsun acabaCADIARZU

hanımlar benımde aslında benımde sıkı bır dıyete ıhtıyacım var ben cok yol denedım yuruyusler sut dıyetlerı yesıllıkler ızgaralar ve bunları yemeyı bıraktgım anda hep gerı aldım yardımcı olurmusunuz:çok üzgünüm:

Ben geldim epeydir uğrayamadım yine... tartımın pili bitmişti bir hafta o yüzden uğrayamadım. cuma günüde regl olduğum için bildirim yapamadım. verdiğiniz tarihi okudum inşallah o gün yapıcam. herkes iyi okuduğum kadarıyla..özge nerde nafiyecim onu pek göremedim..

bilmiyorumkismile
oh ohh çok güzel yemişsin çorbayla başlangıcı yapıp çeyrek simitle devam ettirmen çok güzel boshayallersmile
yeşil çay da harika bir şekilde devam etmeni sağlamış,
oh ohh şekerlere karşı tek bir tofitayla iradeni tatmin etmen çok güzel :):)
ya şey dicem ya bu lokumlar felan bir tanesi diyelim kaç kalori gelir acaba ben bunu blmiorm ve yiemiorm kilo yapar die bi tane bile :O

ilahi naf ya kaydirigubbakcemile3

ben de çikolata krizine girmeyeyim diye piyalenin pudingine kakao ekleyip porsiyonu yarıya düşürüyorum baya baya bitter çikolata yer gibi oluyo boshayallersmile

naf saati kurup günde bi kez işte meyve yesene zorla iş gibi yani
zamanla alışırsın hem de iyi olur

neşeeee kızzzz aşağıdasın hiç ses seda yok bildirime de gelmedinn nasısısnn

öğlen yemeğe giderken açık kalmış canım o yüzden sürekli orda görünmüşümdür..geçmişi okudum biraz öyle geldim. ya kızım yüzünden pek uğrayamıyorum.

nafım tahmin ettim ben onu
işyerinde çıkıyor mu yemek ne oluyo? ticket mı veriyolar yoksa hiç bişi mi?
evde bile çok zor oluyo her öğün her öğün dengeli yemek pişirmek..
işte daha zor..

canım iş yerine yemek dışarıdan geliyo ve tövbe yarabbim nimete kötü denmez ama berbat bişey çok yağlı ve çok kötü hemen hemen 4 seneden fazladır yemiyorum ordan kafamçokkarıştı

evden getiriyoruz arkadaşla yada dışarıdan söylüyoruz ama dışarıdan söylenecek yemekler belli ya fasfood yada ızgara , pide vs onlar yüzünden şiştik şimdiye kadar bu yüzden evden getirmeyi tercih ediyoruz kaydirigubbakcemile2

canim misafirlige gittigimde gidene kadar normal yediklerimi yiyorum orda istedigim kadar yani tabagimi bitirene kadar yiyorum aksam telafi ediyorum...ye ye diye tutturuyorlar cunku...benimde canima minnet tabisempatiksalakcinni
disari bebekten dolayi pek cikamadigim icin bu soruyu geciyorum...
kacamaklar oluyor tabi ama cok nadir ramazan disinda tabi...eve cikolata almiyorum alirsam bitene kadar yiyorum cunku tatli yerinede meyveye yukleniyorum eee evde tatli olmayinca mecburen tatli ihtiyacini karsilamak icin yeniyor meyve..ama ben bu konuda sansliyim meyveyi zaten cok seviyorum...a.s
kuruyemis cips hic yemem aramamda ama arada 1 kucuk cikolata yerim cok istersem ama onuda telafi etmek kaydiyla tabi...ya spor ya onun kalorisi miktarinda az yiyerek...:icecream:umarim yardimci olabilmisimdir...yerimseniben
haa bu arada sen benimi takip ediyorsun kiz??daha once tanismamistik..:uhm:

tartının pili bitse de biz burdayız şekerim
hem naf bekliyo herkesi tabloyu yayınlamak için

canim bu arkadas artik forumda uye degil...a.s

yok bu sefer aldimmdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…