Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

çok zor iş valla takdir ettim üstelik de masraflı
patrona söyleseniz başka yerden alsa olmaz mı sen de kıdemlisin çok yıl olarak

çok güzel gerçekten ben misafirliğe gidene kadar gün içinde yediklerimi %50 azaltıyorum orda da sevdiğim yemeklerden tadımlık alıyorum çünkü beyne doyma sinyali 20 dkda gidiyor biliyorsun,yawaş yemek yerim zaten . günde 3 litreden çok su içerim duramıyorum içmeden. çikolataya hayır demem ama kalori günde yine 1000i aşmaz:) yardımların teşekkrler canım ben de çok tatlı bağımlısıyım daaaa guclubacismile
yok kız yazılarına cevap atıyorum işte tanışmadık tanışmadık :) Ben Eda

hosgeldin canim a.s.menulerimizi takip ederek fikir edinebilirsin...a.s

tanistigima memnun oldum canim....vereliniortak

naf saati kurup günde bi kez işte meyve yesene zorla iş gibi yani
zamanla alışırsın hem de iyi olur

neşeeee kızzzz aşağıdasın hiç ses seda yok bildirime de gelmedinn nasısısnn

aslında haklısın olalacım bu dediğini yapabilirim en azından denerimm opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

canım şok diyetler yüzünden verdiklerin su ve kas kaybı olur anında geri gelirr :gitme: beslenme düzenini oturtman lazım cnm boshayallersmile

neşecim nerdesin cnm meraklar içerisindeyiz :uhm: canım kilo bildirimini geçtim bari ben iyiyim yoğunum diye bi ses verseydin yerimseniben

özge tatile çıktı ancak bayram dönüşü gelir kaydirigubbakcemile2

sağol canım kaydirigubbakcemile2

bak o kalori işinde olalacım uzmandır hemen ona soralımm olumunekankayizsmile

olalaaaaa yavrucumm bir fıstıklı lokum kaç kalori acaba canım :kedi:

ilahi naf ya kaydirigubbakcemile3

ben de çikolata krizine girmeyeyim diye piyalenin pudingine kakao ekleyip porsiyonu yarıya düşürüyorum baya baya bitter çikolata yer gibi oluyo boshayallersmile

ya ben puding hiç sevmiyorum eskiden çok yerdim tiksindim herhalde 5-6 senedir ağzıma sürmüyorum kafamçokkarıştı

mehaydan tavsiyelerrrr :lepi: :lepi:

kız senin yüzünden benim adam çekme helvası arıyo harıl harıl :roflol: :roflol: :roflol:

tartının pili bitse de biz burdayız şekerim
hem naf bekliyo herkesi tabloyu yayınlamak için

:1rolleyes: :1rolleyes:

anammmmm:1shok: sokma aklima len yemiyorum kac gundur zatii:mymeka:
kiz lokum satilan sekerlemecilerde vardir nasil bulamaz:1shok:yerken beni hatirla o lezzetle alacagin tadi tahmin edebiliyorum mehay demisti bosa dememis cok guzel diye dersinsempatiksalakcinnibenim yerimede yeee:jeyyar:

fıstıklı lokum şu minicik olan çifte kavrulmuşlardansa tahminen 60 kalori falandır hiç tartmadım ama onlardan
yok bildiimiz boy lokumsa o da heralde 100-120 civarıdrı
100 gr 500-600 kalori arası yani max

haaa aksamlari et ve sebze yemegi yiyorum yazmamismiyim???:1shok:ekliyeyim hemen sebzesiz olurmu hic???lmaz:

süpersin o zaman canım :lepi: :lepi:

çok zor iş valla takdir ettim üstelik de masraflı
patrona söyleseniz başka yerden alsa olmaz mı sen de kıdemlisin çok yıl olarak

canım biz üç şirketiz bizim şirketin elemanları 15 kişi diğerleri 50-50 100 kişi onlarda eleman çokluğu olduğu için nereden yemek söyleneceğine kendileri karar veriyor ben patrona söyledim ama hiçbiryer 15 kişiye yemek getirmiyor :umursamaz:

yemek parasıda vermiyor ben yemek söylüyorum isteyen gitsin yesin mantığı alsanaalsanasmile

bilmiyorum kii saray helvası var ama o değil akannehir pişmaniyeler var üstü çikolata kaplı çikilop gibi ama onlarda değil sempatiksalakcinni

adam en son meyve şekerlemesi, ceviz içi ,hurma ,cezerye filan almış ondan bulamadım diye :roflol: :roflol: :roflol:

dedim istiyorum bulman lazım :roflol: bakalım bulursa yerken çınlatırım kulaklarını :roflol: :roflol:

ben bulana kadar sen evdeki paketi aç benim yerime ye olmaz mı :jeyyar: :jeyyar:

olala gecenki revaniydi :)))))

sen aldırdıklarını eşine yedir en iyisi aklinialirimsmile aklinialirimsmile
:jeyyar:
ya keşke aynı şehirde olsaydık iyi anlaşırdık kanımca hihoyyyt

yok olmaz evdeki paket zaten acik bir tanede kapali var ama arkadasim yemeden bogazimdan gecmiyorkiiisempatiksalakcinni

fıstıklı lokum şu minicik olan çifte kavrulmuşlardansa tahminen 60 kalori falandır hiç tartmadım ama onlardan

kuş lokumu gibi o minikler bizi kesmez :roflol: :roflol: ayyy diğeri de 100 kaloriyse yemem daha lokum filan kafamçokkarıştı

kizlar gecen sene bu zamanlar hamileydim ya gobuslerimizin fotograflarini koyuyorduk bizim topikte....bakin 6.5 aylik hamile gobusume :))

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/267432-2009-ekim-annelerinin-gobisleri-153.html

normal sade gül lokumları kaç kalori tanesi ? pudra şekerli olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…