- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.821
sen aldırdıklarını eşine yedir en iyisi aklinialirimsmile aklinialirimsmile
:jeyyar:
ya keşke aynı şehirde olsaydık iyi anlaşırdık kanımca hihoyyyt
yok olmaz evdeki paket zaten acik bir tanede kapali var ama arkadasim yemeden bogazimdan gecmiyorkiiisempatiksalakcinni
hurma ceviz ve şekerlemeden yedim cezeryenin tadına baktım ama beğenmedim zati yemem ondan kendi yisin tosunum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ayy evett yaaa bencede anlaşırdık canımm olumunekankayizsmile
kızz göbüşün çok güzelmiş demin yorum yapmadan yollamışım şu edit butonu da kalktı düzeltemiyorum burdan yazayım dedim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
bide şu helvayı yerken bi resim çeksende göndersen mehaycım gül yüzünüde görürdük hem :jeyyar: :jeyyar:
aslında deildir kanımca büyük 80 küçük 40dır ama daha az değildir.. antepfıstığının kalorisi yüksek sadesi daha yüksektir.. mutfak tartınız varsa tarrtın söyleyimm.. yoksa sizin hala mutfak tartınız yokkkk muuuuu :umursamaz: sempatiksalakcinnikuş lokumu gibi o minikler bizi kesmez :roflol: :roflol: ayyy diğeri de 100 kaloriyse yemem daha lokum filan kafamçokkarıştı
sana kalori hesabını yasakladım yavru kuş hepsini yemen lazımnormal sade gül lokumları kaç kalori tanesi ? pudra şekerli olan
mehay o resimde göbüş yok ki kızz nerdeydi bebişşş zemuszemus benim göbüş bile daha büyük üstelik bebiş de yokk cokacimcoookyok olmaz evdeki paket zaten acik bir tanede kapali var ama arkadasim yemeden bogazimdan gecmiyorkiiisempatiksalakcinni
artık editleyemiyor muyuz msjalrımızı
buda 5.5 aylikki halim ayy ne minikmis karnim yaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/267432-2009-ekim-annelerinin-gobisleri-83.html
evett kalktı sanırım canım :umursamaz:
ne kadar küçükmüş hakikaten :1shok:
ayy onu yerkenki halimi kimse gormesin diye kose bucak yiyorum ben :kedi::kedi: ama esin bulunca yerken sen cekip koyarsin belki daha normal yiyorsundur:roflol::roflol:
aslında deildir kanımca büyük 80 küçük 40dır ama daha az değildir.. antepfıstığının kalorisi yüksek sadesi daha yüksektir.. mutfak tartınız varsa tarrtın söyleyimm.. yoksa sizin hala mutfak tartınız yokkkk muuuuu :umursamaz: sempatiksalakcinni
sana kalori hesabını yasakladım yavru kuş hepsini yemen lazım
diyete engel olamıyorsan bir psikoloğa veya psikiyatriste gözük ciddiyim çünkü kilon çok çok normal alt sınırda üstelik
evett kalktı sanırım canım :umursamaz:
ne kadar küçükmüş hakikaten :1shok:
doguma giderkende cok buyuk degildi....:hulya:ama 15 kilo aldim nereye gitti bilmiyorum??:uhm:sen kac kilo almistin??
aslında deildir kanımca büyük 80 küçük 40dır ama daha az değildir.. antepfıstığının kalorisi yüksek sadesi daha yüksektir.. mutfak tartınız varsa tarrtın söyleyimm.. yoksa sizin hala mutfak tartınız yokkkk muuuuu :umursamaz: sempatiksalakcinni
sana kalori hesabını yasakladım yavru kuş hepsini yemen lazım
diyete engel olamıyorsan bir psikoloğa veya psikiyatriste gözük ciddiyim çünkü kilon çok çok normal alt sınırda üstelik
mehay o resimde göbüş yok ki kızz nerdeydi bebişşş zemuszemus benim göbüş bile daha büyük üstelik bebiş de yokk cokacimcoook
geldım kızlar keremıallıyorum kladıgım yerde devam edıcem camla perde kaldı tozalıncak bıde uyursa işlerı bıtııp bıde duş alıcam ohhh mis gıbı vakıt kalırsa azcık kestırırım
beş buçuk mu ben 3 aylık sanmıştım şok oldumm
kız mehay sen ebru şallıdan bile minik göbüş yapmışsın hamileyken
a.s.a.s.geldım kızlar keremıallıyorum kladıgım yerde devam edıcem camla perde kaldı tozalıncak bıde uyursa işlerı bıtııp bıde duş alıcam ohhh mis gıbı vakıt kalırsa azcık kestırırım
ben mi :uhm: benim çocuğum yok ki sempatiksalakcinni ama göbüşüm var :roflol: :roflol:
kızlar çenden işlerimi yapmıyorum yaaaa çok fenaaa vallaaa
ben kaçtım öptüm de çok
hadi canim 51 kiloyla ne gobusu:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?