Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sen aldırdıklarını eşine yedir en iyisi aklinialirimsmile aklinialirimsmile
:jeyyar:
ya keşke aynı şehirde olsaydık iyi anlaşırdık kanımca hihoyyyt

hurma ceviz ve şekerlemeden yedim cezeryenin tadına baktım ama beğenmedim zati yemem ondan kendi yisin tosunum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ayy evett yaaa bencede anlaşırdık canımm olumunekankayizsmile

yok olmaz evdeki paket zaten acik bir tanede kapali var ama arkadasim yemeden bogazimdan gecmiyorkiiisempatiksalakcinni

kızz göbüşün çok güzelmiş demin yorum yapmadan yollamışım şu edit butonu da kalktı düzeltemiyorum burdan yazayım dedim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bide şu helvayı yerken bi resim çeksende göndersen mehaycım gül yüzünüde görürdük hem :jeyyar: :jeyyar:

ayy onu yerkenki halimi kimse gormesin diye kose bucak yiyorum ben :kedi::kedi: ama esin bulunca yerken sen cekip koyarsin belki daha normal yiyorsundur:roflol::roflol:

kuş lokumu gibi o minikler bizi kesmez :roflol: :roflol: ayyy diğeri de 100 kaloriyse yemem daha lokum filan kafamçokkarıştı
aslında deildir kanımca büyük 80 küçük 40dır ama daha az değildir.. antepfıstığının kalorisi yüksek sadesi daha yüksektir.. mutfak tartınız varsa tarrtın söyleyimm.. yoksa sizin hala mutfak tartınız yokkkk muuuuu :umursamaz: sempatiksalakcinni

normal sade gül lokumları kaç kalori tanesi ? pudra şekerli olan
sana kalori hesabını yasakladım yavru kuş hepsini yemen lazım
diyete engel olamıyorsan bir psikoloğa veya psikiyatriste gözük ciddiyim çünkü kilon çok çok normal alt sınırda üstelik

yok olmaz evdeki paket zaten acik bir tanede kapali var ama arkadasim yemeden bogazimdan gecmiyorkiiisempatiksalakcinni
mehay o resimde göbüş yok ki kızz nerdeydi bebişşş zemuszemus benim göbüş bile daha büyük üstelik bebiş de yokk cokacimcoook

ayy onu yerkenki halimi kimse gormesin diye kose bucak yiyorum ben :kedi::kedi: ama esin bulunca yerken sen cekip koyarsin belki daha normal yiyorsundur:roflol::roflol:

Allah iyiliğini versin emi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

var var benim var mutfak tartım çeyizimde vardı babam almıştı sağolsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sana kalori hesabını yasakladım yavru kuş hepsini yemen lazım
diyete engel olamıyorsan bir psikoloğa veya psikiyatriste gözük ciddiyim çünkü kilon çok çok normal alt sınırda üstelik

yaa ben sade lokumların 5 tanesini 102 kalori die okumuştum ondan sordum :$ psikiyatriste gid diyor herkes ama benim öyle sorunum yokki,
herşeyden de yeyip kilo almak istemiyorum
kendimi kaptırmamalıyım
ortası nedir bunun
yardıımmmm:2::2::2::2::2:

geldım kızlar keremıallıyorum kladıgım yerde devam edıcem camla perde kaldı tozalıncak bıde uyursa işlerı bıtııp bıde duş alıcam ohhh mis gıbı vakıt kalırsa azcık kestırırım

hadi canim 51 kiloyla ne gobusu:jeyyar:

hoşgeldin cnm :hulya:

beş buçuk mu ben 3 aylık sanmıştım şok oldumm
kız mehay sen ebru şallıdan bile minik göbüş yapmışsın hamileyken

ebru şallı halt etmiş vallahi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

a.s.a.s.
ben mi :uhm: benim çocuğum yok ki sempatiksalakcinni ama göbüşüm var :roflol: :roflol:

aaa dogru ya senin yoktu??ne zaman dusunuyorsun kiz belki ayni ayin annesi olup ordada birlikte oluruz...:jeyyar:hihoyyyt

hadi canim 51 kiloyla ne gobusu:jeyyar:

ben elmayım şekerim
popo yok kalça yok basen yok yok oğlu yok
tüm yağ hücreleri karnıma toplanmış haliylen bu kiloda bile göbeğim var ama memnunum allahıma şükür
düşünsene 4 kilo fazlam varken herşey karnımda ve belimdeydi berbat bi durumdu.. popo kalça basen yine yoktu olsaydı keşke çok daha sağlıklı ve daha seksi kadınsı

benımde hıc yoktu gobegım ya 7.ayımda basladım hamıle kıyafetlerımı gımeye benım hep ole oluyor sanırm ıc karnı buyuk olanların ole olurmus mıllete 6aylık dıyordum ınanmıyolrardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…