- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.841
beş buçuk mu ben 3 aylık sanmıştım şok oldumm
kız mehay sen ebru şallıdan bile minik göbüş yapmışsın hamileyken
a.s.a.s.
aaa dogru ya senin yoktu??ne zaman dusunuyorsun kiz belki ayni ayin annesi olup ordada birlikte oluruz...:jeyyar:hihoyyyt
ben elmayım şekerim
popo yok kalça yok basen yok yok oğlu yok
tüm yağ hücreleri karnıma toplanmış haliylen bu kiloda bile göbeğim var ama memnunum allahıma şükür
düşünsene 4 kilo fazlam varken herşey karnımda ve belimdeydi berbat bi durumdu.. popo kalça basen yine yoktu olsaydı keşke çok daha sağlıklı ve daha seksi kadınsı
benımde hıc yoktu gobegım ya 7.ayımda basladım hamıle kıyafetlerımı gımeye benım hep ole oluyor sanırm ıc karnı buyuk olanların ole olurmus mıllete 6aylık dıyordum ınanmıyolrardı
ayy hala konuşuyorum yaaa öptümmmm
canim siyah badili 3.5 aylik gri badili 5.5 aylik beyaz tisortluda 6.5 aylik 7 aylik olmak uzereyken....
ebruda kimmis pehhhh:dilcikar::dilcikar:
canim siyah badili 3.5 aylik gri badili 5.5 aylik beyaz tisortluda 6.5 aylik 7 aylik olmak uzereyken....
ebruda kimmis pehhhh:dilcikar::dilcikar:
2011 eylül ekim gibi kalıp 2012 haziran da doğum düşünüyorum canım
amaa yazın çok zor oluyor diyolar kararsız kaldım bide bakalım hemen olacak mı onunda stresi var biraz :1ninca:
Allah arattırmasın :Saruboceq:
2011 eylül ekim gibi kalıp 2012 haziran da doğum düşünüyorum canım
amaa yazın çok zor oluyor diyolar kararsız kaldım bide bakalım hemen olacak mı onunda stresi var biraz :1ninca:
Allah arattırmasın :Saruboceq:
olumunekankayizsmile
iç karnı mı :1shok: daha neler öğrenicem vallahi sositososito
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
heyttt bee :lepi: :lepi:
hehe dime askım pehhhh
cnm kerem temuzda oldu ama o ay temmuz ayı bıtmek bılmedı 20de oldu normal dogum ama bıde bana sor bence yaza denk getırme bıde bebegı nası gıydırecegını bılemıyorsun kıs olsa sar sarmaa yatır ama yaz zor oldu bana gamze de marttı sarardık gzlce kalın gıydırırdık yaırrdık
selamlar kizlar nasilsiniz?
ramazanda nasil diyet yaptiniz hele bana bi anlatin ben yapamadim ya,
neyseki az kaldi bitmesine 10 gunluk kaza orucum var kisin tutmayi planliyorum gunlerin kisaliginda yada belli olmaz ramazandan sonrada tutabilirim.
hemen diyete baslamam lazim gunluk neler yaptiniz spor yaptinizmi ramazanda olmaz ama yinede sorayim dedim.
cnm kerem temuzda oldu ama o ay temmuz ayı bıtmek bılmedı 20de oldu normal dogum ama bıde bana sor bence yaza denk getırme bıde bebegı nası gıydırecegını bılemıyorsun kıs olsa sar sarmaa yatır ama yaz zor oldu bana gamze de marttı sarardık gzlce kalın gıydırırdık yaırrdık
bence en iyisi eylul ekim gibi dogum yapmak o konuda cok rahattim ben..zaten yazin dogum yapinca yenidogan bebekle biyere ikamiyorsun sonra kis geliyor hasta olur diye cikamiyorsun 1 sene evde tikilip kalirsin...ben ekimde dogum yaptim kisi evde gecirdik yazinda bol bol gezdik buyumustu oglusumopuyorumnanaktanannesi yesin onun dötünü
uyanir birazdan yavrum benim:ecrin_bebek:Şeniz
kızlar gamzegeldı babnnesındeydı ıkı gundr orda kalıyordu kerem nasıl ozlemıs onu nasıl sevındı kucaklayıp duruyo opuyor sureklı tabii bu arada uyutma faslımız bıttı ara verdık bende onlar oynarken ıslerı halledıp dsa gıreyım gorusuruz yıne
selamlar kizlar nasilsiniz?
ramazanda nasil diyet yaptiniz hele bana bi anlatin ben yapamadim ya,
neyseki az kaldi bitmesine 10 gunluk kaza orucum var kisin tutmayi planliyorum gunlerin kisaliginda yada belli olmaz ramazandan sonrada tutabilirim.
hemen diyete baslamam lazim gunluk neler yaptiniz spor yaptinizmi ramazanda olmaz ama yinede sorayim dedim.
hosbulduk nafcigim nasilsin?
mehayim 66 kiloyum tatilde hic bos durmadin hic oturmadim desem yedigimi yaktim yani anlayacagin gitmede 65 dim 1 kilo almisim onuda normal diyorum.hemen diyet yapacagim ramazan sonu insallah hemen veririm.
naf im bende cikayim artik oglum baya uyudu birazdan uyanir acikmistir mama ister...
hosbulduk nafcigim nasilsin?
mehayim 66 kiloyum tatilde hic bos durmadin hic oturmadim desem yedigimi yaktim yani anlayacagin gitmede 65 dim 1 kilo almisim onuda normal diyorum.hemen diyet yapacagim ramazan sonu insallah hemen veririm.
2 ay desem yeridir NaF
bakalim ramazan bitsin ne kadar verecegim kilo?60 olsam yeticek bana hayirlisi diyelim.
bende burayi ve sizleri ozledim mehayim okulumda acildi ama bu hafta gitmeyecegim gec kayit yaptirdim bekleme listesine aldilar beni sinir seyler.
amaninn inanamıyorummm bravo kızzz bana da çok uzak hamur açma olayı.. üstelik tırnaklarım uzun..
ben öyle şeyleri ekmek yapma makinasıyla yapıyorum.. ekmekleri de eşim yapıyor kıvamını daha iyi tutturuyor..
kıtırlık domatezli sosu az koyduundan olabilir mi cnm kurumuştur belki içine ketçap da ekledin di mi? ya da ince açmışsındır veya ısı fazla gelmiştir..
bendeki pizza hamuru tarifi şu:
1 1/4 cup (yaklaşık 1.5 su bardağı, bi cup 225 ml) su
1/2 çay kaşığı tuz
2 y.k sıvı yağ
2 1/2 cup un (yani suyun 2 katı)
2 t.k maya
200 derecede pişirin diyo ben yapmıştım güzeldi:hulya:
canımm tırkelebell link vermiş bak sen oraya ordan avatralrı buluyoz ekliyoz...kaydirigubbakcemile5
istanbulda kbilmiyorumkismileim var asyaaaaa
ikizler meliscim son derece ikizler aklinialirimsmile
sag göster sol vur demiiiiiiiiiii:kedi:
az yemişssinn :umursamaz:ama hafifi bi göbek çıktı gibi..regliykel şiştim çikoltyaı çok yedimeyvahedigeldismile
metabolizmanı mahvetcen gülüm yine de sen bilirsin..
ikizlerim ama çok usluyum son zamanlarda eskisi gibi olmak istiyorum oysa sıkıcı böyle..
sen ne burcusun
metobolizma ayavaşaldıı ters tepdiii(
ben teraziyimm ccnmCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?