- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.861
naf sen de mi ikizlersin ben 6 haziran sabaha karşı 6 aklinialirimsmilebana biri daha böyle söylemişti zor olur yazın diye :ecrin_bebek: bende bebişle doğum günlerimizi tutturayım diye haziran istiyodum aslında ama dediğim gibi nasip hiç belli olmaz biranda karar verir yaparız belkim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy ne güzell :kedi: tmm cnm gülegülee olumunekankayizsmile
amaninn inanamıyorummm bravo kızzz bana da çok uzak hamur açma olayı.. üstelik tırnaklarım uzun..
ben öyle şeyleri ekmek yapma makinasıyla yapıyorum.. ekmekleri de eşim yapıyor kıvamını daha iyi tutturuyor..
kıtırlık domatezli sosu az koyduundan olabilir mi cnm kurumuştur belki içine ketçap da ekledin di mi? ya da ince açmışsındır veya ısı fazla gelmiştir..
bendeki pizza hamuru tarifi şu:
1 1/4 cup (yaklaşık 1.5 su bardağı, bi cup 225 ml) su
1/2 çay kaşığı tuz
2 y.k sıvı yağ
2 1/2 cup un (yani suyun 2 katı)
2 t.k maya
200 derecede pişirin diyo ben yapmıştım güzeldi:hulya:
canımm tırkelebell link vermiş bak sen oraya ordan avatralrı buluyoz ekliyoz...kaydirigubbakcemile5
istanbulda kbilmiyorumkismileim var asyaaaaa
tahmin ettim terazi olduğunu boshayallersmileikizler meliscim son derece ikizler aklinialirimsmile
sag göster sol vur demiiiiiiiiiii:kedi:
az yemişssinn :umursamaz:ama hafifi bi göbek çıktı gibi..regliykel şiştim çikoltyaı çok yedimeyvahedigeldismile
metabolizmanı mahvetcen gülüm yine de sen bilirsin..
ikizlerim ama çok usluyum son zamanlarda eskisi gibi olmak istiyorum oysa sıkıcı böyle..
sen ne burcusun
metobolizma ayavaşaldıı ters tepdiii(
ben teraziyimm ccnmCADIARZU
ömrünün sonuna kadar rejim yapamazsın ya meliscimm
nasıl tahminn ettin pekiiiiiiiiibilmiyorumkismilenaf sen de mi ikizlersin ben 6 haziran sabaha karşı 6 aklinialirimsmile
[tahmin ettim terazi olduğunu boshayallersmile
ömrünün sonuna kadar rejim yapamazsın ya meliscimm
aaa herkescikler gitmiş yine
ben burdayımm canım gitmeidmmolumunekankayizsmile
olmazsın canım mehayın fotoları görmedin minasıl tahminn ettin pekiiiiiiiiibilmiyorumkismile
tabii öylee 3kilo felan verince zaten bebek düşünüyozz ozamn gene şişko oguclubacismilelurumm
yok mehayın fotolarını görmedim...olmazsın canım mehayın fotoları görmedin mi
bilmem terazi arkadaşlarım var ondan olabilir bi de hepsi süslü kız olsun erkek olsun aklinialirimsmile
evt ben de çok severim hiç sıkılmam her gün gideyim yine de sıkılmam.. yani gezmeyi tozmayı da sporu da alışverişi de vitrin bakmayı da herbişi severim.. oysa arkadaşlarım genelde öyle değil.. kitap okuyan entel olup alışverişi sevmeyen, spor yapıp süslenmeyi sevmeyen, alışveriş sevip dierlerini sevmeyen arkadaşlarım var... ben herbişi seviyorum oysam ki.. bi de tutarlıyım ama çok çabuk sıkılıyorum.. keyfim iyiyse süper eğlenceli olurum herkese sevdiririm kendimi ama değilse acaip kıl olurum.. ve ne yapsam da duygularımı gizleyemiyorum.. fakat sürekli deiştiklerinden millet gizlediğimi sanıyor.. ve hiç bi zaman çok fazla canımı sıkamam canım en fazla yarım gün sıkılır akşama alışveriş merkezi turluyo veya bisiklete biniyo ve mutlu olurum.. annen de böyle mi??yok mehayın fotolarını görmedim...
hım teaziler süsülü ama ikizlerde hiçde az deil olişim.kitpalr dergiler alışveriş merkezlerii pek severler.annem hazxiran 13..dogumlu tam tipik ikizlrrrzemuszemus
aaa herkescikler gitmiş yine
ben bu seneki iş sınavı başvuru formlarımı dolduruyorum
çok sıkıldım noolur bu sene olsun artık lütfeeen
evt ben de çok severim hiç sıkılmam her gün gideyim yine de sıkılmam.. yani gezmeyi tozmayı da sporu da alışverişi de vitrin bakmayı da herbişi severim.. oysa arkadaşlarım genelde öyle değil.. kitap okuyan entel olup alışverişi sevmeyen, spor yapıp süslenmeyi sevmeyen, alışveriş sevip dierlerini sevmeyen arkadaşlarım var... ben herbişi seviyorum oysam ki.. bi de tutarlıyım ama çok çabuk sıkılıyorum.. keyfim iyiyse süper eğlenceli olurum herkese sevdiririm kendimi ama değilse acaip kıl olurum.. ve ne yapsam da duygularımı gizleyemiyorum.. fakat sürekli deiştiklerinden millet gizlediğimi sanıyor.. ve hiç bi zaman çok fazla canımı sıkamam canım en fazla yarım gün sıkılır akşama alışveriş merkezi turluyo veya bisiklete biniyo ve mutlu olurum.. annen de böyle mi??
olumunekankayizsmileişlerim arttı patronum yurtdışına çıkacak canım ondan forumu boşladım bugün :kedi:
canını fazla sıkmama dışında tıpkı benn :kedi:
benim haziran 15 canım ramazanın 15. günü cuma günü sabah ezan saati doğmuşum boshayallersmile ne mübarek insanım yaaa :roflol: :roflol: :roflol:
güle güle şekerimKızlar çıkıyorum çok öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yarın görüşürüz opuyorumnanaktan
gunaydin arkadaslar un kimse girmemis nete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?