Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

naf sen de mi ikizlersin ben 6 haziran sabaha karşı 6 aklinialirimsmile

aaa herkescikler gitmiş yine

ben bu seneki iş sınavı başvuru formlarımı dolduruyorum
çok sıkıldım noolur bu sene olsun artık lütfeeen

naf sen de mi ikizlersin ben 6 haziran sabaha karşı 6 aklinialirimsmile

[tahmin ettim terazi olduğunu boshayallersmile
ömrünün sonuna kadar rejim yapamazsın ya meliscimm
nasıl tahminn ettin pekiiiiiiiiibilmiyorumkismile
tabii öylee 3kilo felan verince zaten bebek düşünüyozz ozamn gene şişko oguclubacismilelurumm

nasıl tahminn ettin pekiiiiiiiiibilmiyorumkismile
tabii öylee 3kilo felan verince zaten bebek düşünüyozz ozamn gene şişko oguclubacismilelurumm
olmazsın canım mehayın fotoları görmedin mi
bilmem terazi arkadaşlarım var ondan olabilir bi de hepsi süslü kız olsun erkek olsun aklinialirimsmile

olmazsın canım mehayın fotoları görmedin mi
bilmem terazi arkadaşlarım var ondan olabilir bi de hepsi süslü kız olsun erkek olsun aklinialirimsmile
yok mehayın fotolarını görmedim...

hım teaziler süsülü ama ikizlerde hiçde az deil olişim.kitpalr dergiler alışveriş merkezlerii pek severler.annem hazxiran 13..dogumlu tam tipik ikizlrrrzemuszemus

yok mehayın fotolarını görmedim...

hım teaziler süsülü ama ikizlerde hiçde az deil olişim.kitpalr dergiler alışveriş merkezlerii pek severler.annem hazxiran 13..dogumlu tam tipik ikizlrrrzemuszemus
evt ben de çok severim hiç sıkılmam her gün gideyim yine de sıkılmam.. yani gezmeyi tozmayı da sporu da alışverişi de vitrin bakmayı da herbişi severim.. oysa arkadaşlarım genelde öyle değil.. kitap okuyan entel olup alışverişi sevmeyen, spor yapıp süslenmeyi sevmeyen, alışveriş sevip dierlerini sevmeyen arkadaşlarım var... ben herbişi seviyorum oysam ki.. bi de tutarlıyım ama çok çabuk sıkılıyorum.. keyfim iyiyse süper eğlenceli olurum herkese sevdiririm kendimi ama değilse acaip kıl olurum.. ve ne yapsam da duygularımı gizleyemiyorum.. fakat sürekli deiştiklerinden millet gizlediğimi sanıyor.. ve hiç bi zaman çok fazla canımı sıkamam canım en fazla yarım gün sıkılır akşama alışveriş merkezi turluyo veya bisiklete biniyo ve mutlu olurum.. annen de böyle mi??

aaa herkescikler gitmiş yine

ben bu seneki iş sınavı başvuru formlarımı dolduruyorum
çok sıkıldım noolur bu sene olsun artık lütfeeen

işlerim arttı patronum yurtdışına çıkacak canım ondan forumu boşladım bugün :kedi:

canını fazla sıkmama dışında tıpkı benn :kedi:

benim haziran 15 canım ramazanın 15. günü cuma günü sabah ezan saati doğmuşum boshayallersmile ne mübarek insanım yaaa :roflol: :roflol: :roflol:

Kızlar çıkıyorum çok öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yarın görüşürüz opuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile

Kızlar çıkıyorum çok öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yarın görüşürüz opuyorumnanaktan
güle güle şekerim

gunaydin arkadaslar un kimse girmemis nete

canım tünaydın
bugün bayagı geç kalktım ya 12 de
az önce kahvaltımı yabtımm opuyorumnanaktan
1 dilim ekmek
birazcık light peynir
yarım domates
yedim karnım doydu dha da yiemedim 49 dum en son acaba vermişmiyimdir kilo bu arada boyum 160 canım
ama daha adet olamadım bugün 24. günüm olduktan sonra kilo veriyorum genelde

ben sahurda yogurt corbasi ictim ve 1 dilim ekmek.
iftarada kizartma yapacagim.
daha yeni tarildim 84.8 olmusum.gecen haftada 85.6.
800 gram vermisim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…