Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Olala bende schwarzkopf glıss kullanıyorum şu ana kadar en çok saçımı yatıştıran kurutmayan bunu buldum. Eğer bulursan daha iyi olan bana da söyle bıktım çünkü kuruluktan. Her gün yıkamakta kurutuyor ama malum sıcaklarda .... Watsons da Kolay kırılan saçlar için durulanmayan onarıcı spreyiyle birlikte 10,80 tl falandı.Şu anda çok uygun 3 gün önce aldım bilgin olsun ben şampuanından çok onarıcısından memnunum bu arada...

olala çıktın mı yoksa boshayallersmile
kimseler yoktu dolanıyordum cnm benzer saatlerde giriyoruz ama kavuşamıyoruz bi türlü boshayallersmile

biliyorum cnm
evt ya bana bu akşam gibi gelmişti

ben birazdan çıkıcam tinkerbell.. sen de gell kaydirigubbakcemile2

o set bende de var.. turuncu olan sprey di mi?? kuru ve yıpranmış yazıyor benimkinde.. ama tam tersine ben beğenmedim.. kurutmadan önce sıkıp kurutursam saçım harika oluyor ama sonra daha beter kuruyor benimki o yüzden 3-5 kullandım ve bıraktım boshayallersmile 2 günde bir yıkıyorum ben ama çok kurudu yine de.. melisin önerdiği watsons maskeyi de aldım ama denemedim daha.. kardenin tatlı badem yağı süper yapıyor ama tüm gece sürmeye üşeniyorum bu gece yapiim bari..

Yine öğle yok lmaz: Akşam da ıspanak yemeğini daha fazla yeseydin sebze alttarafı

Kötü besleniyorsun eda. sağlığınla oynuyorsun 1 kilo için değer mi bu kadar çok kilon olsaydı eğer düşünemiyorum seni...

ah canım mercimek yedim öğlen misafirlikteydim hastaydım miğdem kötüydü
güzelim valla daaha çk ıspanak yiyim diyorum ama doyuorum

akşam:
2 kepçe kıymalı patlıcan
3 kaşık tereyağlı pilav
3 kaşık yoğurt

ama kaşıklar tepeleme..

arada çok yediğimden fazla acıkmamışım hatta fazla geldi...

tüm gün evdeydimm
tinkerbell yürüyüşe çıkıcam galiba

evet evet ben memnun kaldım ben onu ıslakken sürüp saçımı öyle tarıyorum böylece kırılmıyor ama hepsi geçiçi tabi içten bişey yapmak lazım. kurutmuyorum fön makinesiyle ben saçlarımı alışmamışım Her gün başedemem kurutmayla.Ben de ne zaman gitsem kuaför soruyor badem yağını sürüyormusun diye ama aklıma gelmiyor bile artık kışın sürücem 2- 3 kere ama

ben bu gece yapıcam canım ya yoksa iyi deil saçlarımın gidişi.. üşenirsen sadece kardenin tatlı badem yağını hafif nemli saça sür, varsa bone tak ve tüm gece saçında tut işe yarıyor..

bugün instyle dergisine baktım baya beğendim ama kombinler bi felaketti..

tinkerbellcimm saat sekiz olmuşş daha da gecikmeden çıkayım ben öptümmmm opuyorumnanaktan

tmm cnm ben kaldım çıkamadım karardı hava hemende
Ben de Lesliemi yaparım bu gece 45 dakka yeter kaydirigubbakcemile2

selam millet nabersiniz.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.korkmayın birlikten kuvvet doğar.kilolar bizden korksun.
kızlar kaç gündür yeme düzenim bozuldu o yüzden gimedim buraya.fazla yemedim ama düzensizdi.ondan yani.yarın lapa günüm.öpüldünüzz

kızlar benımde kılom sabıtlendı dıyet yapamıyorum sadece dıkkat edıyorum sbıtlendı kaldı gıremıyorumda gamzenın okulu basladı alstrma proğramı ıcın gunde 3 saat okula gıdıyoruz vakıt kalmıyor gerıe ozledım topiğimizi walla sole bı duzenekoyunca devam edıcem yıne ınsallah

ah canım mercimek yedim öğlen misafirlikteydim hastaydım miğdem kötüydü
güzelim valla daaha çk ıspanak yiyim diyorum ama doyuorum

eda 1 mercimek köftesini öğlen yemeği sayıyorsan sorun var demek. mideni küçültmüşsün belli Kendine düzgün bir yol çizmeye çalış Nasıl bir yol izlemek istediğine karar vermekle başlayabilirsin buna...

Akşam yemeği 1 şinitzel.(elim büyüklüğünde vardı)
1 büyük boy kase yeşil salata
Arada elma yemiştim
gecede acıkırsam eğer 1 bardak çubuk tarçınlı süt içip bu günü kapatırım
İyi akşamlar kızlar

tmm cnm ben kaldım çıkamadım karardı hava hemende
Ben de Lesliemi yaparım bu gece 45 dakka yeter kaydirigubbakcemile2
leslie ne cnm??
ben çıktım bi buçuk saat yürüdüm
cevahirde theshe diye bi bijuteri açılmış migrosun katında hemen girişte solda
%50 indirim var açılış diye yarın da varmış
baya güzel takılar var ben çok beğendimm
taşlı olanların pırıltısı da süper
yarın almayı planlıyorumm bi kaç parça
süslüden sadeye baya çeşit var yalnız gümüş değiller ama kalite duruyolar bence..

İnat gibi telefonlarım durmuyor benimde cepten evden arandım ohaoldumsmile akşam girersen görüşürüz ben 10 dan sonra girerim
popülerite güzel şey boshayallersmile

güzel menü cnm

bizde seni özledik nazlıcım yaa kaydirigubbakcemile tahmin edebiliyorum yogunlugu allah yardımcın olsun a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…