- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.261
kızlar bişi sorucam ve kaçıcam
boyadan saçlarımın özellikle uçları çok kurudu, karışıyo dolanıyo baya uğraşıyorum açarken..
bakım yapıyorum iyi de oluyor ama şampuanım kurutuyor..
oysa
gliss'in cansız&donuk veya kuru&yıpranmış saçlar için olan şampuanını kullanıyorum..
benzer sıkıntı yaşayanlarınızdan şampuan önerisi bekliyorum saçımın nemini koruyup kuruluğunu alacak..
öptümm
kimseler yoktu dolanıyordum cnm benzer saatlerde giriyoruz ama kavuşamıyoruz bi türlü boshayallersmileolala çıktın mı yoksa boshayallersmile
biliyorum cnmValla şekerim melis ben ve Olala bazen geceleri döşeyebiliyoruz sayfaları söz vermiyim. kaydirigubbakcemile3
Bende yazıyorum valla akşam girsem de bazen gündüz konuşulanlara bir şekilde cevap yazıyorum mutlaka Kopukluk olmasın diye..
Gerçi yarınmış özge ama İyi eylenceler şimdiden Hayırlısı olsun
ben birazdan çıkıcam tinkerbell.. sen de gell kaydirigubbakcemile2Öğlen 3 dolma biber ,1 kase yoğurt,söğüş domates ve salatalık. ekmek yemedim dolmada pirinç var diye
Şimdide yeşil çayımı içiyorum. Aslında tam yürüyüşe çıkma saatim ama biraz üşeniyorum Akşama leslie yaparım diye avutuyorum kendimi bakalım....
o set bende de var.. turuncu olan sprey di mi?? kuru ve yıpranmış yazıyor benimkinde.. ama tam tersine ben beğenmedim.. kurutmadan önce sıkıp kurutursam saçım harika oluyor ama sonra daha beter kuruyor benimki o yüzden 3-5 kullandım ve bıraktım boshayallersmile 2 günde bir yıkıyorum ben ama çok kurudu yine de.. melisin önerdiği watsons maskeyi de aldım ama denemedim daha.. kardenin tatlı badem yağı süper yapıyor ama tüm gece sürmeye üşeniyorum bu gece yapiim bari..Olala bende schwarzkopf glıss kullanıyorum şu ana kadar en çok saçımı yatıştıran kurutmayan bunu buldum. Eğer bulursan daha iyi olan bana da söyle bıktım çünkü kuruluktan. Her gün yıkamakta kurutuyor ama malum sıcaklarda .... Watsons da Kolay kırılan saçlar için durulanmayan onarıcı spreyiyle birlikte 10,80 tl falandı.Şu anda çok uygun 3 gün önce aldım bilgin olsun ben şampuanından çok onarıcısından memnunum bu arada...
Kızlar hepinize merhaba zemuszemus
umarım hepiniz iyisinizdir..
sanada merhaba cnm
bugün yediklerimi paylaşıyorum hemen
egzersizlerim:
15 dk normal tempo yürüyüş
15 dk spor yaptım
15 dk daha spor yapacağım bunlar egzersiz, yoğun olarak kaslarımı çalıştırıyorum
yediklerim:
sabah:
- 1 dilim kepek ekmeği
- birazcık light peynir
- 1 adet zeytin
- yarım domates
- çeyrek salatalık
Kahvaltın yine herzaman ki gibi çok az Korkma kahvaltıdan bu kadar 1 zeytin yarım domates neden ? Yiyebildiğin kadar domates salatalık ye bişeycik olmaz.
saat 13.00
- adaçayı ve 1 bardak şekersiz çay
saat 14.00
- 1 adet mercimek köftesi ama light , yane yağı az ve bol bol naneli
saat 18.30
- 2 kaşık ıspanak yemeği
- yarım kase yarım yağlı yoğurt
- 1 dilim kepek ekmeği
saat 19.00
- biraz dondurma
şimdilik bu kadar..
saat 21.30'da form bisküvi, saat 23.30'da biraz yoğurtla meyve yiyeceğim..
yediklerime bakınca 1000kalori oluyor yatana kadar hepsi ... ee yaktıklarım da var.. ama daha fazla yiyemiyorum anca bu kadr oluyor, bu arada ben kilo korumak , yada eğer olabilirse 1 kilo vermek istiyorum bu şekil ne kadar zamanda verebilirim SİZCE arkadaşlarım ?
daha da regl olmadım yaaaaaaaaa 31. gün oldu yakındır :2:
Yine öğle yoklmaz: Akşam da ıspanak yemeğini daha fazla yeseydin sebze alttarafı
Kötü besleniyorsun eda. sağlığınla oynuyorsun 1 kilo için değer mi bu kadar çok kilon olsaydı eğer düşünemiyorum seni...
kimseler yoktu dolanıyordum cnm benzer saatlerde giriyoruz ama kavuşamıyoruz bi türlü boshayallersmile
biliyorum cnm
evt ya bana bu akşam gibi gelmişti
ben birazdan çıkıcam tinkerbell.. sen de gell kaydirigubbakcemile2
o set bende de var.. turuncu olan sprey di mi?? kuru ve yıpranmış yazıyor benimkinde.. ama tam tersine ben beğenmedim.. kurutmadan önce sıkıp kurutursam saçım harika oluyor ama sonra daha beter kuruyor benimki o yüzden 3-5 kullandım ve bıraktım boshayallersmile 2 günde bir yıkıyorum ben ama çok kurudu yine de.. melisin önerdiği watsons maskeyi de aldım ama denemedim daha.. kardenin tatlı badem yağı süper yapıyor ama tüm gece sürmeye üşeniyorum bu gece yapiim bari..
ben bu gece yapıcam canım ya yoksa iyi deil saçlarımın gidişi.. üşenirsen sadece kardenin tatlı badem yağını hafif nemli saça sür, varsa bone tak ve tüm gece saçında tut işe yarıyor..evet evet ben memnun kaldım ben onu ıslakken sürüp saçımı öyle tarıyorum böylece kırılmıyor ama hepsi geçiçi tabi içten bişey yapmak lazım. kurutmuyorum fön makinesiyle ben saçlarımı alışmamışım Her gün başedemem kurutmayla.Ben de ne zaman gitsem kuaför soruyor badem yağını sürüyormusun diye ama aklıma gelmiyor bile artık kışın sürücem 2- 3 kere ama
akşam:
2 kepçe kıymalı patlıcan
3 kaşık tereyağlı pilav
3 kaşık yoğurt
ama kaşıklar tepeleme..
arada çok yediğimden fazla acıkmamışım hatta fazla geldi...
tüm gün evdeydimm
tinkerbell yürüyüşe çıkıcam galiba
yine muhabbet edemedik..
ah canım mercimek yedim öğlen misafirlikteydim hastaydım miğdem kötüydü
güzelim valla daaha çk ıspanak yiyim diyorum ama doyuorum
leslie ne cnm??tmm cnm ben kaldım çıkamadım karardı hava hemende
Ben de Lesliemi yaparım bu gece 45 dakka yeter kaydirigubbakcemile2
popülerite güzel şey boshayallersmileİnat gibi telefonlarım durmuyor benimde cepten evden arandım ohaoldumsmile akşam girersen görüşürüz ben 10 dan sonra girerim
güzel menü cnmAkşam yemeği 1 şinitzel.(elim büyüklüğünde vardı)
1 büyük boy kase yeşil salata
Arada elma yemiştim
gecede acıkırsam eğer 1 bardak çubuk tarçınlı süt içip bu günü kapatırım
İyi akşamlar kızlar
kızlar benımde kılom sabıtlendı dıyet yapamıyorum sadece dıkkat edıyorum sbıtlendı kaldı gıremıyorumda gamzenın okulu basladı alstrma proğramı ıcın gunde 3 saat okula gıdıyoruz vakıt kalmıyor gerıe ozledım topiğimizi walla sole bı duzenekoyunca devam edıcem yıne ınsallah
günaydınnn hanımlar
tmm canımm
cosmo çoktan bitti :hulya:
dün eylülün instyle dergisini buldum bi yerde karıştırdım beğendim de baya..
yani cosmonun yerini tutamaz ama hoş fikirler ve tüyolarvardı.. daha çok moda ağırlıklı..
cosmonun 174 sayfasındayım sonbaharr krayosyonu sarışın bi hatunu giydirmiş ler yaa kıyafetten çok şaçalrı dikk aaetimi çektiiii:kedi:çok hoşş
patlama yaşamışsınn meliscim normal ama kaç gün mahrum kaldın hepsini aynı güne sıkıştırmışsın keyif aldıysan bozma moralciğini bi de biraz arttır porsiyonları hedefine yaklaştıkça ben öyle yapmıştım sonra normale dönünce kilo almiim diye
çok yedimm amaaa yaa utandımm kıtlıktan çıktım sankiii..
midem şişti bidaha yememe galibaa diyomm:)ama dayanamadımm...cuma günüüü yansırmı bilmiyorum kiloyaa oliş
]
Akşam yemeği 1 şinitzel.(elim büyüklüğünde vardı)
1 büyük boy kase yeşil salata
Arada elma yemiştim
gecede acıkırsam eğer 1 bardak çubuk tarçınlı süt içip bu günü kapatırım
İyi akşamlar kızlar
süperrr menüüü kuşmm:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?