- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.281
en fazla 200 gr bencegünaydınnn hanımlar
tmm canımm
cosmo çoktan bitti :hulya:
dün eylülün instyle dergisini buldum bi yerde karıştırdım beğendim de baya..
yani cosmonun yerini tutamaz ama hoş fikirler ve tüyolarvardı.. daha çok moda ağırlıklı..
cosmonun 174 sayfasındayım sonbaharr krayosyonu sarışın bi hatunu giydirmiş ler yaa kıyafetten çok şaçalrı dikk aaetimi çektiiii:kedi:çok hoşş
bakayım 174e
cevahire theshe diye bijuteri açılmış yeni %50 indirim var çok uygun fiyatlar
dün kapanış saati gördüm birazdan gidip bakıcam bugünn bayanssulusmile
patlama yaşamışsınn meliscim normal ama kaç gün mahrum kaldın hepsini aynı güne sıkıştırmışsın keyif aldıysan bozma moralciğini bi de biraz arttır porsiyonları hedefine yaklaştıkça ben öyle yapmıştım sonra normale dönünce kilo almiim diye
çok yedimm amaaa yaa utandımm kıtlıktan çıktım sankiii..
midem şişti bidaha yememe galibaa diyomm:)ama dayanamadımm...cuma günüüü yansırmı bilmiyorum kiloyaa oliş
süperrr menüüü kuşmm:lepi:
ama sen yine öğün atlıyorsun üstelik de ara yapmıyorsun ve çok az yiyorsun
bak demedi deme sonra bu kiloları korumak için yine çol az yemen gerekecek metabolizman yavaşlayacak..
oysa şimdi böyle yapmazsan sonra koruman kolay olurlmaz:
azzz çoook azzzzbuğünkü menümm
sabah 1dilim kepeepk ekemekk kahvaltı
ögeln hiç
akşam bi tost ayran doamtes biberr...elmaalmaz: klava:
günaydın kuşumgünaydın lokumlarımmmmmmmmm opuyorumnanaktan
lütfen beni yuhlamayınızzz :tomato: işlerimin yoğunluğu nedeni ile gelemedim ama özledim sizi opuyorumnanaktan
geçmişi okuyorum ve hemen geliyorum zemuszemus
özlettin kendini
ben troit hastasıyım.Zayıflamak istiyorum.Şuanda 93 kiloyum.Ben hangi diyet gurubuna girmem gerekiyor?
cevaplarsanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler.
kızlar bn o kadar şişkoyum ki aç gbi yerim sonrada pişman olup kusarım sakın siz bunu yapmayın şuan cezamı çekiyorum =(
tabı alırsın cezayı yalnız fark etmedım sanama copyala yapıstır yapmısın cadıııı
kız melis bi ismimi tutturamadın heee :roflol::roflol:
kahvaltım
az şekerli sütlü kahve
memleketten hamursuz adında bol hamurlu ve yağlı bir hamurişi ama epey minik :kedi:
sabah canım hiç klasik kahvaltı istemedi ben de böyle geçiştirdim..
ara
yarım salkım siyah üzüm
öğle
2 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt
5 kaşık makarna
eskisi gibi sıkı diyet yapmadığım için öğünler epey bol normal hatta az değil boshayallersmile
melis de gitmişş :umursamaz:
ya kızlar
sigara tiryakiliğinden hiç hoşlanmıyorum
yani bana çok yakın insanların sigara tiryakisi olması beni çok üzüyor ve sinirlendiriyor..
yoksa dileyen içer problem değil..
eşim çok içiyor meselaa
sağlık olayı bi kenara
bi kere kokusundan nefret ediyorum
zaten burnum hassas kokular
o koku ağzına siniyor insanın ve konuşurken nefesi bile rahatsız ediyor
kıyafetlerini habire yıkıyorum kokmamaları için
defalarca rica ediyorum lütfen bol bol fırçala dişini naneli sakız falan çiğne diye
böyle dediğimde bana gıcık kapıyor
üstelik sigara kokan bi adama da yaklaşmak hiç içimden gelmiyor
ve de her ay durumumuz süper olmamasına rağmen tüm faturalarımızı karşılayacak miktardan fazla bi parayı sigaraya yatırıyoruz
işte buna iyice gıcık oluyorum
off yaa :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:
:gitme: :gitme: :gitme:
bende sigara dan nefret ederim aslında ama şimdi içtim bir tane :ecrin_bebek:
ben diyetime yarın başlıyorum arkadaşlar...10 kilo vermek istiyorum....bakalım boğazıma dur diyebilcekmiyim naniknanik
aaaa yok valla ben cavdara bayiliyorum esmer esmer o hafif yaniksi tadi cok hosuma gidiyora.s
grip oldu canim burnu tikaniyor hep uyumuyor geceleri bu yuzden hic:1no2:
BUGÜN BURASI ÇOK SESSİZlmaz:
selam kıızlarr ben de yediklerimi ve yaptıklarımı paylaşmayı istiyorum :)
saat 11:15te kalktım 11:30da kahvaltı yaptım;
1 dilim kepek ekmeği
biraz light peynir
yarım domates
aradan 1 saat geçtikten sonra, yarım saat egzersiz , yarım saat yürüyüş yaptım hızlı tempoda 3000 adım.... sonra dışarı gezmeye çıktım birşey yemedim sadece su içtim. eve geldiğimde saat 4 buçuk olmuştu 1 tane elma yedim, bitki çayı içeceğim şimdi.. akşama da 3 kaşık ıspanak yemeği yarım kase yoğurt,1 dilim kepek ekmeği ve aralarda meyve felan geçiştirmeyi düşünüyorum.. yeterince sağlıklı ve dengelimi ?
arkadaslar bana bu hafta izin verin... cok yogunum. sanirim nete fazla giremiyecegim. Naf beni izinli olarak yazarsan cok memnun olurum...kendinize iyi bakin. iyi kilo vermeler...
bugün bi bçk saat yürüyüş yaptım
öğleden sonra ara olarak elma ve ufak muz yedim,
çünkü akşam yemeğim taaa 10'a sarktı....
tabi o kadar acıkınca biraz fazla yedim..
2.5 kepçe mercimek çorbası
2 orta boyda kırmızı et
2 dilim ekmek
2 kaşık makarna
1 dilim pastırma
2 kuru kayısı tatlı niyetine...
naf bütün gün hiç uğramadı nerdeydi acaba???
hatta bugün çok az kişi uğradı.. neyse..
ben buğün çok ama çok yedimmmlmaz:
bunuları ben yaptımm
sabah kahvaltıı ögeln pizzaaa ayran
sat 5de hamburger kola çay
ara kahve
akşam yemgii köfte 1tabak mantı
kazndibiii çay offffffffffffklava:
ben bu aralar yediklerimi yazamıyorum çünkü çok yiyorum:çok üzgünüm:
şimdide nescafe içiyorum 3ü1 arada olanlardan
iyiyim bende bakınıyorum buralara iki gündür pek kimsesizz buralar naf nerelerde
kızlar ya ben grip olma yolunda koşan adımlarla ilerliyorum
günaydııınlaaar. nihayet fırsat bulup haftanın üçüncü günü gelebildim. aslında ara ara geliyorum ama geçmişi bir kaç sayfa okuyup kaçıyorum. herkes izinli bu hafta çok yoğunum. ama inşallah kilo bildirmi yapıcam. dikkat ediyorum ama sanırım bu aralar veremiyorum. biraz daha gayret etmem lazım. kızım biraz huysuz şu sıralar gece uyuyup uyumadığımı bile hatırlamıyorum. öyle çok kalktım ki. herkes iyidir umarım..
kızlar tartıma gıcığım dün klasik yani dijital olmayan tartı aradım sırf bu yüzden
üç günün ölçümleri şöyle: 51.6 - 52 - 52.9 !!
kedimiz var artık onu da kucağıma alıp tarılıp sağlamasını yapıcam tartının
bu sabah birlikte tartıldık 4 kg 700 gr hayvancık
onu doru ölçerse beni de doru ölçüyodur diye düşündüm..
ben gelmeyi bayağı sessizleşmiş burası yaa. özgede gitmiş naf ta yoook. bende kaçar sonra görüşürüz artık inşallah..
valla benimde aşırı saçlarım dökülüyor
kızlar yaaaaaaaaa 1 tane albeni yedim :kedi:
selam ilk mesaj buraya kısmetmiş :)
herkeste olduğu gibi bendede kilo problemi var işin kötüsü benim sabrım yok yani 3 gün rejim yapıyorum tartıya çıkıyorum kilo gitmediyse aman boşver deyip yemeye başlıyorum, geçen sene aralıkta 59 kiloydum 3 kilo versem yeter diyordum aralıktan bu zamana kadar hep böyle bozarak geldim diyetleri üstüne birde sigarayı bıraktım en son ramazanda geldi ben oldum 65yaklaşık bir aydır şu tarçınlı elma çayını içiyorum ama banamısın demedi ramazanda 3 kilo aldım şimdi 3 gündür yine diyetteyim ama şöyle bir diyet : sabah kahvaltısı normal yani peynir zeytin yumurta yağ bal aşırıya kaçmadan yiyorum ara 2-3 kepekli bisküvi öğlen 1 kase corn flakes ara 2-3 bisküvi akşam yemeği yemekte ne varsa 1/4 kadar yiyorum sizce ben böyle kilo verebilirmiyim hedefim 5 ayda 10 kilo ???? ha bu arada sporda yok tabi
işte aslında bu işte psikoloji çok önemli
bende ramazandan önce hakim olaibliyordum herşeye
ama şimdi çikolata krizi tutuyor ama yine hakim olmam laızm
mini etekler,taytlar,bikiniler getir gözünün önüne birde yağlı bir göbek kaydirigubbakcemile3
Artık edit yapamamız çok kötü oldu. Bu arada Listemiz nasıl değişicek artık
liste varmi kizlar yine,benide alin su listeye kilo 66,5 cok siskoyum yahuohaoldumsmile
Özge Nafdan bilgin var dimi cnm İşlerimi yoğun bu günlerde
bu arada ben perşembe-cuma izinliyim arkadaşlar
ama kg bildirimi yaparım yinede olmadı nafa bildiririm
Kızlar hepinize merhaba zemuszemus
umarım hepiniz iyisinizdir..
bugün yediklerimi paylaşıyorum hemen
egzersizlerim:
15 dk normal tempo yürüyüş
15 dk spor yaptım
15 dk daha spor yapacağım bunlar egzersiz, yoğun olarak kaslarımı çalıştırıyorum
yediklerim:
sabah:
- 1 dilim kepek ekmeği
- birazcık light peynir
- 1 adet zeytin
- yarım domates
- çeyrek salatalık
saat 13.00
- adaçayı ve 1 bardak şekersiz çay
saat 14.00
- 1 adet mercimek köftesi ama light , yane yağı az ve bol bol naneli
saat 18.30
- 2 kaşık ıspanak yemeği
- yarım kase yarım yağlı yoğurt
- 1 dilim kepek ekmeği
saat 19.00
- biraz dondurma
şimdilik bu kadar..
saat 21.30'da form bisküvi, saat 23.30'da biraz yoğurtla meyve yiyeceğim..
yediklerime bakınca 1000kalori oluyor yatana kadar hepsi ... ee yaktıklarım da var.. ama daha fazla yiyemiyorum anca bu kadr oluyor, bu arada ben kilo korumak , yada eğer olabilirse 1 kilo vermek istiyorum bu şekil ne kadar zamanda verebilirim SİZCE arkadaşlarım ?
daha da regl olmadım yaaaaaaaaa 31. gün oldu yakındır :2:
kızlar benımde kılom sabıtlendı dıyet yapamıyorum sadece dıkkat edıyorum sbıtlendı kaldı gıremıyorumda gamzenın okulu basladı alstrma proğramı ıcın gunde 3 saat okula gıdıyoruz vakıt kalmıyor gerıe ozledım topiğimizi walla sole bı duzenekoyunca devam edıcem yıne ınsallah
selam millet nabersiniz.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.korkmayın birlikten kuvvet doğar.kilolar bizden korksun.
kızlar kaç gündür yeme düzenim bozuldu o yüzden gimedim buraya.fazla yemedim ama düzensizdi.ondan yani.yarın lapa günüm.öpüldünüzz
buğünkü menümm
sabah 1dilim kepeepk ekemekk kahvaltı
ögeln hiç
akşam bi tost ayran doamtes biberr...elmaa
günaydın kuşum
özlettin kendini
yine misafirimizle başbaşayımmm
dün gece yürüyüş sonrası pastırma krizi yaşadımm
kocamann 3 dilim ekmek ve 3 dilimm pastırma
ama itiraf ediyorum pişman değilimm ama böyle devam ederse olabilirimm
sabah yine tartıldım kedimizle
kedicik 100 gr az oysa ben artmışım
demek ki tartıda değil bende terslik var...
daha çok dikkat etmem lazım...
kahvaltım
az şekerli kahve
şekersizz çay
4 minicik yeşil zeytin
1 ufak yumurta
3 baget dilim t.b ekmeği
k.kdan az peynir
1 t.k tereyağı
1 t.k bal
naf naber
asyacım günaydınn
naf hamursuz oldukça hamurlu üstelik de yağlı buzluğa attım neyse ki yoksa halim haraptı
zaten memleketten aldığımız bilimum yiyecekler beni bozdu..
cnm sürekli sigara içince üstüne sinen kokuyu halledebilse de insan ağzına sinen koku ve tat gitmiyor ki..
naf hosgeldin olala nasılsın
kötü örnek olmamak için extralarımı yazmasam mı acaba??
ama o zaman daha çok abartırım gibime geliyor..
bi de arkadaşlar ben diyet dönemimde çok dikkatliydim hatta hiç kaçamak yapmadım ödül harici..
şimdi rahatım normal kilodayım diye.. bi yarım kg daha vermeye çalışıyorum ama böyle imkansız gibi bişi.
daha çok dikkat edicem bundan sonra sözz
gunaydın hanımlar nasılsınız oğlumu sallarken bgn gamzemın okulu yok toplantı varmıs da keremı sallarken baayım dedım sıze
asya cnm msjını gordum de hıc vaktım olmadı olunca aynen msjı okutucam ınsallah ok gec kalmıs olmaız deılmı?
nevşehirin bi kazası cnm avanos tarafları peri bacalarına yakınnolala nerelisin canım
olala nerelisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?