Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

olala h. b cnm saol
cıkıyorusn sanırım aman dıkkat et ne gzl vermıssın masallah sana darısı basımıza ınsallah
naf menulrın cok gzl
ılacların ne alemde tedavın bıttımı devammı

pastırma diyince aklıma kayseri geliyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kayseri bi saat uzak oranın pastırması zati

allah kolaylık versin cnm

iyiyim nafcım sen nasılsın özlettin kendini
sende öyle nazlı okul maratonu basladı yine kızın 1e mi gidiyo kolay gelsin ufaklıkla cok zor olacak işin bende öyleydim kızım 1 e giderken küçükle gidip gelmek çok sorun olurdu şimdi evi tasıdık servisle gidiyo

geç olmaz bi sorarsan sevinirim

ayy çok zor canım vallahiii benim bile gözüm korktu he sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

olala h. b cnm saol
cıkıyorusn sanırım aman dıkkat et ne gzl vermıssın masallah sana darısı basımıza ınsallah
naf menulrın cok gzl
ılacların ne alemde tedavın bıttımı devammı

menlerim güzel ama ortada bir gelişme yok kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ilaçlara devam canım ekim sonuna kadar kasımda endoskopiye gidicem yine akannehir

ewet cnm 1e bsladı bkalım hayırlısıyla bızde sorun olmaz snırım ınsallah bende okula basıcam ya pazartesı babası sırayla hepımızı bırakıyor bakalım

kayseri bi saat uzak oranın pastırması zati

allah kolaylık versin cnm

hımmmmmmmmm cokacimcoook cokacimcoook

bende iyiyim canım benim ne olsun işler yoğundu patronumun istekleri bitmedi şu iki gündür sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bende özledim sizi özgeyle konuştuk gelicem diyorum ama gelemiyorum kötü hissettim kendimi :kedi:

tutturdun sayılır cnm 50 km sadece..

:lepi: :lepi: :lepi:

hemseriyiz olalacım bende nevsehirliyim
aa çok sevindim asyacım ben şimdi istanbuldayım sen nevşehirde msn şimdi de

çabalarının karşılığını er geç alacaksın cnm eminim

nafım ben bu tempoya alıskınım hayatım cocuk tasımakla gectı bu yıl bıraz sansılyız ıste araba olayı gerceklestı ama ona ek olarak kerem dogdu onu taıscaz bu seferde bu yıla kadarda gamzeyı tasımıstım onu yuruerek yaz kıs cok zor olmustu ama ((( oyyyy bi kere cocuk dogdumu gerısı suruklenıp gelıyor

olur cnm lur nsallah demekkı haplar kılo yapıyor ama sen bu menulrle veremedıgıne gore bıde artıs yapsan kılo alcaksın demkkı masalah saa ya cok begenıyorum menulerını

aa çok sevindim asyacım ben şimdi istanbuldayım sen nevşehirde msn şimdi de

çabalarının karşılığını er geç alacaksın cnm eminim

yok ben ankaradayım bu c.tesi dayımın kızının düğünü var orda gitmeyi çok istiyorum ama eşimin iş yoğunluğu yüzünden gidemeyeceğiz sanırım

nafcım menüler süpperr
yalnız araya bi meyva sokuştur :hulya:
ben ponstan kullanıyorum regl ağrısına tavsiye ederim

kaçamaklarımı da yazayım kaçamak yapmadım değil yani eyvahedigeldismile

bayramdan bu güne kadar toplam tatlı kaçamaklarım eyvahedigeldismile

1 magnum bademli
5 bayram çikolatası
4 tane elegan şeker
2 tane rafaello (hindistancevizli inanılmaz güzel bişey yaaa )

yiyecek olarak kaçamak yaptığım tek şey pastırmaydı ondan da pişman değilim :kedi:

o ponstan ne ağrı kesicimi bende şimdi regli oluyorum bi ağrım varki anlatamam sancıdan yürüyemeyecek oluyorum bazen çok kötü geçiyo benimkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…