- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.301
kayseri bi saat uzak oranın pastırması zatipastırma diyince aklıma kayseri geliyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allah kolaylık versin cnmsaol cnm ben de ıyıyım şükür kosturuyoruz ıste su ıkı hafta bı gecseydı ıslerımızı yoluna koysaydık cok daha ıyı olcaz ınsallh
sabah ewden ole cıkıyoruz kı
hepsını hazırlıyorum kahvaltılarını verıyorum ben ustumu nasıl gıyıyorum bılmıyorum hazırlaıp kendımı arabada buluyorum ordan oğluşu babanneye bırakıp gamzeyı okla goturuyoruz haftaya gamzeyı de bırakıp ordan ben okula acıcem bı tempo tuttur<bılsek bakalım yoğun bır yıl olcak sanırım aman ınsallah hasta olmazlarda cok korkuyroum cunku yogun olması onemlı deıl işte bole cnm sen nasılsın nasıl gıdıyor gecmısı okuyamıyorum pek kım ne alemde ıyıce kacırdım
nevşehirin bi kazası cnm avanos tarafları peri bacalarına yakınn
tutturdun sayılır cnm 50 km sadece..tüh tutturamadım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
nevşehirin bi kazası cnm avanos tarafları peri bacalarına yakınn
saol cnm ben de ıyıyım şükür kosturuyoruz ıste su ıkı hafta bı gecseydı ıslerımızı yoluna koysaydık cok daha ıyı olcaz ınsallh
sabah ewden ole cıkıyoruz kı
hepsını hazırlıyorum kahvaltılarını verıyorum ben ustumu nasıl gıyıyorum bılmıyorum hazırlaıp kendımı arabada buluyorum ordan oğluşu babanneye bırakıp gamzeyı okla goturuyoruz haftaya gamzeyı de bırakıp ordan ben okula acıcem bı tempo tuttur<bılsek bakalım yoğun bır yıl olcak sanırım aman ınsallah hasta olmazlarda cok korkuyroum cunku yogun olması onemlı deıl işte bole cnm sen nasılsın nasıl gıdıyor gecmısı okuyamıyorum pek kım ne alemde ıyıce kacırdım
olala h. b cnm saol
cıkıyorusn sanırımaman dıkkat et ne gzl vermıssın masallah sana darısı basımıza ınsallah
naf menulrın cok gzl
ılacların ne alemde tedavın bıttımı devammı
iyiyim nafcım sen nasılsın özlettin kendini
sende öyle nazlı okul maratonu basladı yine kızın 1e mi gidiyo kolay gelsin ufaklıkla cok zor olacak işin bende öyleydim kızım 1 e giderken küçükle gidip gelmek çok sorun olurdu şimdi evi tasıdık servisle gidiyo
geç olmaz bi sorarsan sevinirim
kayseri bi saat uzak oranın pastırması zati
allah kolaylık versin cnm
iyiyim nafcım sen nasılsın özlettin kendini
sende öyle nazlı okul maratonu basladı yine kızın 1e mi gidiyo kolay gelsin ufaklıkla cok zor olacak işin bende öyleydim kızım 1 e giderken küçükle gidip gelmek çok sorun olurdu şimdi evi tasıdık servisle gidiyo
geç olmaz bi sorarsan sevinirim
tutturdun sayılır cnm 50 km sadece..
aa çok sevindim asyacım ben şimdi istanbuldayım sen nevşehirde msn şimdi dehemseriyiz olalacım bende nevsehirliyim
çabalarının karşılığını er geç alacaksın cnm eminimayy çok zor canım vallahiii benim bile gözüm korktu he sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
menlerim güzel ama ortada bir gelişme yok kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
ilaçlara devam canım ekim sonuna kadar kasımda endoskopiye gidicem yine akannehir
ewet cnm 1e bsladı bkalım hayırlısıyla bızde sorun olmaz snırım ınsallah bende okula basıcam ya pazartesı babası sırayla hepımızı bırakıyor bakalım
ayy çok zor canım vallahiii benim bile gözüm korktu he sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
menlerim güzel ama ortada bir gelişme yok kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
ilaçlara devam canım ekim sonuna kadar kasımda endoskopiye gidicem yine akannehir
sen öğretmendin dimi unuttum o halde senin için fazla sorun yok çocuğu bıraktıktan sonra
aa çok sevindim asyacım ben şimdi istanbuldayım sen nevşehirde msn şimdi de
çabalarının karşılığını er geç alacaksın cnm eminim
nafcım menüler süpperrmenülerimi düşünüyorum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
salı sabah
yarım simit
peynir
çay
öğle
3 yk kuru fasulye
2 yk pilav
akşam
ızgara levrek
salata
2 dilim ekmek
çay
çarşamba sabah
kahvaltı yapamadım midem çok bulanıyodu :kedi:
öğle
1 tabak domatesli makarna
2 kuru köfte
akşam
1 biber dolma
4-5 yaprak sarma
2 yk yoğurt
1 saat spor aletlerinde spor yaptım
bugün sabah
regl olduğumdan dolayı karnım çok ağrıyor
çeyrek simit
peynir
1 bardak şeftali suyu
ewet cnm ıste bı gameyle farklı okullardayız o var işte :)))
ankara yakın aslındayok ben ankaradayım bu c.tesi dayımın kızının düğünü var orda gitmeyi çok istiyorum ama eşimin iş yoğunluğu yüzünden gidemeyeceğiz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?