Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aa çok sevindim asyacım ben şimdi istanbuldayım sen nevşehirde msn şimdi de

çabalarının karşılığını er geç alacaksın cnm eminim

inşallah canım olumunekankayizsmile

haklısın canım olumunekankayizsmile

olur cnm lur nsallah demekkı haplar kılo yapıyor ama sen bu menulrle veremedıgıne gore bıde artıs yapsan kılo alcaksın demkkı masalah saa ya cok begenıyorum menulerını

sağol canım benimmm opuyorumnanaktan

nafcım menüler süpperr
yalnız araya bi meyva sokuştur :hulya:
ben ponstan kullanıyorum regl ağrısına tavsiye ederim

hımm onu unuttum bigün yarım şeftali yemiştimm dövceksin beni ama yiyemiyorum yaa şirkete getiricem meyve yoksa yine yiyemiycem alsanaalsanasmile

ilahi naf çok şekersin

kızlar ben arada çoktandır boşladığım karın hareketlerinden yaptım 2 set ve şinav çektim,
az ama hiçten binnn kat iyidir toplam 10 dk almadı..

şimdi kaçıyorumm
hepinizi öpüyorumm
bugün kaçamak yapmıyorummmm :lepi:

nafff meyvayı unutmaaaa opuyorumnanaktan

o ponstan ne ağrı kesicimi bende şimdi regli oluyorum bi ağrım varki anlatamam sancıdan yürüyemeyecek oluyorum bazen çok kötü geçiyo benimkide

olalacım sağol ilaç söylemişsin atlamışım şimdi farkettim asya yazınca ama ben ilaç içemiyorum direk kesiyo çünkü mecbur çekiyorum böyle :kedi:

tek tek saydın mı yediğin bayrm cikolatalarını ve sekerlerini ben sayısını hatırlamıyorum lülülülülülü

o ponstan ne ağrı kesicimi bende şimdi regli oluyorum bi ağrım varki anlatamam sancıdan yürüyemeyecek oluyorum bazen çok kötü geçiyo benimkide
cnm ben bi kere ağrıdan hastanelik oldum yerlerde süründüm o derece..
dr'um tavsiye etmişti.. kullandığım en iyi ağrıkesici regl için,
tok karna almaya çalış.. bi de her regl ağrı oluyorsa regl gününden bi gün önce almaya başla en azından bi tane al mesela gece yatmadan.. o zaman hafif atlatıyorsun.. bu da dr tavsiyesi, uyguluyorum artık rahatımm kaydirigubbakcemile5

kaçtım bennbayanssulusmile

kızlar oğlum uyudu ben kalayım ouyukern ıslerımı yapayım bay bı dtaylı ew ısım var bgn haledeyım yarısını olsun bari
kendınıze iy bakn gorusmek uzere bb

tmm unutmuycam canım gülegüleee öptüm opuyorumnanaktan

evet yakın bekarken sık sık giderdik babamgille evlendim 10 yılda daha bi kere gittim rahmetli babam olsaydı yine giderdim onunla ama.............

Allah rahmet eylesin canım :sinifsinif:

tek tek saydın mı yediğin bayrm cikolatalarını ve sekerlerini ben sayısını hatırlamıyorum lülülülülülü

evettt saydım heheh :roflol: :roflol: yemiycem dedikçe gözüme soktular lmaz:

ama hiç tatlı yemedim :lepi: :lepi:

kızlar oğlum uyudu ben kalayım ouyukern ıslerımı yapayım bay bı dtaylı ew ısım var bgn haledeyım yarısını olsun bari
kendınıze iy bakn gorusmek uzere bb

tmm canım kolay gelsin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar bu arada dün resmen spora başlamış bulunuyorum zemuszemus zemuszemus

akşam saat 20:30 gibi eşime dedim beraber gidelim gelmedi bende çıktım parka aletlere gittim yakın zaten 1 saat aletlerde spor yaptım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

sabah bisiklet sürdüm 10 dk kaydirigubbakcemile2

bu akşam da karnım çok ağrımazsa bisiklet turu yapmayı planlıyorum olmadı parka gidicem yine sempatiksalakcinni

evettt saydım heheh :roflol: :roflol: yemiycem dedikçe gözüme soktular lmaz:

ama hiç tatlı yemedim :lepi: :lepi:

tmm canım kolay gelsin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay ben götürdüm valla tatlı cikolata seker dolma bide köydeydik pikniğe gittik 2 gün ha bire yedim durdum

ama sen zayıfsın mafoldumben ben tombikimmm mafoldumben

ayy nerde zayıfım yaaa esim bile dalga geciyo benle benim vucudum cok orantısız bi yapıda kollar bacaklar ince bütün kilo kalça göbek ve belimde boyumda kısa cok kötü duruyo hiç bi giydiğim yakısmıyo felan öyle işte

boyun kaç ki canım ?

benimde basenlerde problem var bide biraz göbeğim var eyvahedigeldismile

çok güzel ben cocuklardan dolayı yürüyüş felan yapamıyorum evde de canım yapmak istemio hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…