- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.321
aa çok sevindim asyacım ben şimdi istanbuldayım sen nevşehirde msn şimdi de
çabalarının karşılığını er geç alacaksın cnm eminim
nafım ben bu tempoya alıskınım hayatım cocuk tasımakla gectı bu yıl bıraz sansılyız ıste araba olayı gerceklestı ama ona ek olarak kerem dogdu onu taıscaz bu seferde bu yıla kadarda gamzeyı tasımıstım onu yuruerek yaz kıs cok zor olmustu ama((( oyyyy bi kere cocuk dogdumu gerısı suruklenıp gelıyor
olur cnm lur nsallah demekkı haplar kılo yapıyor ama sen bu menulrle veremedıgıne gore bıde artıs yapsan kılo alcaksın demkkı masalah saa ya cok begenıyorum menulerını
nafcım menüler süpperr
yalnız araya bi meyva sokuştur :hulya:
ben ponstan kullanıyorum regl ağrısına tavsiye ederim
ilahi naf çok şekersinkaçamaklarımı da yazayım kaçamak yapmadım değil yani eyvahedigeldismile
bayramdan bu güne kadar toplam tatlı kaçamaklarım eyvahedigeldismile
1 magnum bademli
5 bayram çikolatası
4 tane elegan şeker
2 tane rafaello (hindistancevizli inanılmaz güzel bişey yaaa )
yiyecek olarak kaçamak yaptığım tek şey pastırmaydı ondan da pişman değilim :kedi:
ankara yakın aslında
aaaaaaa keşke alabilseydin kendi okuluna ne güzel olurdu
o ponstan ne ağrı kesicimi bende şimdi regli oluyorum bi ağrım varki anlatamam sancıdan yürüyemeyecek oluyorum bazen çok kötü geçiyo benimkide
kaçamaklarımı da yazayım kaçamak yapmadım değil yani eyvahedigeldismile
bayramdan bu güne kadar toplam tatlı kaçamaklarım eyvahedigeldismile
1 magnum bademli
5 bayram çikolatası
4 tane elegan şeker
2 tane rafaello (hindistancevizli inanılmaz güzel bişey yaaa )
yiyecek olarak kaçamak yaptığım tek şey pastırmaydı ondan da pişman değilim :kedi:
cnm ben bi kere ağrıdan hastanelik oldum yerlerde süründüm o derece..o ponstan ne ağrı kesicimi bende şimdi regli oluyorum bi ağrım varki anlatamam sancıdan yürüyemeyecek oluyorum bazen çok kötü geçiyo benimkide
onu dıldekendımı aldırabılseydım onun okuluna onun okulu daha iyi cunku :)))
ilahi naf çok şekersin
kızlar ben arada çoktandır boşladığım karın hareketlerinden yaptım 2 set ve şinav çektim,
az ama hiçten binnn kat iyidir toplam 10 dk almadı..
şimdi kaçıyorumm
hepinizi öpüyorumm
bugün kaçamak yapmıyorummmm :lepi:
nafff meyvayı unutmaaaa opuyorumnanaktan
evet yakın bekarken sık sık giderdik babamgille evlendim 10 yılda daha bi kere gittim rahmetli babam olsaydı yine giderdim onunla ama.............
tek tek saydın mı yediğin bayrm cikolatalarını ve sekerlerini ben sayısını hatırlamıyorum lülülülülülü
kızlar oğlum uyudu ben kalayım ouyukern ıslerımı yapayım bay bı dtaylı ew ısım var bgn haledeyım yarısını olsun bari
kendınıze iy bakn gorusmek uzere bb
evettt saydım heheh :roflol: :roflol: yemiycem dedikçe gözüme soktularlmaz:
ama hiç tatlı yemedim :lepi: :lepi:
tmm canım kolay gelsin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ay ben götürdüm valla tatlı cikolata seker dolma bide köydeydik pikniğe gittik 2 gün ha bire yedim durdum
ama sen zayıfsın mafoldumben ben tombikimmm mafoldumben
ayy nerde zayıfım yaaa esim bile dalga geciyo benle benim vucudum cok orantısız bi yapıda kollar bacaklar ince bütün kilo kalça göbek ve belimde boyumda kısa cok kötü duruyo hiç bi giydiğim yakısmıyo felan öyle işte
kızlar bu arada dün resmen spora başlamış bulunuyorum zemuszemus zemuszemus
akşam saat 20:30 gibi eşime dedim beraber gidelim gelmedi bende çıktım parka aletlere gittim yakın zaten 1 saat aletlerde spor yaptım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
sabah bisiklet sürdüm 10 dk kaydirigubbakcemile2
bu akşam da karnım çok ağrımazsa bisiklet turu yapmayı planlıyorum olmadı parka gidicem yine sempatiksalakcinni
1,55 boyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?