- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.721
merhaba kızlar..uzun bir aradan sonra yeniden aranızdayım Şeniz
sağlık sorunlarım oldu, biraz zor geçti ama şuan iyiyim allaha şükür...sizler de çok iyi gidiyorsunuz herkes tebrik ederim..yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz...
NaF kullanıcısından alıntı
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF---------------73-------------------------69.2--------------------------60-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
oyelken--------79.7-----------------------70.1--------------------------65-----1.200 gr verdi
neseli45--------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----700 gr aldı
melisdeniz----66 --------------------------63.8------------------------59-----2.200 gr aldı
Cigsel2010----71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Henüz bildirim yapmadı
mehay----------68--------------------------60.1-------------------------55-----Kilosunu korumuş
oglak75---------64------------------------- 61.5------------------------58-----Henüz bildirim yapmadı
nazlıbahar----71--------------------------62.8------------------------62-----600 gr verdi
merve52--------96-------------------------72---------------------------65------2 kilo verdi
Ggulsu----------63--------------------------60.5 -----------------------57------Henüz bildirim yapmadı
asya27----------64--------------------------58---------------------------50------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
ege1979--------97.2-----------------------92.1------------------------85------Henüz bildirim yapmadı
_kvsr_-----------66--------------------------60.9------------------------55------Kilosunu korumuş
Hazalim1985-100-------------------------85.6-----------------------60------İZİNLİ
feyza85---------75--------------------------62.1------------------------57------Henüz bildirim yapmadı
imral------------59---------------------------59---------------------------53 -----Henüz bildirim yapmadı
olala------------55.7-------------------------52---------------------------51.2---300 gr aldı
tinkerbell2----62.2-----------------------53.3-------------------------52------1.100 gr verdi
angel2030-----65--------------------------64.2-------------------------55------800 gr verdi
ONUR KONUĞUMUZ
eyllull
Evet arkadaşlar 17.09.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincisi : merve52( 2 kilo ile )
Günün İkincisi : oyelken( 1.200 gr ile )
Günün Üçüncüsü : tinkerbell2( 1.100 gr ile )
kilo veren arkadaşlarımız süper kilo vermişler, çok güzel alkisalkisalkis tebrik ederim arkadaşlar..
:roflol: diyet topiği kız bura... Ama çok güzel görünüyor halim çok komikti bir girdim :1shok: bana bakıyorr pohaçalarhehhe ğüzel demiiiiiiiii canım çekiyooo atcakalr benii bu topikten:))kuşmmmm:asigim:
şuu farı çok begendim yahu
canın çekti itiraf ettttt:)):roflol: diyet topiği kız bura... Ama çok güzel görünüyor halim çok komikti bir girdim :1shok: bana bakıyorr pohaçalar
ne bunun markası set halinde ne güzell
ben de ben de hiiçç sevmiyorum temizliği belim ağrıdı valla..Şeniz
neyin var yaa grpimi olcan...ıhalamur felan iç sıcak şeyler oliiiiş
bilmemki cnm sağolasınn
iyim cnm yok gezmedim tüm ğün evdeydim tenizlik çamaşır ütüüü ve yemek..yarın çıkcaz öglen sinamaya akşamda kardeşimin arkadaşı evleniyoyo beraber gitcezz akşam 7dede
geldimm cnmmm
o sırada kuaför boyalarına bakıyodummolalaa burdayımmm cnmm
bu ne kıssssssss sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
http://www.facebook.com/pages/Pratik-Ev-Yemekleri/227673917946#Mayalı Çabuk Poğaça
Malzemeler:
1 paket yumuşamış margarin
1 yemek kaşıyı kuru maya
2 tatlı kaşığı toz şeker
yarım tatlı kaşığı tuz
yarım su bardağı ılık süt yada su
aldığı kadar un
1 yumurta (sarısı üzerine akı içine)
yapılışıbütün malzemeler karıştırılıp yoğurulur ve dinlenmeye bırakılır.sonra iç malzemesi hazırlanır.(peynir,patates,kıymalı harç gibi)hamurdan küçük yuvarlak parçalar koparılıp,elle açılır,içine malzeme konularak kapatılır,elle yuvarlak şekil alması için düzeltilir.
bunu bi yapımm pztsii komşulara:)
tanesi 500 kaloriii kötükedihüso delikafadulden:roflol: diyet topiği kız bura... Ama çok güzel görünüyor halim çok komikti bir girdim :1shok: bana bakıyorr pohaçalar
ne bunun markası set halinde ne güzell
ben de ben de hiiçç sevmiyorum temizliği belim ağrıdı valla..
bekledim bekledim gittimmm kuşumm ohaoldumsmile
geeldimm çagrına cevap verdim ama gördümm boyalara baktın yazdım hahataa :)
o sırada kuaför boyalarına bakıyodumm
opuyorumnanaktan
vayy 4 kişiyizzz
Olala, melisdeniz, nazlıbahar, tinkerbell2+
tv antenimiz bozulduuu paso internetteydim bu gece
siyah denemiştim süper olmuştu ama 250 kağıttı sonra siyahtan dönünce mecbur vazgeçtim..postişlere bak yahuu şaç boyatmasakmi:))
postişlere bak yahuu şaç boyatmasakmi:))
canın çekti itiraf ettttt:))
golden rose o1 no galiba 16.lşra fiyatııııalkisalkisalkis
melis şuna baksana:
http://www.lorealprofessionnel-tr.com/_tr/_tr/products/fiche_S.aspx?Catcode=Axe_Salon^Axe_Coloration_S^F1_Col_Oxydation_S^F1_Col_Oxydation_Majirel_S&prdcode=AA2&tc=Navigation^Nav_Produits_et_conseils^Nav_Produits_et_services&
herhalde çekti kuzum bir tabak hemde yolla bize eve sıcak sıcak yiğelimmm cokacimcoook Ben aslında bu saatlerde çok severim yemek yemeyi amaaaaan...
Bu gün annemdeydik ablam da gelmişti çoluk çocuk bir dolu hazırlanmış annem.Aslında orda bayağı kaçırdım ipin ucunu -tatlicadiarzu- bir tek şekerli diye keke dokunmadımgeri kalan her şeyden yedimm vallaaaa... vicdan azabı çekiyorum şu an Akşam gelince bende sadece elma yedim
iymkiii evde ben yapamm nasıl oluyor bi anlattCADIARZUedit de kalktı
majiblondultra serisi varmış lorealin 4-5 ton açıyormuş
denerdim yerinde olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?