Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Eylül Hoşgeldin Çok geçmiş olsun cnm

merve 52 tebrik ederim alkisalkisalkis
Özge tebrik ederim cnm 1.200 çok çok iyi vermişsin şekerim alkisalkisalkis

ben de ben de hiiçç sevmiyorum temizliği belim ağrıdı valla..
bekledim bekledim gittimmm kuşumm ohaoldumsmile

olalaa burdayımmm cnmm
o sırada kuaför boyalarına bakıyodumm

bu ne kıssssssss sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

:roflol: diyet topiği kız bura... Ama çok güzel görünüyor halim çok komikti bir girdim :1shok: bana bakıyorr pohaçalar

ne bunun markası set halinde ne güzell
tanesi 500 kaloriii kötükedihüso delikafadulden

3 gün önce fincanda kek yaptım eşim ve kardeşimeee çok ğüzel olduu ..ama 1 tane bile yiyemdim uahuuu kilo aldım..almasaydım 1 tane yiyicektim..resminide çekmiştimm ://off ama çok pratikk tarifffohaoldumsmile

canın çekti itiraf ettttt:))

golden rose o1 no galiba 16.lşra fiyatııııalkisalkisalkis

herhalde çekti kuzum bir tabak hemde yolla bize eve sıcak sıcak yiğelimmm cokacimcoook Ben aslında bu saatlerde çok severim yemek yemeyi amaaaaan...
Bu gün annemdeydik ablam da gelmişti çoluk çocuk bir dolu hazırlanmış annem.Aslında orda bayağı kaçırdım ipin ucunu -tatlicadiarzu- bir tek şekerli diye keke dokunmadım geri kalan her şeyden yedimm vallaaaa... vicdan azabı çekiyorum şu an Akşam gelince bende sadece elma yedim

sen ister yeterkiiii hemen kargo yaaprımmm yoalrımmm kuşmmm cidennolumunekankayizsmile

ne yedinnnnnnnn

herkese merhaba ben yenı aranıza katıldım bana yardımcı olursanız cok sevınıcem bende polikistik over var ve ben buyuzden dogum kontrol hapı kullandım o da bana 12 kılo aldırdı napıcagımı bılmıyorum dıyette sporda fayda etmıyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…