Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Poğaça eşim de çok sever bir ara her pazar sabahı yapıyordum Ama diyetten beri yapmıyorum bende

KUAF SAÇ BAKIM MASKESİ

İçerdiği özel formülasyonu ile yıpranmış saçlara yoğun bir etki yaratarak derinlemesine bakım sağlar. Protein özü, hem saça hem de saç derisine gerekli olan proteini sağlar. Keratin, saçın ökünü ve iç yapısını beslerken, saçın doğal yapısını da kuvvetlendirir. ProVitamin B5 ise saçlara gün boyu canlılık kazandırır.

KULLANIMI
Şampuanla yıkanıp hafifçe kurulanan saça masaj yaparak uygulanır. Yapılan uygulama 5-10 dakika bekletilerek saç tamamen durulanır. Profesyonel kullanım için uygundur...

şuan canım 65 kiloyum 1.65 boyundayım YANLI BENIM BI SORUNUM DAHA VAR BEN BU SİTEYI KULLANMAYIDA BILMIYORUM

Zamanla alışırsın cnm sormak istediğin bişey varsa yardımcı olmaya çalışırız
Çok üzülme çünkü boyuna göre kilon çok da fazla değil yolun çok uzun değil yani Bende 62-63 kiloyla başladım

63 liraaaa:1shok:çok pahalıı bu bide evde kesinlikle yapammki olişş:1no2:
fikrin olsun diye yolladım cnm evde kullanılmaz tabi ama bak ne teknikler var açıcısız 7 ton açıyo..

kaç lira bu cnm

şuan canım 65 kiloyum 1.65 boyundayım YANLI BENIM BI SORUNUM DAHA VAR BEN BU SİTEYI KULLANMAYIDA BILMIYORUM
öğrenirsin gülüm

formula 7 zayıflama hapı canım dogum kontrol hapını soruyosan onun adı yasmın canım
ben bi sene diane kullandım
muhtemelen benzer sıkıntımız vardı şimdi açıklaması uzun sürer
yasmin daha hafif bi hap
sadece hap 12 kg aldırtmaz ki cnm hele ki yasmin kortizon olsa neyse
ne oldu iştahın mı arttı?? daha mı çok yedin? drunla görüşsene
yoksa yemeklerden bi kaç saat sonra açlık mı hissedip yiyosun?
yağlanma karın bölgende mi??

ben 2 tane yazmıştım cnm atlamışsın

pzza kullanıcısından alıntı
formula 7 zayıflama hapı canım dogum kontrol hapını soruyosan onun adı yasmın canım

ben bi sene diane kullandım
muhtemelen benzer sıkıntımız vardı şimdi açıklaması uzun sürer
yasmin daha hafif bi hap
sadece hap 12 kg aldırtmaz ki cnm hele ki yasmin kortizon olsa neyse
ne oldu iştahın mı arttı?? daha mı çok yedin? drunla görüşsene
yoksa yemeklerden bi kaç saat sonra açlık mı hissedip yiyosun?
yağlanma karın bölgende mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…