- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.741
eder cnm niye etmesin azimle devam edersenherkese merhaba ben yenı aranıza katıldım bana yardımcı olursanız cok sevınıcem bende polikistik over var ve ben buyuzden dogum kontrol hapı kullandım o da bana 12 kılo aldırdı napıcagımı bılmıyorum dıyette sporda fayda etmıyo artık
acıktırmayın beniiiiii dövücemmm vallaaa kısss melisss acıkıyorummm
3 gün önce fincanda kek yaptım eşim ve kardeşimeee çok ğüzel olduu ..ama 1 tane bile yiyemdim uahuuu kilo aldım..almasaydım 1 tane yiyicektim..resminide çekmiştimm ://off ama çok pratikk tarifffohaoldumsmile
herkese merhaba ben yenı aranıza katıldım bana yardımcı olursanız cok sevınıcem bende polikistik over var ve ben buyuzden dogum kontrol hapı kullandım o da bana 12 kılo aldırdı napıcagımı bılmıyorum dıyette sporda fayda etmıyo artık
herkese merhaba ben yenı aranıza katıldım bana yardımcı olursanız cok sevınıcem bende polikistik over var ve ben buyuzden dogum kontrol hapı kullandım o da bana 12 kılo aldırdı napıcagımı bılmıyorum dıyette sporda fayda etmıyo artık
fincanda değişikmiş koysana bir ara resmini[/QUOTE
kuşumm şimide koyarımdaa yaff diyet topiğiii azimi kaybederizz dayanamayıp diye korkuyomm:mymeka:
acıktırmayın beniiiiii dövücemmm vallaaa kısss melisss acıkıyorummm
cnm bununla 4-5 ton açabiliyormuşsuniymkiii evde ben yapamm nasıl oluyor bi anlattCADIARZU
poaça resmi koy sonra yoğurt ye de hmm iyi vallaaabende acıktım yaa(2 yeemk kaşıgı yogurt koy ben öyle yaptımmkaydirigubbakcemile2
fincanda değişikmiş koysana bir ara resmini[/QUOTE
kuşumm şimide koyarımdaa yaff diyet topiğiii azimi kaybederizz dayanamayıp diye korkuyomm:mymeka:
Pohaçaları koyup kanımıza giren kim açaba sırnaşık şey sen yaptığın yemekleri paylaşıyordun bir topikte görmüştüm ben devam etmiyormusun oraya güzeldi çokk
benimki kahveye döndü artık cnm ama işe yarıyorlar kesinlikle şimdi aynı tonu tutturamam ama siyahta doğal saç dolu var çıtçıt..bak renge olişş sana göre gbii koyu
aç değilim amaabur cubur çektirdinizz canımıızemuszemus yeme hayatım sakın bu saatte sen bize heleki melise hiç uymaaa kaydirigubbakcemile3 Yanlız melisin eşi ne şanslıı dimiii :)
kızz yesinmi dedeim benn tarif bu misafire eşe dosta..yoksa aslaaa yemicezzzzzzzemuszemus yeme hayatım sakın bu saatte sen bize heleki melise hiç uymaaa kaydirigubbakcemile3 Yanlız melisin eşi ne şanslıı dimiii :)
yogurt yeee olişşş en iyiyisi :)silemedikte yahuu editte yok canınz çektii kızlar diyet topiğii bu yenemzzz ben koşularıma felan eşime yapymmcnm bununla 4-5 ton açabiliyormuşsun
ama senin saç dipler koyu uçlar röfle karmakarışık bişi olur
eğer dipleri uçlarla aynı yapabilirsen bununla çok canlı sarılar elde edilebilir
sen hangi şehirdesin cnm kuaförün ne kullanıyo acaba ton nosunu öğrenip netten kaliteli boya sipariş edip onu kullandırtabilirsin.. röfleler için ürünler var mesela.. ya ne bileyim baktıkça hayal dünyam genişledi..
açıkcası ben bunu kullanmayı düşündüm çünkü açıcı kullanmadan 4-5 ton açabilmesi süper bişi
poaça resmi koy sonra yoğurt ye de hmm iyi vallaaa
kullandığın hapın adı nebaktırdım bu ılacı kullanmam gerekıyomus ama ben bıktım bu hormon ılacından gobek ve basen cevrem ıyıce genısledı artık cok uzuluyorum canım formula 7 kullanıyorum daha yenı basladım sence nasıl
bi ara eklicemm galiba akşmaa ne yemek var oraya en son koyydumm kuşumm akşam yemeginmiii tavulu pilav fırında ama pitiler ikisidePohaçaları koyup kanımıza giren kim açaba sırnaşık şey sen yaptığın yemekleri paylaşıyordun bir topikte görmüştüm ben devam etmiyormusun oraya güzeldi çokk
eşim 70 dii 2 ay içinde 4 kilo almış..ne şans amaaa:roflol:benimki kahveye döndü artık cnm ama işe yarıyorlar kesinlikle şimdi aynı tonu tutturamam ama siyahta doğal saç dolu var çıtçıt..
yok artık kahve oldun demii degişme zaten zor boyadın şaçalrın kururduu çıtçıt var tabiii yaa oliş evet üsteler koyu altlar açıkm kaldı yaa((hatırlatamma paztsi gidecem
aç değilim amaabur cubur çektirdinizz canımıı
evt şanslı baya
hamur açmaktan anlamam ama bi ara ben de baya bi kek poaça işine el atmıştım..
yaparsam yediğim için yapmıyorum ama artık
L'Oréal Professionnel : saç bakımı, profesyonel moda ve saç tekniklerini
bu arada kuaf diye aradım bulamadım nette bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?