Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

eder cnm niye etmesin azimle devam edersen
ama gerçekten az yesen de veremiyosan hormonlarına baktır derim

hoşgeldin pzza geçmiş olsun:1no2:

Hoşgeldin tabikide burda paylaşımda bulunuruz. Şu anda kaç kilosun

iymkiii evde ben yapamm nasıl oluyor bi anlattCADIARZU
cnm bununla 4-5 ton açabiliyormuşsun
ama senin saç dipler koyu uçlar röfle karmakarışık bişi olur
eğer dipleri uçlarla aynı yapabilirsen bununla çok canlı sarılar elde edilebilir
sen hangi şehirdesin cnm kuaförün ne kullanıyo acaba ton nosunu öğrenip netten kaliteli boya sipariş edip onu kullandırtabilirsin.. röfleler için ürünler var mesela.. ya ne bileyim baktıkça hayal dünyam genişledi..
açıkcası ben bunu kullanmayı düşündüm çünkü açıcı kullanmadan 4-5 ton açabilmesi süper bişi

bende acıktım yaa(2 yeemk kaşıgı yogurt koy ben öyle yaptımmkaydirigubbakcemile2
poaça resmi koy sonra yoğurt ye de hmm iyi vallaaa

baktırdım bu ılacı kullanmam gerekıyomus ama ben bıktım bu hormon ılacından gobek ve basen cevrem ıyıce genısledı artık cok uzuluyorum canım formula 7 kullanıyorum daha yenı basladım sence nasıl

bak renge olişş sana göre gbii koyu
benimki kahveye döndü artık cnm ama işe yarıyorlar kesinlikle şimdi aynı tonu tutturamam ama siyahta doğal saç dolu var çıtçıt..

zemuszemus yeme hayatım sakın bu saatte sen bize heleki melise hiç uymaaa kaydirigubbakcemile3 Yanlız melisin eşi ne şanslıı dimiii :)
aç değilim amaabur cubur çektirdinizz canımıı
evt şanslı baya
hamur açmaktan anlamam ama bi ara ben de baya bi kek poaça işine el atmıştım..
yaparsam yediğim için yapmıyorum ama artık

zemuszemus yeme hayatım sakın bu saatte sen bize heleki melise hiç uymaaa kaydirigubbakcemile3 Yanlız melisin eşi ne şanslıı dimiii :)
kızz yesinmi dedeim benn tarif bu misafire eşe dosta..yoksa aslaaa yemicezzzzzzlmaz:
yogurt yeee olişşş en iyiyisi :)silemedikte yahuu editte yok canınz çektii kızlar diyet topiğii bu yenemzzz ben koşularıma felan eşime yapymm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…