Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

dıana bana zaten kılo aldırdı yasmın degıl ama dıananın sonunda aldıgım kıloları veremıyorum yemek yıyorum sonra yıne kendımı ac hıssedıyorum tekrar yıyorum hıc doymuyomusum gıbı gelıyo napcam ben ya artık hıc bıseyım olmuyo bogazımı tutamıyorum

yanı bogazımı tutsam bıle veremıyorum onuda denedım cunku doktorda kısten dolayı kılo veremıyosun dedı ama oda hormon ve kılo aldırıyo kılo aldırmasa bıle sıskınlık yapıyo yemesem bıle

bende reaktif hipoglisemi vardı sende de olabilir şeker yüklemesi testi yaptır
o zaman yemekten bi kaç saat sonra acıkıyor ve kendini çok kötü hissediyorsun tabi yine yiyorsun sonra aynı kısır döngü
ben o kısırdöngüyü diyete başlayarak kırdım cnm, başta zorlandım ama sonra rayına girdi

tavsiyem:
her öğün biraz protein, biraz sebze ve azz karbonhidrat al
şeker ihtiyacını meyvadan karşıla sadece
ara öğün yap ve ara öğünlerinde meyva, yoğurt vs ye
yemek için çok acıkmayı bekleme, mümkün olduğunca aynı saatlerde ye..
bir de karın yağları azalınca acıkma kısırdöngüsü de kırılıyo yani bende öyle oldu..

ben tadından nefret ediyorum cnm

ben bu yazdıklarınızı goremıyorum nasıl yapcam anlamdım:)
kuzum sana başka şeyler de sormuştum ama cevaplamamışsın.. hem bana cvp yazındiyorsun hem tam okumuyorsun gülüm

evet sagol canım ama ben bıraz sorunluyum bu tarz dıyetle yapamıyorum benım sorunum aslında cıps hamburger tatlı bunlardan bı vazgecebılsem hersey olucakta

melis önceki sfya yazdıımı okudun mu ne renkti saçın ve nası olsun istedin ve nooldu

evet sagol canım ama ben bıraz sorunluyum bu tarz dıyetle yapamıyorum benım sorunum aslında cıps hamburger tatlı bunlardan bı vazgecebılsem hersey olucakta

sen hapı bahane etme...bend ekulanıyorum onu piza...yedigigne diak et ettt

yeme tatlı hamur işi fasfoddd çıkar hayatından lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…