- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.781
yukarıya bak şekerimmsj yazan yokmu bana
aynen bunu da yazmıştımbencede formula 7 zayıflama hapını kullanma hiç gerek yok boşuna sağlığını riske atma ...
aynen bunu da yazmıştım
bende reaktif hipoglisemi vardı sende de olabilir şeker yüklemesi testi yaptırdıana bana zaten kılo aldırdı yasmın degıl ama dıananın sonunda aldıgım kıloları veremıyorum yemek yıyorum sonra yıne kendımı ac hıssedıyorum tekrar yıyorum hıc doymuyomusum gıbı gelıyo napcam ben ya artık hıc bıseyım olmuyo bogazımı tutamıyorum
ben tadından nefret ediyorum cnmBen çok korkağım galibaaa ya ..böyle şeylerden pek bir korkuyorum nedense CADIARZU Biraz Pimpirikliyim herhalde ondan diyorum. Yeşilçayddan bile korkuyorum her gün içilmemeliymiş gibi geliyor Sen içiyormusun yeşilçay bu aradada olala
kuzum sana başka şeyler de sormuştum ama cevaplamamışsın.. hem bana cvp yazındiyorsun hem tam okumuyorsun gülümben bu yazdıklarınızı goremıyorum nasıl yapcam anlamdım:)
ben bu yazdıklarınızı goremıyorum nasıl yapcam anlamdım:)
melis önceki sfya yazdıımı okudun mu ne renkti saçın ve nası olsun istedin ve nooldu
watsonsu aldım ben tavsiye etmiştin ya ona başlıcam 500ml 8 tlydi dev gibi bişi daha denemedim
olala röfelleiii ydi şaçımm dipten uca kadar sonra cuma:)dip boyası uzadı renk alta dogru indi..kuaföre gititm dbini açık boya dedim altın kumrall oda karmale yaptııı senağlamasonra üztüne tekrara röfle yaptırcamm cnm koyu renlere bu hikayekaydirigubbakcemile
o zaman neyi soruyosun ki cnm madem öyle??evet sagol canım ama ben bıraz sorunluyum bu tarz dıyetle yapamıyorum benım sorunum aslında cıps hamburger tatlı bunlardan bı vazgecebılsem hersey olucakta
içmeee yogurt ye,kalorisi dahasempatiksalakcinni çorba içicemm
acıktırdınızzz sempatiksalakcinni
evet sagol canım ama ben bıraz sorunluyum bu tarz dıyetle yapamıyorum benım sorunum aslında cıps hamburger tatlı bunlardan bı vazgecebılsem hersey olucakta
saçın normalde ne renk kiolala röfelleiii ydi şaçımm dipten uca kadar sonra cuma:)dip boyası uzadı renk alta dogru indi..kuaföre gititm dbini açık boya dedim altın kumrall oda karmale yaptııı senağlamasonra üztüne tekrara röfle yaptırcamm cnm koyu renlere bu hikayekaydirigubbakcemile
saç açılırken genelde turunculaşırmış ondan karamel oldu heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?