Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben yeşil cayı cok sevıyorum onun hıcmı zararı yok canım

Benim bir kaç sorduğum doktor günde 1 den fazla içilmemesi gerektiğini söyledi böbreklere zararı olduğundan bahsetmişti Bu yüzden kafamda soru işareti var yeşilçay konusunda Ama bende günde 1 tane diyet dönemimde iömeye çalıştım Limonlu oda tadını sevmedim çünkü Bunun yanındaÖzellikle karın yağlarını yakmaya yardımcı olduğunuda duydum tabi.. Sanırım Herşeyin fazlası zarar mantığı doktorların ki..

evet sagol canım ama ben bıraz sorunluyum bu tarz dıyetle yapamıyorum benım sorunum aslında cıps hamburger tatlı bunlardan bı vazgecebılsem hersey olucakta

Ama sen zaten kilo almanın sebebini biliyormuşsun Tam olarak ilacından yada rahatsızlığından kaynaklanan sorun değilmiş kilon demek ki. Bunları kes sporunu da yap bence vermemen içini hiç bir neden yok

kızlarr pogaça için kusura bakmayın tariff belkii komşunuza eşinişze yapın diye koydum..

ama yeme tarafatrı asala deiliz..çünkü saglıklı beselenip kiloo vercez.............tanesi 500 kaloriii

kevser 5 kiloyu ne kadar sürede verdin sen

canım ben uzun süredir bu topikteyim bazen kilo verdiğim oldu geri aldığımda..ama ramazan gireli verdim diyebilirim.spora ağırlık vermiştim ben hergün iftardan sonra yürüyüşe çıkıp gece yatmadan 15 dk egzersiz yapıyodum bazen sahurda bile.. 1ay düzenli bişekilde yediklerime ve harekete devam ettiğim için ramazanda kolay verdim.

abur cubur ve bu kıst benı maffettı canım ya
bence bahane ediyorsun cnm
yukarda bi ton şey yazdım zahmet edip okumamışsın bile..
kısa yoldan çözüm arıyorsun ama yok öyle bişi..

sen hapı bahane etme...bend ekulanıyorum onu piza...yedigigne diak et ettt

yeme tatlı hamur işi fasfoddd çıkar hayatından lmaz:
aynen

şu poğaçalrdan canım çekti ya..diyet kısmında tek gözüme çarpan bu oldu.bayanssulusmile
karın hareketi resimleri koymuştumm tabe poaçalar daha tatlı gelmiştirr

evt karın hareketeleirnee yogunlaşyuozzz kzıalrrrrr..

sabah yapımm ben oliş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…