- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.821
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Tmm cnm bende kaçıcam Küstürme eşini görüşürüz cnm benim.
boshayallersmileben kaçtımm kızlarr oliş kuşum ve herkez iyceelrrrrrrrropuyorumnanaktaneşim küsüyo
tebrikler cnmcanım ben uzun süredir bu topikteyim bazen kilo verdiğim oldu geri aldığımda..ama ramazan gireli verdim diyebilirim.spora ağırlık vermiştim ben hergün iftardan sonra yürüyüşe çıkıp gece yatmadan 15 dk egzersiz yapıyodum bazen sahurda bile.. 1ay düzenli bişekilde yediklerime ve harekete devam ettiğim için ramazanda kolay verdim.
bi edamız var cnm lütfen sen daha mantıklı olben bıraz problıyım kusura bakmayın:)
sempatiksalakcinnievt karın hareketeleirnee yogunlaşyuozzz kzıalrrrrr..
sabah yapımm ben oliş
hadiii hoşçakalın benii özleyin anacım bende sizii:hulya:
boshayallersmile
gittin mi cnm ne güzel benimki ben bırakırsam elimden alıyo kendi bakıyo ben çok fena küsüyom ama hiiiiç fayda etmiyo
tebrikler cnm
bi edamız var cnm lütfen sen daha mantıklı ol
sempatiksalakcinni
güle güle cnm iyi gecelerrropuyorumnanaktan Tmm cnm bende kaçıcam Küstürme eşini görüşürüz cnm benim.
özledikk şekerimmmhadiii hoşçakalın benii özleyin anacım bende sizii:hulya:
hihoyyyt hihoyyyt:roflol: alkisalkisalkis
sert olduu galiba sana da iyi geceler şekerimm opuyorumnanaktanolala canım ben bu sayfayı nasıl kullancam
hihoyyyt hihoyyyt
:1hug:
şimdi bilgisayarı almaya çalışıyo mesela
kızlar öptümm hepinizciğii
iyi gecelerrrr opuyorumnanaktan datlı rüyalarr opuyorumnanaktan
aşk olsunboshayallersmile
gittin mi cnm ne güzel benimki ben bırakırsam elimden alıyo kendi bakıyo ben çok fena küsüyom ama hiiiiç fayda etmiyo
tebrikler cnm
bi edamız var cnm lütfen sen daha mantıklı ol
sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?