Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canm senn boy kilo kaç

ŞenizŞeniz canıımmm benim, beni özleyip merak edeceğinizi düşündüm ama bir türlü giremedim nete...kendimi yeni yeni toplamaya başladım...
bende sizi çookkk özledim olumunekankayizsmile

slm cnm ben geldım oğlyumu sallıyuorum gamze rahatsız bıraz onunla ugrasıyroum yazlık kıslık
deıstırıyordum ew desen ole anlıycan ben burdayım yıne :)

selam kızlar kaç gündüz inanılmaz şekilde saçmaladım.midem şu anda o kadar şişki anlatamam kendimi sanki hiç kilo vermemiş 96 kilo gibi hissediyorum.yarın sabah ilk iş yürüyüşe çıkcam.

canım hep annemin evinde tartılıyordum cuma günü kendi evimde tartıldım umarım tartı farkı yoktur ama bu arada geçmişi okuyamadım şimdide kaçıyorum yarın görüşürüz

özgecim kilosu sabit bişeyi tart iki tartıda da mesela 2 kg makarna falan
fark var mı kontrol et
yazdım ya ben kedimi alıyorum kucağıma kontrol etmek için ağırlığım çok farklı çıkınca
ama tartı doru çıktı hep maaleseff sempatiksalakcinni

tinkerbelll melisss nerdesinizzz

gribim, tüpümüz pazar akşam 7 bçkta bitti yemek yemeden ve anten çekmiyooo süper bi akşam yaniii

tinkerbelll melisss nerdesinizzz

gribim, tüpümüz pazar akşam 7 bçkta bitti yemek yemeden ve anten çekmiyooo süper bi akşam yaniii

slm cnm Geçmiş olsun grip olcakmışsın demek ondan her yerin kırılıyormuş Dikkat et kendine vitamin al başında hafif atlatırsın hem.Aksiliğe bak hepsi üstüste gelmiş.

Ben de iyi değilim bu gün hiç keyfim yok ...uyurken sabaha karşı kasığım çok ağrıdı özellikle de sol tarafım Ayaklarımı belimi üşütceğimi hissettim bir kaç gece uyurken üşüdüm çünkü. Yarın randevu alıcam jinekologdan

geçmiş olsun cnm.. sıcak tut ayaklarını.. belki sende de kırgınlık olabilir ben kaç gün ne olduğunu anlayamamıştım yumurtalıklarım ağrımıştı..
keyifsizlik deyince.. genelde 2 saat max sürer keyifsizliğim.. ama bugün öyle olmadı geçmedi bi türlü.. yarın ikimiz de iyi oluruz inşallah.. kaçırmışım yine seni..

kızlar bugünkü menülerim:

sabah:
az şekerli kahve
şekersiz çay
domatezz
k.k'dan az peynir
yumurta
4 küççük yeşil zeytin
1 ç.k tereyağı
2 küççük dilim t.b ekmeği

ara:
1 elma
yarım küpten küçük şekerli çay
1 lokmacıkk hamursuz

öğle:
2 kepçe kıymalı tarhana çorbası
2 kaşık sade makarna
4 kaşık mısırlı taze barbunya
1 küççük dilim kepek ekmeği

ara:
yarım porsiyon kakaolu puding
1 avuç çekirdekk

akşam:
3 kepçe kıymalı tarhana çorbası
2 kaşık sade makarna
2 parça yağsız ızgara göğüs
1 tofee minnacıkk

gripten iştahım yokk sempatiksalakcinni

yarın daha güzel bir gün olur umarımmm kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…