- 5 Eylül 2010
- 1.019
- 257
- 148
- 31
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.841
dıana bana zaten kılo aldırdı yasmın degıl ama dıananın sonunda aldıgım kıloları veremıyorum yemek yıyorum sonra yıne kendımı ac hıssedıyorum tekrar yıyorum hıc doymuyomusum gıbı gelıyo napcam ben ya artık hıc bıseyım olmuyo bogazımı tutamıyorum
para tuzağı onlar boşver canım ben almıştım duruyo evde dura dura bozuldu zaten sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
akşamları yarım saat bile çıkamazmısın dışarıya yürüyüşe filan guclubacismile
eylülllllllllllllll nerelerdesin canım benim yaaa çok merak ettikk seniii özgeyle konuşup duruyoruz ulaşabileceğimiz bir mailin yada telefonunda olmadığı için kalakaldık öyle :gitme:
geçmiş olsun kıyamam yaa inşallah önemli birşey değildir canımm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
çok özledik seni çokkkkk a.s. :1hug: :asigim:
haftasonu mervecim ondan sanırım sempatiksalakcinni
slm cnm ben geldım oğlyumu sallıyuorum gamze rahatsız bıraz onunla ugrasıyroum yazlık kıslık
deıstırıyordum ew desen ole anlıycan ben burdayım yıne :)
kımse yok sanırım bende cıkayım bari uykum var zati cok
tinkerbelll melisss nerdesinizzz
gribim, tüpümüz pazar akşam 7 bçkta bitti yemek yemeden ve anten çekmiyooo süper bi akşam yaniii
slm cnm Geçmiş olsun grip olcakmışsın demek ondan her yerin kırılıyormuş Dikkat et kendine vitamin al başında hafif atlatırsın hem.Aksiliğe bak hepsi üstüste gelmiş.
Ben de iyi değilim bu gün hiç keyfim yok ...uyurken sabaha karşı kasığım çok ağrıdı özellikle de sol tarafım Ayaklarımı belimi üşütceğimi hissettim bir kaç gece uyurken üşüdüm çünkü. Yarın randevu alıcam jinekologdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?