Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

yoğurtta vardı da yazmayı unutmusum yoğurt hemen hemen her menümde var pek sevmiyorum ama yiyorum işte

çok canım çekti kalori mikatarına göre 3 ile 10 arasında yerim :)))

3 tanesi 154 kaloriymiş başka bir sitede gördüm adını söylemeyeyim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

iyiymiş aslında marulun arasına koyup oh mis gibimm limonlu limonlu yirsin cokacimcoook cokacimcoook

öpsene sempatiksalakcinni Şeniz tmm canım takılsın o kafasına göre.yokmuş gibi davranalım :dance:

sen söyle nişanlın öpsünnn benim yerime :kedi: uzak kalıyorum ben kaydirigubbakcemile3

yoğurtta evardı da yazmayı unutmusum yoğurt hemen hemen her menümde var pek sevmiyorum ama yiyorum işte

süper o zaman canımm olumunekankayizsmile

kızlar stres kilo yapıyo sinirlenmeyin kii o gr gr giden kilolarımız geri gelmesin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

merve kıs güldürdün beni yine yaa..yine aynı vakamı var burda..ama mervem hallediyo yine sanırımsempatiksalakcinni
evet tatlım ben halletim müdire hanımı :lepi:
sen söyle nişanlın öpsünnn benim yerime :kedi: uzak kalıyorum ben kaydirigubbakcemile3

süper o zaman canımm olumunekankayizsmile
kız ben nişanlı deilim yakında nişanlancam sempatiksalakcinni az kaldıı :asigim:
mervecim bak cevap vermeyince çekip gidio uğrasma bunlarla boş vakit kaybı

evet asyacım haklısın da ben biraz çabuk parlıyorum tahammülüm yok bu tarz şeylere ama sonra pişmanlık omuyo ohh canıma değsin diyorum ilginç dimi :jeyyar:

birazdan markete gidicem evde sebze meyve adına hiç bişey yok yakınlarımda pazarda yok gidemiyorum marketin malzemeleri iyi olmuyo ama idare edicez artık napalım kızım okuldan gelmeden gidip geliyim yavrucuk hasta hasta ne yaptıysa okulda gitme dedim gitcem diye tutturdu

kızlar stres kilo yapıyo sinirlenmeyin kii o gr gr giden kilolarımız geri gelmesin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sitres çogu bayana kilo yapıyomuşya.o bende etkili olmuyo işte.olsaydı varya açlıktan gebersemde bendeki bu sitrele kilo bile alırdım akannehir
ben çıkıyorum kızlar çok öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan

görüşürüz canım kendine iyi bak. Şeniz

ben çıkıyorum kızlar çok öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan
güle güle canım

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kıyamaammmm
biliyorum az kaldı ondan dedimdi :asigim:

:kedi: :asigim:

kolay gelsin şimdiden canım zemuszemus

anamm ben pazara gittimde ne oldu

taze fasulye 5,00 TL
börülce 6,00 TL
domates 2,00 TL
salatalık 2,00 TL

insanlara resmen yaşamayın diyorlar alsanaalsanasmile

sitres çogu bayana kilo yapıyomuşya.o bende etkili olmuyo işte.olsaydı varya açlıktan gebersemde bendeki bu sitrele kilo bile alırdım akannehir

görüşürüz canım kendine iyi bak. Şeniz

:roflol: :roflol:

sende kendine dikkat et canım opuyorumnanaktan

güle güle canım

görüşürüz canım opuyorumnanaktan

kolay gelsin şimdiden canım zemuszemus

anamm ben pazara gittimde ne oldu

taze fasulye 5,00 TL
börülce 6,00 TL
domates 2,00 TL
salatalık 2,00 TL

insanlara resmen yaşamayın diyorlar alsanaalsanasmile

evet yaa çok pahalıydı pazar bende bugün gittimde ateş pahası.allahtan fasulye büzlukta bol bol varda onu yiyoruz.annem bayram tatilinde köyden getirmiş baya.ama kızlar tarlalarda fasulye çok azmış bu sene.bizim köyde ortalık yıkılırdı fasulyeden.bu sene az varmış.ondan pahalı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…