- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.041
güzelmişş canım yoğurt varsa ekleyebilirsin menüne olumunekankayizsmile
aynen öylee bende tadına bakıp yorum yapıcam diye yemiştim bidaha yorum filan yok kimseye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kaç tane yiyceksin :smiley-cool:
çok canım çekti kalori mikatarına göre 3 ile 10 arasında yerim :)))
öpsene sempatiksalakcinni Şeniz tmm canım takılsın o kafasına göre.yokmuş gibi davranalım :dance:
yoğurtta evardı da yazmayı unutmusum yoğurt hemen hemen her menümde var pek sevmiyorum ama yiyorum işte
ayyyyyy valla benimde canım çekti yaf
merve kıs güldürdün beni yine yaa..yine aynı vakamı var burda..ama mervem hallediyo yine sanırımsempatiksalakcinni
evet tatlım ben halletim müdire hanımı :lepi:merve kıs güldürdün beni yine yaa..yine aynı vakamı var burda..ama mervem hallediyo yine sanırımsempatiksalakcinni
kız ben nişanlı deilim yakında nişanlancam sempatiksalakcinni az kaldıı :asigim:sen söyle nişanlın öpsünnn benim yerime :kedi: uzak kalıyorum ben kaydirigubbakcemile3
süper o zaman canımm olumunekankayizsmile
mervecim bak cevap vermeyince çekip gidio uğrasma bunlarla boş vakit kaybı
kız ben nişanlı deilim yakında nişanlancam sempatiksalakcinni az kaldıı :asigim:
sitres çogu bayana kilo yapıyomuşya.o bende etkili olmuyo işte.olsaydı varya açlıktan gebersemde bendeki bu sitrele kilo bile alırdım akannehirkızlar stres kilo yapıyo sinirlenmeyin kii o gr gr giden kilolarımız geri gelmesin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum kızlar çok öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan
güle güle canımben çıkıyorum kızlar çok öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan
evet tatlım ben halletim müdire hanımı :lepi:
kız ben nişanlı deilim yakında nişanlancam sempatiksalakcinni az kaldıı :asigim:
evet asyacım haklısın da ben biraz çabuk parlıyorum tahammülüm yok bu tarz şeylereama sonra pişmanlık omuyo ohh canıma değsin diyorum ilginç dimi :jeyyar:
kıyamaammmmbirazdan markete gidicem evde sebze meyve adına hiç bişey yok yakınlarımda pazarda yok gidemiyorum marketin malzemeleri iyi olmuyo ama idare edicez artık napalım kızım okuldan gelmeden gidip geliyim yavrucuk hasta hasta ne yaptıysa okulda gitme dedim gitcem diye tutturdu
biliyorum az kaldı ondan dedimdi :asigim:
birazdan markete gidicem evde sebze meyve adına hiç bişey yok yakınlarımda pazarda yok gidemiyorum marketin malzemeleri iyi olmuyo ama idare edicez artık napalım kızım okuldan gelmeden gidip geliyim yavrucuk hasta hasta ne yaptıysa okulda gitme dedim gitcem diye tutturdu
sitres çogu bayana kilo yapıyomuşya.o bende etkili olmuyo işte.olsaydı varya açlıktan gebersemde bendeki bu sitrele kilo bile alırdım akannehir
görüşürüz canım kendine iyi bak. Şeniz
güle güle canım
kolay gelsin şimdiden canım zemuszemus
anamm ben pazara gittimde ne oldu
taze fasulye 5,00 TL
börülce 6,00 TL
domates 2,00 TL
salatalık 2,00 TL
insanlara resmen yaşamayın diyorlar alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?