- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.061
kolay gelsin şimdiden canım zemuszemus
anamm ben pazara gittimde ne oldu
taze fasulye 5,00 TL
börülce 6,00 TL
domates 2,00 TL
salatalık 2,00 TL
insanlara resmen yaşamayın diyorlar alsanaalsanasmile
söylemeden geçemicem.nafcım sonuna kadar haklısın.bırak bitkisel ilacı ıvırı zıvırı,içtğimiz otların form çayların bile fazlası zarar.bıraktıgında vücut alışın oldugu şeyi isteyecek senden.o hapları bırakınca mide hep öle küçücük kalmicak.zamanla zamanla büyüyecek ve o kilolar alınacak.en güzeli kendi irademizle midemizi küçültmek.
senağlama
mervecim cok haklisin hayatim. bende bitkisel diye aldim sonrasi safra kesemden oldum.. o yuzden 100% bitkisel yoktur. o haplarin icinde bir madde var o seni tok tutuyor ama beyne ve bedene zarar verdigini duydum...
ve dedigin gibi sonrasi daha fazlakilolari aliyorsun...
canım bende çok gördüm çecremde.kadın resmen dal gibi olmuştu şok olmuştum ve çok deil sadece 2-3 ay sonra eski halinden dahada kiloluydu he 100de yüz bitkisel diye annata annata bitiremediği o meret yüzünden o haldeydi.parayı bi kenara geçtik vücudunuza yazık kızlar.bünyemize eziyet ederek hem ruh sağlığımızı bozuyoruuz hemde güünahaya giriyoruz[/QUO
katiliyorum mervecimmmm..
ölçüler önemli cnmkızlar size bişey sormak istiyorum.bir kurabiye,bir poğaça,bir kandil simidi,bi simit,bir dilim kek... bunların kalorisi yok benm elimde.bide örneğin taze fasulye yemeği,yada pırasa yemeği gibi...diğer kalan herşey var.
evt cnm bence de.. yani şimdi canım çekerse yiyorum ama diyetteyken çok çok çok canım çekmedikçe yemiyordum çünkü bunların yerine miss gibi tabak tabak yemek yiyip aç kalmamak işime geliyordu..yuhhh sempatiksalakcinni onları yiceme tabak tabak yemek yerim en azından güzelce doyarım
slm sonunda girebildim neydi öyle o bembeyaz yazılar birbirine girmiş...
ölçüler önemli cnm
rejim olayına önem veriyorsanız bi mutfak tartısı alın derim
kek, kurabiye, poaça 100 gr 500-600 kl arası.. 550 diyebilirsin.. kurabiyeler bi ara ölçüyordum sıkı diyetteyken, yaklaşık 30 gr oluyo yani yaklaşık 200 kl.. ince dilim kek 50 grdan 250-300 kl, kalınsa tamm 500 kl.. poaça da yaklaşık 500kl..
sebzelerin hepsini bir gibi düşünebilirsin cnm.. yağını aşırı abartmadıkça 4-6 dolu dolu kaşık sebze yemeği, 3 düz kaşık karbonhidrat (pilav, makarna vs), 3 kaşık yoğurt 350 kalori civarı yapıyor.. 3 kaşık sebzeyi bir kaşık karbonhidratla değiştirebilirsin.. bunlar yaklaşık ölçüler tabi cnm..
evt cnm bence de.. yani şimdi canım çekerse yiyorum ama diyetteyken çok çok çok canım çekmedikçe yemiyordum çünkü bunların yerine miss gibi tabak tabak yemek yiyip aç kalmamak işime geliyordu..
ölçüler önemli cnm
rejim olayına önem veriyorsanız bi mutfak tartısı alın derim
kek, kurabiye, poaça 100 gr 500-600 kl arası.. 550 diyebilirsin.. kurabiyeler bi ara ölçüyordum sıkı diyetteyken, yaklaşık 30 gr oluyo yani yaklaşık 200 kl.. ince dilim kek 50 grdan 250-300 kl, kalınsa tamm 500 kl.. poaça da yaklaşık 500kl..
sebzelerin hepsini bir gibi düşünebilirsin cnm.. yağını aşırı abartmadıkça 4-6 dolu dolu kaşık sebze yemeği, 3 düz kaşık karbonhidrat (pilav, makarna vs), 3 kaşık yoğurt 350 kalori civarı yapıyor.. 3 kaşık sebzeyi bir kaşık karbonhidratla değiştirebilirsin.. bunlar yaklaşık ölçüler tabi cnm..
evt cnm bence de.. yani şimdi canım çekerse yiyorum ama diyetteyken çok çok çok canım çekmedikçe yemiyordum çünkü bunların yerine miss gibi tabak tabak yemek yiyip aç kalmamak işime geliyordu..
şimdi düzeldi
nasısın cnm bayanssulusmile
o tüm yemeğin toplam kalorisi cnm sebze karbonhidrat ve yoğurt örn menü3 kasik yogurt 350 kalori yapmiyor canim benim aldigim hazir yogurtlarda kalori miktari yaziyor bir kucuk kutuda 3 kasik var hemen hemen ve 75 kaloria.sa.s
İyiyim cnm sen nasıl oldun opuyorumnanaktan
o tüm yemeğin toplam kalorisi cnm sebze karbonhidrat ve yoğurt örn menü
evde kanepede uzanıyorum cnm 2 gündür iyileşmek içinboshayallersmile
yemek yapmaya halim olmayınca tüm yemek düzenimiz birbirine girdi
nankör valla bu erkekler..:umursamaz:
sen neler yaptınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?