- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.081
pike az be cnm..benimkinin potansiyeli var ama işine gelmezz :gitme:Aynen cnm bende iki gündür kanepede yatıyorum . ayağa kalktığım zaman daha çok ağrıyordu şimdi iyiyim ama sıcak tutuyorum kendimi ayağımda da çorap. Bu akşam yorgan çıkarsam mı diye düşünüyorum pike artık yetmiyor hava bayağı soğumuş.
Ben daha bu gün doğru dürüst beslendim daha doğrusu yemek yaptım .Sorma bizde Öyle eşim bişeyler yapmaya çalıştı biraz mutfağı batırdı yani yine olan bana oldu :)
pike az be cnm..benimkinin potansiyeli var ama işine gelmezz :gitme:
anladım canım çok teşekkür ederim. Şenizölçüler önemli cnm
rejim olayına önem veriyorsanız bi mutfak tartısı alın derim
kek, kurabiye, poaça 100 gr 500-600 kl arası.. 550 diyebilirsin.. kurabiyeler bi ara ölçüyordum sıkı diyetteyken, yaklaşık 30 gr oluyo yani yaklaşık 200 kl.. ince dilim kek 50 grdan 250-300 kl, kalınsa tamm 500 kl.. poaça da yaklaşık 500kl..
sebzelerin hepsini bir gibi düşünebilirsin cnm.. yağını aşırı abartmadıkça 4-6 dolu dolu kaşık sebze yemeği, 3 düz kaşık karbonhidrat (pilav, makarna vs), 3 kaşık yoğurt 350 kalori civarı yapıyor.. 3 kaşık sebzeyi bir kaşık karbonhidratla değiştirebilirsin.. bunlar yaklaşık ölçüler tabi cnm..
evt cnm bence de.. yani şimdi canım çekerse yiyorum ama diyetteyken çok çok çok canım çekmedikçe yemiyordum çünkü bunların yerine miss gibi tabak tabak yemek yiyip aç kalmamak işime geliyordu..
:lepi: aferin kız menün güzelBugün ki menüm Sabah menemen 2 yumurta ile, 1 dilim ekmek
öğlen 1 parça göğüs ızgara,1 kase yoğurt,çoban salata
Ara 3 mürdüm erik 1 nescafe
Akşam mercimek yemeği 1 tabak, 2 kaşık zeytinyağlı t.fasülye,1 d.t.buğday
benimkide 1 gece yaptıalsanaalsanasmile ikinci gün hazır söyledik kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun kızlar havalar kötü dikkat edin kendinize :1hug:
Yarın gidiyorum öğlen doktora biraz da telaş ediyorum bakalım ne olucak
dr'a gidince haber verirsin bize de cnmbenimkide 1 gece yaptıalsanaalsanasmile ikinci gün hazır söyledik kaydirigubbakcemile3
Yarın gidiyorum öğlen doktora biraz da telaş ediyorum bakalım ne olucak
anladım canım çok teşekkür ederim. Şeniz
:lepi: aferin kız menün güzel
dr'a gidince haber verirsin bize de cnm
tinkerbell senin menüler çok düzgün oluyokaydirigubbakcemile5 merci cnm
kızlar size de kahve yapayımm mı neskafe amaa yanına da yok öyle kek poaçaa kaydirigubbakcemile5 sempatiksalakcinni
tmm cnmm yanına da minik bitter çiko ekliyorumm o zamanBen alıyımm Ben çok kahveciyim yaa biraz azaltmam lazım
tinkerbell senin menüler çok düzgün oluyo
yapmıyorum o yüzden yorumm :hulya:
burdan toptan yapayımm yorumlarımı aklinialirimsmile
ben de öyleyimYok be cnm diyetteyken böyleyim şimdi hevesliyim kilo veriyim diye sona doğru bozarım ben kaydirigubbakcemile3 Mesela Ramazanda feci yiyordum Kendim yaparsam yemek ona göre ayarlıyorum sadece akşam et türü varsa gündüz sebze yapmaya dikkat ediyorum .Dört gün düzgünsem 5. gün bozuluyor ama eşim yüzünden bu ... Bir anda pizza söyliyelim diyor mesela gece o zaman yiyorum bende . oluyor yani Ama kesin bişey var ekmek ve tatlıdan uzak duruyorum.
tmm cnmm yanına da minik bitter çiko ekliyorumm o zaman
ben de kahveciyim.. sen ne kadar içiyorsun.. ben günde 3 kere içmezsem kendimi eksik hissediyorum..
starbucks'ın kahveleri eskiden harikaydı.. şimdi bulamıyorum hiç bi yerde güzel filtre kahve.. evde yaptığım da öyle olmuyorr
afiyet olsun cnmben eskiden çok içerdim çay gibi arka arkaya içtiğimi bilirim ama artık içmiyorum öyle sigara çok içirttiriyordu kahveyi bana Sabah sütlü bir kahvem var onu içmezsem kendime gelmiyorum :) Akşam üzeride şekersiz türk kahvem
görüşürüz cnmBen şimdilik bir çıkıyorum Olalacım sonra görüşürüz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?