Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

pike az be cnm..benimkinin potansiyeli var ama işine gelmezz :gitme:

anladım canım çok teşekkür ederim. Şeniz
:lepi: aferin kız menün güzel

Ben alıyımm Ben çok kahveciyim yaa biraz azaltmam lazım
tmm cnmm yanına da minik bitter çiko ekliyorumm o zaman

ben de kahveciyim.. sen ne kadar içiyorsun.. ben günde 3 kere içmezsem kendimi eksik hissediyorum..

starbucks'ın kahveleri eskiden harikaydı.. şimdi bulamıyorum hiç bi yerde güzel filtre kahve.. evde yaptığım da öyle olmuyorr

tinkerbell senin menüler çok düzgün oluyo
yapmıyorum o yüzden yorumm :hulya:
burdan toptan yapayımm yorumlarımı aklinialirimsmile

Yok be cnm diyetteyken böyleyim şimdi hevesliyim kilo veriyim diye sona doğru bozarım ben kaydirigubbakcemile3 Mesela Ramazanda feci yiyordum Kendim yaparsam yemek ona göre ayarlıyorum sadece akşam et türü varsa gündüz sebze yapmaya dikkat ediyorum .Dört gün düzgünsem 5. gün bozuluyor ama eşim yüzünden bu ... Bir anda pizza söyliyelim diyor mesela gece o zaman yiyorum bende . oluyor yani Ama kesin bişey var ekmek ve tatlıdan uzak duruyorum.

ben de öyleyim
diyet çok emek istiyor çünkü..boshayallersmile

ben eskiden çok içerdim çay gibi arka arkaya içtiğimi bilirim ama artık içmiyorum öyle sigara çok içirttiriyordu kahveyi bana Sabah sütlü bir kahvem var onu içmezsem kendime gelmiyorum :) Akşam üzeride şekersiz türk kahvem

kahvenin kokusu geldi mikızlar

menümü yazayım ama örnek bi menü deil tabikisi

kahvaltı (eşim hazırladı!!!!!!)
1 yumurtalı pastırmalı yumurta
k.k'dan az peynirr
3 mincikk yeşil zeytin
2 t.k çilek reçeli
2 dilim cevizli ekmek
şekersizz çay

ara yok

öğle (taa saat 6ya kaydı!!)
1 zeytinyağlı enginar
salata
1/4 alabalık
2 kalın dilim beyaz ekmek

ara (sanırım akşam yemeği yerine geçecek)
ufak salkım siyah üzüm
az şekerli kahve
2 dilim cevizli ekmek
2 dilim pastırma
bir ufacık parça bitter çikoo

kızlar survivor'ı merve kazansın istiyordum çok ama sonunu takip etmemiştim,

hem güzel hem azimli hem de becerikli ve yetenekli bi kız.. erkek yarışmacılar çok uğraşmıştı ayağını kaydırmak için.. 500 tlyi kapmış helal olsun diyorum :lepi:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

sempatiksalakcinni Merve için internette yapılan yorumlar:kaydirigubbakcemile3
*** Bir ada dolusu erkek geçinen maldan daha delikanlı bir kız.
*** Böyle karım olsun 500 bin lira borcum olsun…
*** Aşığınım yanında olamasam da.
*** Spiderman gibi kız; yapışıyor, düşmüyor… Anam bi’ karaltı geçti.
*** Aklı başında bir erkeğin, bir kadında arayacağı özelliklerin hepsine sahip… Allah yolunu açık etsin. Kıl, tüy tiplerin arasında ışıl ışıl duruyor.
*** Evlen benimle Merveeee.
*** Bu akşamla beraber gözümde fena halde büyümüştür kendisi. O kadar erkek arasından oraya kadar gelmek kolay olmasa gerek diyor ve bir erkek olarak yarışmayı kazanmasını canı gönülden diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…