Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Bende seyrettim o gün birinci oldu evet Denge oyunlarında feciii.Onca erkeğin arasında birinci oluyordu yarışlarda hakketti kız

Bu saate kadar oturursam olucağı buydu eşim çilekli jöle yapmıştı bende dayanamadım biraz önce yidimm. Günahımı çıkardım rahatladım gidiyorum zemuszemus

günaydın kızlar ,
sabah kahvaltı haşlanmış yumurta 1+1/2
1/2 mangal sucuk
1/2 dilim ekmek üzeri tereyağ bal

nafff benim band daha bugün verilmiş kargoya ((( sen neyaptın akşam meraktan çatladım anlatsana kolaymı yapabildin mi

günaydınnn kadınlar kulübünün çıtır hatunları opuyorumnanaktan

geçmişi okuyup geliyorum :ecrin_bebek:

sen nerden aldın böyle canım ya çok geç kalmış seninki :1closedeyes:

henüz denemedim ama topu şişirdim dün

akşamki menüm

geç saate kaldığım için yemek yemedim

1 elma
2 erik

20 dk bisiklet
25 dk spor aletlerinde bacak hareketleri yaptım ( denyonun biri geldi parka o yüzden kısa kesmek zorunda kaldım :mymeka: )
35 dk pilates

sabah

1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 kaşık domatesli biber kavurması
şekersiz çay

bende seninle aynı yerden aldım hani şu burada.comdan :)
ama marka farklı sanırım deltanın bandını aldım ben 4 gün oldu yaaaa (

bende delta aldım bebişim neden seninki geç geldi acaba bilmiyorumkismile olsun napalım geç olsunda güç olmasın olumunekankayizsmile

ben dün topu şişirdim ama toplu hareketlere henüz geçmedim bu akşam düşünüyorum bakalım

bende top yok şekerim band ve çember aldım bende dün videoyu seyrettim aletsiz hareketleri yapayım dedim beceremedim çok kolay görünüyor ama çok zor geldi bana. pes etmek yok tabii yapa yapa alışacak vücut (umarım bu istikrar 3-4 gün sonra da devam eder )

akşam az olmuş şekerim bugün benim tansiyon düşük galiba kolumu hareket ettiremiyorum çok bitkinim :1no2:

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

Bu saate kadar oturursam olucağı buydu eşim çilekli jöle yapmıştı bende dayanamadım biraz önce yidimm. Günahımı çıkardım rahatladım gidiyorum zemuszemus
kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

günaydınnn kadınlar kulübünün çıtır hatunları opuyorumnanaktan

geçmişi okuyup geliyorum :ecrin_bebek:
günaydınn fıstık nafcımm opuyorumnanaktan

sen nerden aldın böyle canım ya çok geç kalmış seninki :1closedeyes:

henüz denemedim ama topu şişirdim dün
güle güle kullan cnm aklinialirimsmile

menüler sporlar maşallah maşşalahhh
ama akşam yemeğini yeseydin cnm
geç yemek hiç bişi yememekten iyidir
bi bardak sütle peynir ekmek yapsaydın.. o kadann spor yapmışsın :umursamaz:
opuyorumnanaktan

kahvaltı ettin mi cnm cokacimcoook
yerimseniben

kızlarr hemen ben de yediklerimi paylaşıyım sizlerle, sabah kalkar kalkmaz şu siyah erikler varya ondan yarım yedim..sonra 1 dilim kepek ekmeği,biraz light peynir ve domatesle kahvaltı yaptım birazdan egzersiz yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…