- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.101
kızlar survivor'ı merve kazansın istiyordum çok ama sonunu takip etmemiştim,
hem güzel hem azimli hem de becerikli ve yetenekli bi kız.. erkek yarışmacılar çok uğraşmıştı ayağını kaydırmak için.. 500 tlyi kapmış helal olsun diyorum :lepi:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
günaydın kızlar ,
sabah kahvaltı haşlanmış yumurta 1+1/2
1/2 mangal sucuk
1/2 dilim ekmek üzeri tereyağ bal
nafff benim band daha bugün verilmiş kargoya((( sen neyaptın akşam meraktan çatladım anlatsana kolaymı yapabildin mi
bende seninle aynı yerden aldım hani şu burada.comdan :)
ama marka farklı sanırım deltanın bandını aldım ben 4 gün oldu yaaaa(
kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktanBu saate kadar oturursam olucağı buydu eşim çilekli jöle yapmıştı bende dayanamadım biraz önce yidimm. Günahımı çıkardım rahatladım gidiyorum zemuszemus
günaydınn fıstık nafcımm opuyorumnanaktangünaydınnn kadınlar kulübünün çıtır hatunları opuyorumnanaktan
geçmişi okuyup geliyorum :ecrin_bebek:
güle güle kullan cnm aklinialirimsmilesen nerden aldın böyle canım ya çok geç kalmış seninki :1closedeyes:
henüz denemedim ama topu şişirdim dün
menüler sporlar maşallah maşşalahhhakşamki menüm
geç saate kaldığım için yemek yemedim
1 elma
2 erik
20 dk bisiklet
25 dk spor aletlerinde bacak hareketleri yaptım ( denyonun biri geldi parka o yüzden kısa kesmek zorunda kaldım :mymeka: )
35 dk pilates
sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 kaşık domatesli biber kavurması
şekersiz çay
kahvaltı ettin mi cnm cokacimcoookbende top yok şekerim band ve çember aldım bende dün videoyu seyrettim aletsiz hareketleri yapayım dedim beceremedim çok kolay görünüyor ama çok zor geldi bana. pes etmek yok tabii yapa yapa alışacak vücut (umarım bu istikrar 3-4 gün sonra da devam eder )
akşam az olmuş şekerim bugün benim tansiyon düşük galiba kolumu hareket ettiremiyorum çok bitkinim :1no2:
ettim şekerim ettim ama yine de düşükkahvaltı ettin mi cnm cokacimcoook
yerimseniben
sodyum potasyum dengen bozulmuş olabilir cnm o çok yorgunluk yapıyoettim şekerim ettim ama yine de düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?