Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam bugün kimse girmemiş buraya nerdesiniz kızlar ben artık öğleden sonra girebilirim öğleye kadar eda nın dersleriyle ilgilenmem gerekiyo artık dersler basladı şimdide misafirim geldi bugünde pek giremem yarın görüşürüz artık hepinizi öptüm

gülegüle kullan cnm zemuszemus

evet akşam az oldu ama daha dikkat edicem eyvahedigeldismile

özge niye giremiyor acabaa??
özgeee sensiz olmuyo buralar :a015:

artık bende giremiyorum ama benim bilgisayarımda sorun var bilgisayarcıları çağırdım gelecekler bakalım :gitme:

nafcım avatarın pek şekerr

sağol canım olumunekankayizsmile

kolay gelsin cnm olumunekankayizsmile

selam canım olumunekankayizsmile

evet akşam az oldu ama telafi edicem bugün olumunekankayizsmile

öğle menüm

1 kepçe mercimek çorbası
2 silme kaşık pilav
3 silme kaşık taze fasulye
1 dolu kaşık yoğurt

şekersiz çay içtim şimdide yeşil çayım bittiği için mecburen form çayı içiyorum aklinialirimsmile

kızlar çıkmam lazım başka bilgisayardan girdim haber vereyim diye kendi bilgisayarım olursa bugün girerim olmazsa yarın giricem haberiniz olsun öptüm opuyorumnanaktan

evt çok yalnızdımm buralardaaa :a015:

aaa özledim ben seni nafff nerde ki bu kız diyodummm :uhm:
:asigim:

menün süper cnm

evt çok yalnızdımm buralardaaa :a015:

aaa özledim ben seni nafff nerde ki bu kız diyodummm :uhm:
:asigim:

menün süper cnm

bende özledim canım benim :1hug:

menülerimi beğenmen hoşuma gidiyor doğru beslendiğimi daha iyi algılıyorum teşekkürler canım opuyorumnanaktan

bilgisayarcılar gelmedi bende başka bir bilgisayarcı arkadaştan teknik destek aldım telefonda ve artıkk aranızdayımmmmmmm

neşeli45
melisdeniz
Cigsel2010
mehay
oglak75
nazlıbahar
merve52
Ggulsu
asya27
ege1979
_kvsr_
Hazalim1985
feyza85
imral
olala
tinkerbell2
angel2030

vee adını hatırlayamadığım arkadaşlar sempatiksalakcinni

nerdesinizzzzzzzz

nafcım öğle menn çok güzel..bu pilavı az yemeyi nasıl başarıyosunya.ben çok sevdiğim için 2-3k.yetmiyo bana tutamıyorm yani kendimi.

ben burdayım nafcım

ayyy canımmm opuyorumnanaktan

nafcım öğle menn çok güzel..bu pilavı az yemeyi nasıl başarıyosunya.ben çok sevdiğim için 2-3k.yetmiyo bana tutamıyorm yani kendimi.

pilav sevmediğim için sanırm kevsercimm sempatiksalakcinni pirinçle sorunum var sanırım benim sevmiyorumm sempatiksalakcinni

ama bulgur pilavını çok seviyorum onu 2-3 kaşık yiyemem o yüzden de yapmıyorum :roflol: :roflol:

bugünkü menüm kızlr
sabah
2br şekersiz çay
1kk peynir
7tane zeytin
2domates
ara-1tane şeftali,1tanede baklava yedim:kedi:
öğle şimdilik canım bişey istemiyo ikindiye doğru 1tane biber dolması ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
buaralar egzersizlerimi yapamıyorm kesin kilo aldım nafcım bu yazımı görme ceza almak istemiyoruum innşallah kilo almamışmdıreyvahedigeldismile

önceden bende ağzıma almazdım pilavı şimdi de çok seviyrm diyetime ters ama yapmamya çaılışıyrm artık..bayanssulusmile

bende buradayım şeker bende et yemeklerinin yanında bayılırım pilava hangisi olursa olsun pirinç bulgur hele birde püre varsa değmeyin keyfime :))
acıktım mı ne cokacimcoook

ekmek göremedim canım sempatiksalakcinni

baklava fıstıklımıydı barimm :lepi: :lepi:

olumsuz düşünceleri atıyoruz aklımızdannn

ne diyoruzzz

zayıflayacağım
zayıflayacaksın
zayıflayacağız

olumunekankayizsmile

vee daha sonraa

zayıfım
zayıfsın
zayıfız

olumunekankayizsmile

önceden bende ağzıma almazdım pilavı şimdi de çok seviyrm diyetime ters ama yapmamya çaılışıyrm artık..bayanssulusmile

yememiz gerekiyor ya canımız daha çok ister zaten :1rolleyes:

bende buradayım şeker bende et yemeklerinin yanında bayılırım pilava hangisi olursa olsun pirinç bulgur hele birde püre varsa değmeyin keyfime :))
acıktım mı ne cokacimcoook

et,pilav püre hee akannehir

benim aklım mercimek köftesinde kaldı :1rolleyes:

slm kızlar

antibiyotik işe yaramadı hiç
hep yataktayım moralim bozukk :sinifsinif:

biraz moral bulayım diyorum kimsecikler olmuyo

ben de kendi kendime konuşup çıkıyorumm :bbo:

slm kızlar

antibiyotik işe yaramadı hiç
hep yataktayım moralim bozukk :sinifsinif:

biraz moral bulayım diyorum kimsecikler olmuyo

ben de kendi kendime konuşup çıkıyorumm :bbo:

o doktoru döverim bennnnn alsanaalsanasmile

ilaçlarının isimleri neler canım ?

ben varım aşkolsun olumunekankayizsmile

bilgisayarım oldu artık zemuszemus

gerçi birazdan mali müşavir gelecek kdv,muhtasar ve sskyı bağlayacağız ama o gelene kadar burdayım guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…