- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.121
bende top yok şekerim band ve çember aldım bende dün videoyu seyrettim aletsiz hareketleri yapayım dedim beceremedim çok kolay görünüyor ama çok zor geldi bana. pes etmek yok tabii yapa yapa alışacak vücut (umarım bu istikrar 3-4 gün sonra da devam eder )
akşam az olmuş şekerim bugün benim tansiyon düşük galiba kolumu hareket ettiremiyorum çok bitkinim :1no2:
özge niye giremiyor acabaa??
özgeee sensiz olmuyo buralar :a015:
nafcım avatarın pek şekerr
selam bugün kimse girmemiş buraya nerdesiniz kızlar ben artık öğleden sonra girebilirim öğleye kadar eda nın dersleriyle ilgilenmem gerekiyo artık dersler basladı şimdide misafirim geldi bugünde pek giremem yarın görüşürüz artık hepinizi öptüm
günaydınn fıstık nafcımm opuyorumnanaktan
güle güle kullan cnm aklinialirimsmile
menüler sporlar maşallah maşşalahhh
ama akşam yemeğini yeseydin cnm
geç yemek hiç bişi yememekten iyidir
bi bardak sütle peynir ekmek yapsaydın.. o kadann spor yapmışsın :umursamaz:
opuyorumnanaktan
evt çok yalnızdımm buralardaaa :a015:selam bugün kimse girmemiş buraya nerdesiniz kızlar ben artık öğleden sonra girebilirim öğleye kadar eda nın dersleriyle ilgilenmem gerekiyo artık dersler basladı şimdide misafirim geldi bugünde pek giremem yarın görüşürüz artık hepinizi öptüm
aaa özledim ben seni nafff nerde ki bu kız diyodummm :uhm:gülegüle kullan cnm zemuszemus
evet akşam az oldu ama daha dikkat edicem eyvahedigeldismile
artık bende giremiyorum ama benim bilgisayarımda sorun var bilgisayarcıları çağırdım gelecekler bakalım :gitme:
sağol canım olumunekankayizsmile
kolay gelsin cnm olumunekankayizsmile
menün süper cnmöğle menüm
1 kepçe mercimek çorbası
2 silme kaşık pilav
3 silme kaşık taze fasulye
1 dolu kaşık yoğurt
şekersiz çay içtim şimdide yeşil çayım bittiği için mecburen form çayı içiyorum aklinialirimsmile
kızlar çıkmam lazım başka bilgisayardan girdim haber vereyim diye kendi bilgisayarım olursa bugün girerim olmazsa yarın giricem haberiniz olsun öptüm opuyorumnanaktan
evt çok yalnızdımm buralardaaa :a015:
aaa özledim ben seni nafff nerde ki bu kız diyodummm :uhm:
:asigim:
menün süper cnm
ben burdayım nafcım
nafcım öğle menn çok güzel..bu pilavı az yemeyi nasıl başarıyosunya.ben çok sevdiğim için 2-3k.yetmiyo bana tutamıyorm yani kendimi.
ayyy canımmm opuyorumnanaktan
pilav sevmediğim için sanırm kevsercimm sempatiksalakcinni pirinçle sorunum var sanırım benim sevmiyorumm sempatiksalakcinni
ama bulgur pilavını çok seviyorum onu 2-3 kaşık yiyemem o yüzden de yapmıyorum :roflol: :roflol:
bugünkü menüm kızlr
sabah
2br şekersiz çay
1kk peynir
7tane zeytin
2domates
ara-1tane şeftali,1tanede baklava yedim:kedi:
öğle şimdilik canım bişey istemiyo ikindiye doğru 1tane biber dolması ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
buaralar egzersizlerimi yapamıyorm kesin kilo aldım nafcım bu yazımı görme ceza almak istemiyoruum innşallah kilo almamışmdıreyvahedigeldismile
önceden bende ağzıma almazdım pilavı şimdi de çok seviyrm diyetime ters ama yapmamya çaılışıyrm artık..bayanssulusmile
bende buradayım şeker bende et yemeklerinin yanında bayılırım pilava hangisi olursa olsun pirinç bulgur hele birde püre varsa değmeyin keyfime :))
acıktım mı ne cokacimcoook
slm kızlar
antibiyotik işe yaramadı hiç
hep yataktayım moralim bozukk :sinifsinif:
biraz moral bulayım diyorum kimsecikler olmuyo
ben de kendi kendime konuşup çıkıyorumm :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?