Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

naf sen burda mısın ben seni göremiyorum

bi antibiyotik var gerisi hikaye
sanırım benim vücudum direnç geliştirmiş antibiyotiklere
kaç kez iğne yedim günlerce bu yüzden iyileşebilmek için
aynısı olacak diye korkuyorum bilmiyorumkismile
sğol cnmm :asigim:

ben geldim gitti misafirim
hoşgeldin cnm

inşallah biran önce iyilesirsin canım:Saruboceq:a.s.
sağol şekerimm :asigim:

naf sen burda mısın ben seni göremiyorum
ben deeboshayallersmile

geçmiş olsun şekerim kaç gün oldu başlayalı antibiyotiğe
3.gün tatlım :2::2::2:

:2::2::2:

mikropleiım size de bulaşır mı acaba burdann sempatiksalakcinni

bilmiyorumkismile
ayy 3 gündür kendimden içim baydı kızlar galiba habire kanepede olmaktan oldum böy6leee

bilmiyorumkismile
ayy 3 gündür kendimden içim baydı kızlar galiba habire kanepede olmaktan oldum böy6leee

öyle deme canım yaa olumunekankayizsmile

gerçi insan yatmaktan bile sıkılıyor böyle durumlarda :kedi: benim arayıpta bulamadığım şey uyumak şuan :1rolleyes:

bilmiyorumkismile

bence sen kendini toparla biraz çık dışarı bi hava al bide bi dus al iyi gelecektir eminim yata yata insan kendini daha da kötü hissediyo

mrb kızlar ben geldim.böbreklerimden sancılarım olmuştu bikaç kez.doktora gittim tahlil film ultrasoon.neyseki tertemiz çıktıçsadece kendime dikkat etmem gerekiyomuş ilaca bile gerek yok dedi doktor.ama orda oraya koştur ordan git bunu al burdn onu al derken baya yürüdüm hiç oturmadım haberiniz olsun aklinialirimsmile hemen menüme geçmek istiyorum
kahvaltı:1 domates,1 salatalık,1 kk beyaz peynir,4-5 çatal lahana turşusu kavurması,çay
ara:yok malesef
öğlen:yarım paket limonlu form bisk ve bi fincan çay
ara:1 gofret ve 8-10 üzüm ( gofterimi şimdi yiyorum üzümüüde duşa girip çıkınca yicem)
akşam:bi kase yeşil mercimek çorbası,1 bardak elma suyu(yanına bişey ekleyebilirimde eklemeyebilirimde evde yemek yok yaparsam eklerim sizede yazarım kızlar.
he bu arada gofretim 230 kl biliyorum yememem gerekiyo ama çok yoruldum kan şekerim düştü

ben yarım yarım baktım sağolsun eşim evde oldumu televizyon izlemek ne mümkünn :mymeka:
.
2. yarıdaki göz makyajları dehşetti
hani cemle ayşegül yatakta su babasını görmeye gidiyo izledin mi o sahneleri

bence sen kendini toparla biraz çık dışarı bi hava al bide bi dus al iyi gelecektir eminim yata yata insan kendini daha da kötü hissediyo
pztesi salı yaptım onları asyacım ama bugün gerçekten halim yokk bilmiyorumkismile

bi de eşim de hasta
benden daha iyi ama hasta alsanaalsanasmile
çekilmez bi ev ortamıoluyo kimse kimsenin nazını çekemeyince alsanaalsanasmile

habire abur cubur yemişsin mervecimm
yemek pişir bakimmmm :umursamaz:
meyva suları da çok şekerli hazır içmeee lmaz:
bişi çıkmamasına sevindm cnm opuyorumnanaktan

keşke ben de uyuyabilsemm sempatiksalakcinni
senin tedavi nası gidiyor?

yanlış biliyorumm ama içmiyorum bayramdan beri sıkıldım iç iç iç :mymeka:

benim kız kesin seyretmiştir ben baktırmak istemedikçe o bi yolunu bulup izliyo saolsun kanal bi dizinin haftada 5 kez tekrarını vermeden duramıyo

evet gündüzleri çok tekrarını veriyorlar :hulya:

sevindim canımmm :lepi:

öğlen yemek yiyebileceğin biyer yokmuydu bilmiyorumkismile

gofret için yorum yapmıyorum ama akşama en azından yoğurt ekle 1 dilim ekmek ekle olumunekankayizsmile

.
bi de eşim de hasta
benden daha iyi ama hasta alsanaalsanasmile
çekilmez bi ev ortamıoluyo kimse kimsenin nazını çekemeyince alsanaalsanasmile

geçmiş olsun canım olumunekankayizsmile

erkeğin hasta hali pek nazlı oluyo sempatiksalakcinni hiç çekilmez hele ki sende hastasın :2: :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…