- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.141
slm kızlar
antibiyotik işe yaramadı hiç
hep yataktayım moralim bozukk :sinifsinif:
biraz moral bulayım diyorum kimsecikler olmuyo
ben de kendi kendime konuşup çıkıyorumm :bbo:
o doktoru döverim bennnnn alsanaalsanasmile
ilaçlarının isimleri neler canım ?
ben varım aşkolsun olumunekankayizsmile
bilgisayarım oldu artık zemuszemus
gerçi birazdan mali müşavir gelecek kdv,muhtasar ve sskyı bağlayacağız ama o gelene kadar burdayım guclubacismile
ben geldim gitti misafirim
naf sen burda mısın ben seni göremiyorum
slm kızlar
antibiyotik işe yaramadı hiç
hep yataktayım moralim bozukk :sinifsinif:
biraz moral bulayım diyorum kimsecikler olmuyo
ben de kendi kendime konuşup çıkıyorumm :bbo:
bi antibiyotik var gerisi hikayeo doktoru döverim bennnnn alsanaalsanasmile
ilaçlarının isimleri neler canım ?
ben varım aşkolsun olumunekankayizsmile
bilgisayarım oldu artık zemuszemus
gerçi birazdan mali müşavir gelecek kdv,muhtasar ve sskyı bağlayacağız ama o gelene kadar burdayım guclubacismile
hoşgeldin cnmben geldim gitti misafirim
sağol şekerimm :asigim:inşallah biran önce iyilesirsin canım:Saruboceq:a.s.
ben deeboshayallersmilenaf sen burda mısın ben seni göremiyorum
3.gün tatlım :2::2::2:geçmiş olsun şekerim kaç gün oldu başlayalı antibiyotiğe
:2::2::2:
mikropleiım size de bulaşır mı acaba burdann sempatiksalakcinni
bilmiyorumkismile
ayy 3 gündür kendimden içim baydı kızlar galiba habire kanepede olmaktan oldum böy6leee
küçük sırların son bölümünü izleyen var mııı
:2::2::2:
mikropleiım size de bulaşır mı acaba burdann sempatiksalakcinni
bilmiyorumkismile
ayy 3 gündür kendimden içim baydı kızlar galiba habire kanepede olmaktan oldum böy6leee
keşke ben de uyuyabilsemm sempatiksalakcinniöyle deme canım yaa olumunekankayizsmile
gerçi insan yatmaktan bile sıkılıyor böyle durumlarda :kedi: benim arayıpta bulamadığım şey uyumak şuan :1rolleyes:
küçük sırların son bölümünü izleyen var mııı
.ben yarım yarım baktım sağolsun eşim evde oldumu televizyon izlemek ne mümkünn :mymeka:
pztesi salı yaptım onları asyacım ama bugün gerçekten halim yokk bilmiyorumkismilebence sen kendini toparla biraz çık dışarı bi hava al bide bi dus al iyi gelecektir eminim yata yata insan kendini daha da kötü hissediyo
habire abur cubur yemişsin mervecimmmrb kızlar ben geldim.böbreklerimden sancılarım olmuştu bikaç kez.doktora gittim tahlil film ultrasoon.neyseki tertemiz çıktıçsadece kendime dikkat etmem gerekiyomuş ilaca bile gerek yok dedi doktor.ama orda oraya koştur ordan git bunu al burdn onu al derken baya yürüdüm hiç oturmadım haberiniz olsun aklinialirimsmile hemen menüme geçmek istiyorum
kahvaltı:1 domates,1 salatalık,1 kk beyaz peynir,4-5 çatal lahana turşusu kavurması,çay
ara:yok malesef
öğlen:yarım paket limonlu form bisk ve bi fincan çay
ara:1 gofret ve 8-10 üzüm ( gofterimi şimdi yiyorum üzümüüde duşa girip çıkınca yicem)
akşam:bi kase yeşil mercimek çorbası,1 bardak elma suyu(yanına bişey ekleyebilirimde eklemeyebilirimde evde yemek yok yaparsam eklerim sizede yazarım kızlar.
he bu arada gofretim 230 klbiliyorum yememem gerekiyo ama çok yoruldum kan şekerim düştü
habire abur cubur yemişsin mervecimm
yemek pişir bakimmmm :umursamaz:
meyva suları da çok şekerli hazır içmeeelmaz:
bişi çıkmamasına sevindm cnm opuyorumnanaktan
iyi de cnm lapanın da besin değeri yüksek değil kievet canım dışarda olunca öyle oldu malesef yaa :ecrin_bebek: neyse yarın zaten lapa günüm korkun benden :hulya:
keşke ben de uyuyabilsemm sempatiksalakcinni
senin tedavi nası gidiyor?
benim kız kesin seyretmiştir ben baktırmak istemedikçe o bi yolunu bulup izliyo saolsun kanal bi dizinin haftada 5 kez tekrarını vermeden duramıyo
mrb kızlar ben geldim.böbreklerimden sancılarım olmuştu bikaç kez.doktora gittim tahlil film ultrasoon.neyseki tertemiz çıktıçsadece kendime dikkat etmem gerekiyomuş ilaca bile gerek yok dedi doktor.ama orda oraya koştur ordan git bunu al burdn onu al derken baya yürüdüm hiç oturmadım haberiniz olsun aklinialirimsmile hemen menüme geçmek istiyorum
kahvaltı:1 domates,1 salatalık,1 kk beyaz peynir,4-5 çatal lahana turşusu kavurması,çay
ara:yok malesef
öğlen:yarım paket limonlu form bisk ve bi fincan çay
ara:1 gofret ve 8-10 üzüm ( gofterimi şimdi yiyorum üzümüüde duşa girip çıkınca yicem)
akşam:bi kase yeşil mercimek çorbası,1 bardak elma suyu(yanına bişey ekleyebilirimde eklemeyebilirimde evde yemek yok yaparsam eklerim sizede yazarım kızlar.
he bu arada gofretim 230 klbiliyorum yememem gerekiyo ama çok yoruldum kan şekerim düştü
.
bi de eşim de hasta
benden daha iyi ama hasta alsanaalsanasmile
çekilmez bi ev ortamıoluyo kimse kimsenin nazını çekemeyince alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?