Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet canım dışarda olunca öyle oldu malesef yaa :ecrin_bebek: neyse yarın zaten lapa günüm korkun benden :hulya:

şu lapa işini bulgurla yapsak olurmu merve ben pirinç sevmiyorum yaaaaa :1ninca:

göz makyajını gördün mü naf

görmedim ama bakarım canım merak ettim bende aklinialirimsmile aklinialirimsmile

naf bırakmana inanamıyorum kaç gün kalmıştı??

naf bırakmana inanamıyorum canım kaç gün kalmıştı peki hangi aşamadaydın?

şu lapa işini bulgurla yapsak olurmu merve ben pirinç sevmiyorum yaaaaa :1ninca:

görmedim ama bakarım canım merak ettim bende aklinialirimsmile aklinialirimsmile
olur bence
kalem ve liner ağırlıklıydı ruj hafifti ama bi muhteşemdii makyözleri mi değişmiş noolmuş çok farklıydı.. saçları da değiştirmişlerdi ama makyaj ilk bölümlerden de farklıydı

naf bırakmana inanamıyorum kaç gün kalmıştı??

kasım sonuna kadar kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

hafta başı başlıycam yine canım

sadece deneme yapıyorum bakalım ilaçlar yüzünden mi kilo veremiyorum yoksa hareketsizlikten mi ?

o kadann şaşırmışım ki 2 msj atmışımm

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bakicimmm mutlaka aklinialirimsmile aklinialirimsmile

kasım sonuna kadar kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

hafta başı başlıycam yine canım

sadece deneme yapıyorum bakalım ilaçlar yüzünden mi kilo veremiyorum yoksa hareketsizlikten mi ?
deneme miii boshayallersmile

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bakicimmm mutlaka aklinialirimsmile aklinialirimsmile
link koydum ama çok gözükmüyo tekrar yakalarsan göz at cnm

ben zatn bulgurla yapıyorum nafcım
iyi de cnm lapanın da besin değeri yüksek değil ki

evet cnm biliyorum.bu zaten bi detoks.byramda dengesiz beslendim.tmm kilo verdim aa çk dengesizdi.o yüzden bu hafta düzene sokmaya çalışıyorum

bu kızdan korkulur aklinialirimsmile aklinialirimsmile

nafcım cem ve ayşegül bence aralarındaki elektriği hissettiren ilk ve tek çift türk dizi ve filmleri arasında.. dizideki hiçkimse arasında hissetmedim de böyle.. nafcım izle cnm bu bölümü kaçırma derimm bayanssulusmile

kızlar akşam menüm deişti.o kadar yorgunumki,bide babam gelince mecburen iş yine kahvaltıya kaldı.2 bardak çay peynir,2 ince dilim kepek ekmeği ve biraz turşu

kızlar size bişey dicem bilmiyorumkismile benim saçlarım 2 aya yakındır felaket şekilde dökülüyo.her elimi atışımda elime geliyo saçlarım.hele bide banyodan sonra varya tutam tutam mafoldumben doktora gitsem vitamin verir die korkuyorum :gitme: doğal yöntemler bilen var mı yaa :Saruboceq: aktardan her türlü otu almaya hazırım çok güveniyorum otlara senağlama :çok üzgünüm: he bu arada saçlarım belime kadar uzun,su dalgası şeklinde.telleri 2 aya kadar kalındrı çok gürdü saçlarım yaa off hadi kızlar bilgisi olan varsa paylaşın nolur :enbuyukkk:

Yeni girdim eve tatlım ben dün gece yazmıştım doktora gidicem bu gün için diye Tuvalete gitsem bildiriyorum :roflol: aa haber vermeden biyere gitmem ben kaydirigubbakcemile3 Melisle karşılaşamıyorum bir kaç gündür merak ediyorum mesaj yolladım nerdesin diye ama ses yok bu kadar girmemezlik yapmazdı
kaydirigubbakcemile3 Süper :lepi:
slm kızlar

antibiyotik işe yaramadı hiç
hep yataktayım moralim bozukk :sinifsinif:

biraz moral bulayım diyorum kimsecikler olmuyo

ben de kendi kendime konuşup çıkıyorumm :bbo:
Canım benimmm Şeniz Kalk birazcık ,ılık duşunu al, cildine saçına bakıımlarını yap. hasta havasından çık bayanssulusmile Yattıkca daha çok hasta olunuyor.
:2::2::2:

mikropleiım size de bulaşır mı acaba burdann sempatiksalakcinni

bilmiyorumkismile
ayy 3 gündür kendimden içim baydı kızlar galiba habire kanepede olmaktan oldum böy6leee
Birde ıhlamur yap kendine limonlu bol bol iç cnm
küçük sırların son bölümünü izleyen var mııı
Ben izledim ay o ayşegülün çantayı koluna takıp kıvırta kıvırta yürümesi beni deli ediyor Küçük Bihter gibi

Geçmiş olsun cnm temiz çıkmasına sevindim. Havalar soğudu malum hasta olma ayları Sıcak tut kendini özellikle ayaklarını.

Mevsim geçişlerinde çok dökülür saç benimde banyodan sonra bayağı tutam tutam geliyor heleki uzunmuş saçın daha çok dökülür Hiç tiroidine baktırdın mı bu arada?

Mevsim geçişlerinde çok dökülür saç benimde banyodan sonra bayağı tutam tutam geliyor heleki uzunmuş saçın daha çok dökülür Hiç tiroidine baktırdın mı bu arada?
daha önce hormon testi yaptırmıştım herşey normal çıkmıştı canım ya diyetten olabilirmi acaba :gitme:
selam kizlar cok mutsuzum ((

mehayımmm :teselli: noldu bitanemm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…