- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.161
evet canım dışarda olunca öyle oldu malesef yaa :ecrin_bebek: neyse yarın zaten lapa günüm korkun benden :hulya:
göz makyajını gördün mü naf
yanlış biliyorumm ama içmiyorum bayramdan beri sıkıldım iç iç iç :mymeka:
evet gündüzleri çok tekrarını veriyorlar :hulya:
sevindim canımmm :lepi:
öğlen yemek yiyebileceğin biyer yokmuydu bilmiyorumkismile
gofret için yorum yapmıyorumama akşama en azından yoğurt ekle 1 dilim ekmek ekle olumunekankayizsmile
geçmiş olsun canım olumunekankayizsmile
erkeğin hasta hali pek nazlı oluyo sempatiksalakcinni hiç çekilmez hele ki sende hastasın :2: :2:
naf bırakmana inanamıyorum canım kaç gün kalmıştı peki hangi aşamadaydın?yanlış biliyorumm ama içmiyorum bayramdan beri sıkıldım iç iç iç :mymeka:
evet gündüzleri çok tekrarını veriyorlar :hulya:
sevindim canımmm :lepi:
öğlen yemek yiyebileceğin biyer yokmuydu bilmiyorumkismile
gofret için yorum yapmıyorumama akşama en azından yoğurt ekle 1 dilim ekmek ekle olumunekankayizsmile
geçmiş olsun canım olumunekankayizsmile
erkeğin hasta hali pek nazlı oluyo sempatiksalakcinni hiç çekilmez hele ki sende hastasın :2: :2:
olur benceşu lapa işini bulgurla yapsak olurmu merve ben pirinç sevmiyorum yaaaaa :1ninca:
görmedim ama bakarım canım merak ettim bende aklinialirimsmile aklinialirimsmile
naf bırakmana inanamıyorum kaç gün kalmıştı??
o kadann şaşırmışım ki 2 msj atmışımm
olur bence
kalem ve liner ağırlıklıydı ruj hafifti ama bi muhteşemdii makyözleri mi değişmiş noolmuş çok farklıydı.. saçları da değiştirmişlerdi ama makyaj ilk bölümlerden de farklıydı
deneme miii boshayallersmilekasım sonuna kadar kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
hafta başı başlıycam yine canım
sadece deneme yapıyorum bakalım ilaçlar yüzünden mi kilo veremiyorum yoksa hareketsizlikten mi ?
link koydum ama çok gözükmüyo tekrar yakalarsan göz at cnmsempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
bakicimmm mutlaka aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ben zatn bulgurla yapıyorum nafcımşu lapa işini bulgurla yapsak olurmu merve ben pirinç sevmiyorum yaaaaa :1ninca:
görmedim ama bakarım canım merak ettim bende aklinialirimsmile aklinialirimsmile
iyi de cnm lapanın da besin değeri yüksek değil ki
bu kızdan korkulur aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Yeni girdim eve tatlım ben dün gece yazmıştım doktora gidicem bu gün için diye Tuvalete gitsem bildiriyorum :roflol: aa haber vermeden biyere gitmem ben kaydirigubbakcemile3 Melisle karşılaşamıyorum bir kaç gündür merak ediyorum mesaj yolladım nerdesin diye ama ses yok bu kadar girmemezlik yapmazdıneşeli45
melisdeniz
Cigsel2010
mehay
oglak75
nazlıbahar
merve52
Ggulsu
asya27
ege1979
_kvsr_
Hazalim1985
feyza85
imral
olala
tinkerbell2
angel2030
vee adını hatırlayamadığım arkadaşlar sempatiksalakcinni
nerdesinizzzzzzzz
kaydirigubbakcemile3 Süper :lepi:ekmek göremedim canım sempatiksalakcinni
baklava fıstıklımıydı barimm :lepi: :lepi:
olumsuz düşünceleri atıyoruz aklımızdannn
ne diyoruzzz
zayıflayacağım
zayıflayacaksın
zayıflayacağız
olumunekankayizsmile
vee daha sonraa
zayıfım
zayıfsın
zayıfız
olumunekankayizsmile
Canım benimmm Şeniz Kalk birazcık ,ılık duşunu al, cildine saçına bakıımlarını yap. hasta havasından çık bayanssulusmile Yattıkca daha çok hasta olunuyor.slm kızlar
antibiyotik işe yaramadı hiç
hep yataktayım moralim bozukk :sinifsinif:
biraz moral bulayım diyorum kimsecikler olmuyo
ben de kendi kendime konuşup çıkıyorumm :bbo:
Birde ıhlamur yap kendine limonlu bol bol iç cnm:2::2::2:
mikropleiım size de bulaşır mı acaba burdann sempatiksalakcinni
bilmiyorumkismile
ayy 3 gündür kendimden içim baydı kızlar galiba habire kanepede olmaktan oldum böy6leee
Ben izledim ay o ayşegülün çantayı koluna takıp kıvırta kıvırta yürümesi beni deli ediyor Küçük Bihter gibiküçük sırların son bölümünü izleyen var mııı
mrb kızlar ben geldim.böbreklerimden sancılarım olmuştu bikaç kez.doktora gittim tahlil film ultrasoon.neyseki tertemiz çıktıçsadece kendime dikkat etmem gerekiyomuş ilaca bile gerek yok dedi doktor.ama orda oraya koştur ordan git bunu al burdn onu al derken baya yürüdüm hiç oturmadım haberiniz olsun aklinialirimsmile hemen menüme geçmek istiyorum
kahvaltı:1 domates,1 salatalık,1 kk beyaz peynir,4-5 çatal lahana turşusu kavurması,çay
ara:yok malesef
öğlen:yarım paket limonlu form bisk ve bi fincan çay
ara:1 gofret ve 8-10 üzüm ( gofterimi şimdi yiyorum üzümüüde duşa girip çıkınca yicem)
akşam:bi kase yeşil mercimek çorbası,1 bardak elma suyu(yanına bişey ekleyebilirimde eklemeyebilirimde evde yemek yok yaparsam eklerim sizede yazarım kızlar.
he bu arada gofretim 230 klbiliyorum yememem gerekiyo ama çok yoruldum kan şekerim düştü
kızlar size bişey dicem bilmiyorumkismile benim saçlarım 2 aya yakındır felaket şekilde dökülüyo.her elimi atışımda elime geliyo saçlarım.hele bide banyodan sonra varya tutam tutam mafoldumben doktora gitsem vitamin verir die korkuyorum :gitme: doğal yöntemler bilen var mı yaa :Saruboceq: aktardan her türlü otu almaya hazırım çok güveniyorum otlara senağlama :çok üzgünüm: he bu arada saçlarım belime kadar uzun,su dalgası şeklinde.telleri 2 aya kadar kalındrı çok gürdü saçlarım yaa off hadi kızlar bilgisi olan varsa paylaşın nolur :enbuyukkk:
daha önce hormon testi yaptırmıştım herşey normal çıkmıştı canım ya diyetten olabilirmi acaba :gitme:Mevsim geçişlerinde çok dökülür saç benimde banyodan sonra bayağı tutam tutam geliyor heleki uzunmuş saçın daha çok dökülür Hiç tiroidine baktırdın mı bu arada?
selam kizlar cok mutsuzum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?