Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

daha önce hormon testi yaptırmıştım herşey normal çıkmıştı canım ya diyetten olabilirmi acaba :gitme:

mehayımmm :teselli: noldu bitanemm Şeniz

bu aralar deli gibi yiyorum ve sanirim kilo aldim sonunda arkadas pil almis baskulume getirecek birazdan aci gercek ortaya cikacaksenağlamasenağlama

bu aralar deli gibi yiyorum ve sanirim kilo aldim sonunda arkadas pil almis baskulume getirecek birazdan aci gercek ortaya cikacaksenağlamasenağlama

ayy manyak yaaaa alsanaalsanasmile kafaya taktığın şeye bak.bende emreye bişey oldu sndım yada sana.sağlıkla ilgili bi sorun olmasında kilo veriliri canını sıktıgın da konu mu be mehayım.sen azimli kızsın verirsin halledersinn a.s üsme kendini yaaa hadi tartılda yüzleş kendinle.insan tartıya çıkmayınca ipin ucunu kaçırıyor.ama elinin altında tartı olunca sürekli tartılıyosun ve dikkat ediyosun otomatik olarak.sıkma canını herşey yoluna girer :1hug: a.s.

saolasin askum sefkulummŞenizŞeniz moral verdin insallah veririm birazdan tartilicam pil gelince seni seviyorum mervosa.s.
ayy aman Allah korusun Emreme bisey olmasin:Saruboceq:

saolasin askum sefkulummŞenizŞeniz moral verdin insallah veririm birazdan tartilicam pil gelince seni seviyorum mervosa.s.
ayy aman Allah korusun Emreme bisey olmasin:Saruboceq:
verirsinnn ben güveniyorum sana fıstııkkk hihoyyyt bende seviyorum seni kızz a.s. Şeniz Şeniz
Ne kdar almış olabilirsin ki hem öyle kilonda çok değil ki verirsin ne olacak. Amman kilo alınır verilir takma kafana....
bencede mehaycım arada arada olur böle şeyler insanın arada kaçamaklara ihtiyacı oluyo bizde insanız yani.ideal kiloya indikten sonrada böle olmicakmı.bi kilo alcaz hemen vercez falan filan.ömür boyu böyleyiz kaderimiz bu delikafadulden
yeni girmistim ama emre uyandi ben cikiyorum optum
görüşürüz canımm :ecrin_bebek: :CüvCüv:
canim 2 kilo almis olabilirim yani oyle hissediyorum kiyafetlerden ve kotlardan:çok üzgünüm:
amaannn 2 kilo muu peeehhh sen onun altından girer üstünden çıkarsıınnnn gamyoncuiremsu
benim akşamki menüm yesil fasulye pilav salata ya da cacık

alkisalkisalkis güzel manü

Ben bütün gün bu saate kadar hiç bişey yememiştim Biraz önce kendime t. buğday ekmeğiyle beyaz peynirli domatesli tost yapıp yedim nihayet. Akşam sekiz gibide, mantar çorbası yapıcam onu yerim meyvemide yerim bu günü kapatırım böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…