- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.181
daha önce hormon testi yaptırmıştım herşey normal çıkmıştı canım ya diyetten olabilirmi acaba :gitme:
mehayımmm :teselli: noldu bitanemm Şeniz
bu aralar deli gibi yiyorum ve sanirim kilo aldim sonunda arkadas pil almis baskulume getirecek birazdan aci gercek ortaya cikacaksenağlamasenağlama
daha önce hormon testi yaptırmıştım herşey normal çıkmıştı canım ya diyetten olabilirmi acaba :gitme:
mehayımmm :teselli: noldu bitanemm Şeniz
Hızlı kilo verirsen olabilir evet. Tiroidine de baktırmışsın madem büyük ihtimal mevsimseldir
ayy manyak yaaaa alsanaalsanasmile kafaya taktığın şeye bak.bende emreye bişey oldu sndım yada sana.sağlıkla ilgili bi sorun olmasında kilo veriliri canını sıktıgın da konu mu be mehayım.sen azimli kızsın verirsin halledersinn a.s üsme kendini yaaa hadi tartılda yüzleş kendinle.insan tartıya çıkmayınca ipin ucunu kaçırıyor.ama elinin altında tartı olunca sürekli tartılıyosun ve dikkat ediyosun otomatik olarak.sıkma canını herşey yoluna girer :1hug: a.s.
bu aralar deli gibi yiyorum ve sanirim kilo aldim sonunda arkadas pil almis baskulume getirecek birazdan aci gercek ortaya cikacaksenağlamasenağlama
Ne kdar almış olabilirsin ki hem öyle kilonda çok değil ki verirsin ne olacak. Amman kilo alınır verilir takma kafana....
canim 2 kilo almis olabilirim yani oyle hissediyorum kiyafetlerden ve kotlardan:çok üzgünüm:
verirsinnn ben güveniyorum sana fıstııkkk hihoyyyt bende seviyorum seni kızz a.s. Şeniz Şenizsaolasin askum sefkulummŞenizŞeniz moral verdin insallah veririm birazdan tartilicam pil gelince seni seviyorum mervosa.s.
ayy aman Allah korusun Emreme bisey olmasin:Saruboceq:
bencede mehaycım arada arada olur böle şeyler insanın arada kaçamaklara ihtiyacı oluyo bizde insanız yani.ideal kiloya indikten sonrada böle olmicakmı.bi kilo alcaz hemen vercez falan filan.ömür boyu böyleyiz kaderimiz bu delikafaduldenNe kdar almış olabilirsin ki hem öyle kilonda çok değil ki verirsin ne olacak. Amman kilo alınır verilir takma kafana....
görüşürüz canımm :ecrin_bebek:yeni girmistim ama emre uyandi ben cikiyorum optum
amaannn 2 kilo muu peeehhh sen onun altından girer üstünden çıkarsıınnnn gamyoncuiremsucanim 2 kilo almis olabilirim yani oyle hissediyorum kiyafetlerden ve kotlardan:çok üzgünüm:
benim akşamki menüm yesil fasulye pilav salata ya da cacık
ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?