- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.201
az ve dengesiz beslenmedendir cnm bi ara ben bu topiğe geçtiğimde gerçekten de az yiyordun.. ama düzelir derdetme.. takviye için destek de alabilirsin..kızlar size bişey dicem bilmiyorumkismile benim saçlarım 2 aya yakındır felaket şekilde dökülüyo.her elimi atışımda elime geliyo saçlarım.hele bide banyodan sonra varya tutam tutam mafoldumben doktora gitsem vitamin verir die korkuyorum :gitme: doğal yöntemler bilen var mı yaa :Saruboceq: aktardan her türlü otu almaya hazırım çok güveniyorum otlara senağlama :çok üzgünüm: he bu arada saçlarım belime kadar uzun,su dalgası şeklinde.telleri 2 aya kadar kalındrı çok gürdü saçlarım yaa off hadi kızlar bilgisi olan varsa paylaşın nolur :enbuyukkk:
tmm cnmYeni girdim eve tatlım ben dün gece yazmıştım doktora gidicem bu gün için diye Tuvalete gitsem bildiriyorum :roflol: aa haber vermeden biyere gitmem ben kaydirigubbakcemile3 Melisle karşılaşamıyorum bir kaç gündür merak ediyorum mesaj yolladım nerdesin diye ama ses yok bu kadar girmemezlik yapmazdı
kaydirigubbakcemile3 Süper :lepi:
Canım benimmm Şeniz Kalk birazcık ,ılık duşunu al, cildine saçına bakıımlarını yap. hasta havasından çık bayanssulusmile Yattıkca daha çok hasta olunuyor.
Birde ıhlamur yap kendine limonlu bol bol iç cnm
Ben izledim ay o ayşegülün çantayı koluna takıp kıvırta kıvırta yürümesi beni deli ediyor Küçük Bihter gibi
Geçmiş olsun cnm temiz çıkmasına sevindim. Havalar soğudu malum hasta olma ayları Sıcak tut kendini özellikle ayaklarını.
yes cnmdaha önce hormon testi yaptırmıştım herşey normal çıkmıştı canım ya diyetten olabilirmi acaba :gitme:
mehayımmm :teselli: noldu bitanemm Şeniz
mantar çorbası nası yapılıyo cnm bayanssulusmileBen bütün gün bu saate kadar hiç bişey yememiştim Biraz önce kendime t. buğday ekmeğiyle beyaz peynirli domatesli tost yapıp yedim nihayet. Akşam sekiz gibide, mantar çorbası yapıcam onu yerim meyvemide yerim bu günü kapatırım böylece
neymiş peki cnm??sabah ta tahil filan yaptırırlar diye aç gittim ama gerek kalmadı allahtan
az ve dengesiz beslenmedendir cnm bi ara ben bu topiğe geçtiğimde gerçekten de az yiyordun.. ama düzelir derdetme.. takviye için destek de alabilirsin..
tmm cnm
ne dediler sana??
yes cnm
mantar çorbası nası yapılıyo cnm bayanssulusmile
neymiş peki cnm??
şimdi geldim cnmOlalaaa burdamısın cnm
5 gibi uyuyordum galiba..Olalacım geldim cnm 5 gibi baktım sana ama yoktun Simir testi verdim bir hafta sonraymış sonucu Görünürde bişey yok herşey normal sadece bu ay sol tarafımdan yumurtlamışım ağrı bu yüzdenmiş.Üşütmememi söyledi bu arada Ağrım en çok soldaydı zaten tam da yumurtlama günlerimdeyim Tahmin etmiştim böyle olacağını ama yine de başka bişey mi diye korkmuştum. Dönem dönem hissedilebilinirmiş. E benim kadar kendini dinleyen içinde zor olmaması gerek hissetmekRezervime de baktılar iyi oldu bahaneyle geçen sene önceden ne oldu çok bişey değişti mi diye merak ediyordum
tmm cnmolala şimdilik çıkıyorum gelince mantarın tarifi yazıcam eşim şimdi geldi yemek vericem ona Görüşürüz cnm
özgecim özledik seni..kızlar 2 gündür giremiyorum iş yerinden yarın yapıldı yoksa sını söylemeyeyyim bile
tarifin çok hafifmiş,Mantar çorbası sevenler not etsin kızlar( hem öyle hazır krema falan yok içinde ama tad aynı)
1 kase mantar
1 çorba kaşığı tereyağ
3 ç.kaşığı un
1 soğan
1 su bardak süt
1 tutam maydanoz,tuz, karabiber
tereyağda soğan ve mantarı soteleyip 3 çorba kaşığı unu koyup Kavuruyorum .Pembeleşince 1 bardak soğuk sütü,1 bardak soğuk su ve en sonda kıvamına göre artık ayarlayıp sıcak su ekliyorum . Tuzu .maydanozu ve karabiberi pişmesine yakın koyarsınız.
Bu akşam bende bunu yaparım dedim ama baktım süt az kalmış . mantarlar bozulmadan yarın yapmam şart oldu. Onun yerine patlıcan yemeği yaptım bende 1 dilim ekmekle yanında yeşil salata yedim.
ekmek göremedim canım sempatiksalakcinni
baklava fıstıklımıydı barimm :lepi: :lepi:
olumsuz düşünceleri atıyoruz aklımızdannn
ne diyoruzzz
zayıflayacağım
zayıflayacaksın
zayıflayacağız
olumunekankayizsmile
vee daha sonraa
zayıfım
zayıfsın
zayıfız
olumunekankayizsmile
slm kevsercim opuyorumnanaktancanım ekmeği yazmayı unutmuşum şimdi okuyunca farkettim 2dilim kepekli ekmek canım..baklavada fıstıklıydıbayanssulusmile
çok süper:lepi: zayıfım zayıfsın zayıfızzz
oliş geçmiş olsuntinkerbelll melisss nerdesinizzzgeldim kuşumm
gribim, tüpümüz pazar akşam 7 bçkta bitti yemek yemeden ve anten çekmiyooo süper bi akşam yaniii
Yeni girdim eve tatlım ben dün gece yazmıştım doktora gidicem bu gün için diye Tuvalete gitsem bildiriyorum :roflol: aa haber vermeden biyere gitmem ben kaydirigubbakcemile3 Melisle karşılaşamıyorum bir kaç gündür merak ediyorum mesaj yolladım nerdesin diye ama ses yok bu kadar girmemezlik yapmazdı
canımsın benimm özeli şimdi okudum yazdımmmopuyorumnanaktan
5melis nerde acaba merak ettim böyle kaybolmazdı..olişim geldimmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselam canım iygecelr benim kankiler hasta olmuş yaameliscim hoşgeldin nerelerdesin merak ettik seni(kızalrr oliş ve kuşummm geçmiş olsum oğün zaten kırırklık vardı
iikinzdde yaa bende biraz krııklık var ama yasminkulanıyodum 3ğün unututm ara kanama yapptı(bilmiyorumkismile
oliş geçmiş olsun(
sğl cnm
3 gün nası unuttun bakimmm5melis nerde acaba merak ettim böyle kaybolmazdı..olişim geldimmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselam canım iygecelr benim kankiler hasta olmuş yaa(kızalrr oliş ve kuşummm geçmiş olsum oğün zaten kırırklık vardı
iikinzdde yaa bende biraz krııklık var ama yasminkulanıyodum 3ğün unututm ara kanama yapptı(bilmiyorumkismile
oo gezmişsinn ne güzellkızlarr nerdesinizz olala ttıkelebell geldimm bennnnnnnboshayallersmilekızlarr 3 ğün giremedim şimdiii müsatim oldumm kardeşim geldii sözlüsüyel herğün onlarlayım ondan vakit olmadııı akşam kadar onlarlyım sonrada evle bu saate anca girdimm
kahve dedin türk kavesi yapimm barii bayanssulusmilemenümm büğün..sabah yarım simit domates salatalık çay
ögeln 3 sarma 2 çiğ köfte çay
akşam..4 adet mücver yogurt kahveee
melis biz geldikk nerdesinn bakimm kaybolmuşş boshayallersmile
burdayımm cnmmŞenizoliş geçmiş olsun(
sğl cnm
3 gün nası unuttun bakimmm
oo gezmişsinn ne güzell
kahve dedin türk kavesi yapimm barii bayanssulusmile
TÜRK kahvesi içtim bendeee ohh miss olişopuyorumnanaktan
melis biz geldikk nerdesinn bakimm kaybolmuşş boshayallersmile
sağol cnm bütün gece uyumadım korkudan ne çıkacak diye . Evet yararlı bişey hissetmek ama bizim durumumuzda pek işe yaramıyor biliyorsun :) Bence geçen gün senin ağrında olabilir yani hissettiğinden olabilir. 10. gün ve 14.gün arana denk geliyorsa olabilir.1 yıl çok farkediyor cnm bizim için önemli .ama bu öyle bişey ki 20 yaşında da rezervi düşük olanlar olabiliyor.şimdi geldim cnm
5 gibi uyuyordum galiba..
sevindim cnm herşeyin yolunda olmasına.. rezerve bakılması pahalı mı.. ben de merak ettim şimdi sonuçta 32yim..
yumurtladığını hissedebilmen müthiş bişi bence..
melis nerde acaba merak ettim böyle kaybolmazdı..
tmm cnm
özgecim özledik seni..
tarifin çok hafifmiş,
deneyeceğim mutlaka..
istiridye mantarı falan var pazara gidiyorsan bak derim..
kültür mantarından çoooook daha lezzetli ve çok pahalı falan da değil..
ızgarada 2-3 dakika çevirip pişirmek yetiyo harika bişi oluyo
tarifini not ediyorum hep meral ederdim mantar çorbası nası oluyo diye sğl cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?