Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

az ve dengesiz beslenmedendir cnm bi ara ben bu topiğe geçtiğimde gerçekten de az yiyordun.. ama düzelir derdetme.. takviye için destek de alabilirsin..

tmm cnm
ne dediler sana??

daha önce hormon testi yaptırmıştım herşey normal çıkmıştı canım ya diyetten olabilirmi acaba :gitme:

mehayımmm :teselli: noldu bitanemm Şeniz
yes cnm

mantar çorbası nası yapılıyo cnm bayanssulusmile

sabah ta tahil filan yaptırırlar diye aç gittim ama gerek kalmadı allahtan
neymiş peki cnm??

Olalacım geldim cnm 5 gibi baktım sana ama yoktun Simir testi verdim bir hafta sonraymış sonucu Görünürde bişey yok herşey normal sadece bu ay sol tarafımdan yumurtlamışım ağrı bu yüzdenmiş.Üşütmememi söyledi bu arada Ağrım en çok soldaydı zaten tam da yumurtlama günlerimdeyim Tahmin etmiştim böyle olacağını ama yine de başka bişey mi diye korkmuştum. Dönem dönem hissedilebilinirmiş. E benim kadar kendini dinleyen içinde zor olmaması gerek hissetmek Rezervime de baktılar iyi oldu bahaneyle geçen sene önceden ne oldu çok bişey değişti mi diye merak ediyordum

Mantar çorbası sevenler not etsin kızlar( hem öyle hazır krema falan yok içinde ama tad aynı)
1 kase mantar
1 çorba kaşığı tereyağ
3 ç.kaşığı un
1 soğan
1 su bardak süt
1 tutam maydanoz,tuz, karabiber
tereyağda soğan ve mantarı soteleyip 3 çorba kaşığı unu koyup Kavuruyorum .Pembeleşince 1 bardak soğuk sütü,1 bardak soğuk su ve en sonda kıvamına göre artık ayarlayıp sıcak su ekliyorum . Tuzu .maydanozu ve karabiberi pişmesine yakın koyarsınız.

Bu akşam bende bunu yaparım dedim ama baktım süt az kalmış . mantarlar bozulmadan yarın yapmam şart oldu. Onun yerine patlıcan yemeği yaptım bende 1 dilim ekmekle yanında yeşil salata yedim.

Olalaaa burdamısın cnm
şimdi geldim cnm

5 gibi uyuyordum galiba..
sevindim cnm herşeyin yolunda olmasına.. rezerve bakılması pahalı mı.. ben de merak ettim şimdi sonuçta 32yim..
yumurtladığını hissedebilmen müthiş bişi bence..
melis nerde acaba merak ettim böyle kaybolmazdı..

olala şimdilik çıkıyorum gelince mantarın tarifi yazıcam eşim şimdi geldi yemek vericem ona Görüşürüz cnm
tmm cnm

kızlar 2 gündür giremiyorum iş yerinden yarın yapıldı yoksa sını söylemeyeyyim bile
özgecim özledik seni..

tarifin çok hafifmiş,
deneyeceğim mutlaka..
istiridye mantarı falan var pazara gidiyorsan bak derim..
kültür mantarından çoooook daha lezzetli ve çok pahalı falan da değil..
ızgarada 2-3 dakika çevirip pişirmek yetiyo harika bişi oluyo
tarifini not ediyorum hep meral ederdim mantar çorbası nası oluyo diye sğl cnm..

canım ekmeği yazmayı unutmuşum şimdi okuyunca farkettim 2dilim kepekli ekmek canım..baklavada fıstıklıydıbayanssulusmile
çok süper:lepi: zayıfım zayıfsın zayıfızzz

kızlar bugün tartıldım kilom aynı yani koruduğum kilodan sadece 100 gr fazlam var 51.7ymişim hala
ama şişkinlik hala var maalesef o yüzden dar hala bol gelen kotlarım..

menüm:
sabah:
2 mincik yeşil zeytin
k.k peynir
yumurta
domatezz
1 t.k tereyağı
2 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay
az şekerli türk kahvesi

yemek yapamadığımdan yine öğünler karmakarışık oldu:
o yüzden alt alta yazıyorum:

2 dilim pastırma
2 dilim cevizli ekmek
6 kepçe çorba
1 elma
yumurtalı patatez galiba 10 tepeleme y.k (eşim yaptı çorba ve patatezii :asigim: çok şekerdi bugün çok )
2 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay
1 ufak parça bitter çiko)

gece ilaç almadan da bi dilim ekmek daha yerim boshayallersmile

pazardan aldığımız bütün sebzeler çürüdü bu hafta buzdolabında bilmiyorumkismile

tinkerbelll melisss nerdesinizzzgeldim kuşumm

gribim, tüpümüz pazar akşam 7 bçkta bitti yemek yemeden ve anten çekmiyooo süper bi akşam yaniii
oliş geçmiş olsun(

kızlarr nerdesinizz olala ttıkelebell geldimm bennnnnnnboshayallersmilekızlarr 3 ğün giremedim şimdiii müsatim oldumm kardeşim geldii sözlüsüyel herğün onlarlayım ondan vakit olmadııı akşam kadar onlarlyım sonrada evle bu saate anca girdimm

sağol cnm bütün gece uyumadım korkudan ne çıkacak diye . Evet yararlı bişey hissetmek ama bizim durumumuzda pek işe yaramıyor biliyorsun :) Bence geçen gün senin ağrında olabilir yani hissettiğinden olabilir. 10. gün ve 14.gün arana denk geliyorsa olabilir.1 yıl çok farkediyor cnm bizim için önemli .ama bu öyle bişey ki 20 yaşında da rezervi düşük olanlar olabiliyor.
Rezervini ne durumda olduğunu Fsh tahlili yaptırarak öğrenebilirsin Bana geçen sene öyle bakılmıştı t.bebekde rutin bir işlem zaten . Ultrason sırasında da yumurtalıkların durumu fikir verebiliyor doktorlara Yumurtalık rezervini değerlendirirler mutlaka Kontrole gidince mutlaka sor Fsh kadar net değil ama mutlaka bilgi verir cnm onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…