- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.221
tinkerbell de gitmişş
şimdi geldim cnm
5 gibi uyuyordum galiba..
sevindim cnm herşeyin yolunda olmasına.. rezerve bakılması pahalı mı.. ben de merak ettim şimdi sonuçta 32yim..
yumurtladığını hissedebilmen müthiş bişi bence..
melis nerde acaba merak ettim böyle kaybolmazdı..
tmm cnm
özgecim özledik seni..
tarifin çok hafifmiş,
deneyeceğim mutlaka..
istiridye mantarı falan var pazara gidiyorsan bak derim..
kültür mantarından çoooook daha lezzetli ve çok pahalı falan da değil..
ızgarada 2-3 dakika çevirip pişirmek yetiyo harika bişi oluyo
tarifini not ediyorum hep meral ederdim mantar çorbası nası oluyo diye sğl cnm..
Ben de nasıl olduysa iyi sebze yaptım yine bu hafta..kızlar bugün tartıldım kilom aynı yani koruduğum kilodan sadece 100 gr fazlam var 51.7ymişim hala
ama şişkinlik hala var maalesef o yüzden dar hala bol gelen kotlarım..
menüm:
sabah:
2 mincik yeşil zeytin
k.k peynir
yumurta
domatezz
1 t.k tereyağı
2 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay
az şekerli türk kahvesi
yemek yapamadığımdan yine öğünler karmakarışık oldu:
o yüzden alt alta yazıyorum:
2 dilim pastırma
2 dilim cevizli ekmek
6 kepçe çorba
1 elma
yumurtalı patatez galiba 10 tepeleme y.k (eşim yaptı çorba ve patatezii :asigim: çok şekerdi bugün çok)
2 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay
1 ufak parça bitter çiko)
gece ilaç almadan da bi dilim ekmek daha yerim boshayallersmile
pazardan aldığımız bütün sebzeler çürüdü bu hafta buzdolabında bilmiyorumkismile
anladım cnm aklımda.. kadın doğuma gitmeyi sevmiyorum hiç.. sen hangi hastaneye gittin?? sgk mı özel mi??sağol cnm bütün gece uyumadım korkudan ne çıkacak diye . Evet yararlı bişey hissetmek ama bizim durumumuzda pek işe yaramıyor biliyorsun :) Bence geçen gün senin ağrında olabilir yani hissettiğinden olabilir. 10. gün ve 14.gün arana denk geliyorsa olabilir.1 yıl çok farkediyor cnm bizim için önemli .ama bu öyle bişey ki 20 yaşında da rezervi düşük olanlar olabiliyor.
Rezervini ne durumda olduğunu Fsh tahlili yaptırarak öğrenebilirsin Bana geçen sene öyle bakılmıştı t.bebekde rutin bir işlem zaten . Ultrason sırasında da yumurtalıkların durumu fikir verebiliyor doktorlara Yumurtalık rezervini değerlendirirler mutlaka Kontrole gidince mutlaka sor Fsh kadar net değil ama mutlaka bilgi verir cnm onlara
hmm sgk mı özel mi cnm?Yani bugün kü işlemde + para verilmedi normal muayene içindeydi
delikafadulden bilmez miyimm:lepi: gitmedim eşime az daha bilgisayarı kaptırıyordum ama aldımmmm geri kaydirigubbakcemile5
geldim cnmmAma siz gitmişsiniz şimdi :gitme:
biz de çok severizz böyle etli etli sulu sulu oluyor çok oldu yemiyeli :hulya:Mutlaka dene ben adını tam bilmiyorum ama eşim koyu renkli büyük mantarlardan getiriyor bazen yarısını kaşarlı fırına veriyorum yarısıylada çorba yapıyorum Belki de aynı mantardan bahsediyoruzdur.Biz çok seviyoruz mantar kaydirigubbakcemile5 denemeni tavsiye ederim hazır sanıyorlar bu tarifi...
heralde bıktı hasta olmamdan bi an önce kalkiim istiyoo sempatiksalakcinniBen de nasıl olduysa iyi sebze yaptım yine bu hafta..
Ne güzeleşine bakıyor aferin onaa :)
oliş geçmiş olsun(
Yeni girdim eve tatlım ben dün gece yazmıştım doktora gidicem bu gün için diye Tuvalete gitsem bildiriyorum :roflol: aa haber vermeden biyere gitmem ben kaydirigubbakcemile3 Melisle karşılaşamıyorum bir kaç gündür merak ediyorum mesaj yolladım nerdesin diye ama ses yok bu kadar girmemezlik yapmazdı
canımsın benimm özeli şimdi okudum yazdımmmopuyorumnanaktan
Aldım cnm bende yazdım sana tekrar kuşum merak ettim seni Şeniz
sağol cnm Şeniz sende iyi ol ihmal etme tatlım5melis nerde acaba merak ettim böyle kaybolmazdı..olişim geldimmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselam canım iygecelr benim kankiler hasta olmuş yaa(kızalrr oliş ve kuşummm geçmiş olsum oğün zaten kırırklık vardı
iikinzdde yaa bende biraz krııklık var ama yasminkulanıyodum 3ğün unututm ara kanama yapptı(bilmiyorumkismile
kızlarr nerdesinizz olala ttıkelebell geldimm bennnnnnnboshayallersmilekızlarr 3 ğün giremedim şimdiii müsatim oldumm kardeşim geldii sözlüsüyel herğün onlarlayım ondan vakit olmadııı akşam kadar onlarlyım sonrada evle bu saate anca girdimm
anladım cnm aklımda.. kadın doğuma gitmeyi sevmiyorum hiç.. sen hangi hastaneye gittin?? sgk mı özel mi??
yolluyorum şimdi özelle adını
hmm sgk mı özel mi cnm?
delikafadulden bilmez miyimm
alsanaalsanasmile kaptırmammm
geldim cnmm
bu ara kafayı makyajla renklerle kıyafetle bozdumm boshayallersmile paso netten bişiler bakıyorum
İyi yapıyorsun cnm
biz de çok severizz böyle etli etli sulu sulu oluyor çok oldu yemiyeli :hulya:
heralde bıktı hasta olmamdan bi an önce kalkiim istiyoo sempatiksalakcinni
pek romantik bi yaklaşım deil ama bilirsin pragmatik oluyo erkeklersempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ne de olsa bütün işler ona kalıyo böyle oluncaaa sositososito
yok yok neden yaparsa yapsın ben çok mutlu oldumm :asigim:Bence çok romantik öyle demelmaz: Aferin ona
geldimi
dondurma enn masum tatlı ama cnm.. bütün gün yemek yiyememişsin normal bence..ben napıyorum biliyormusun olalaDondurma yiyorum şu an bENİM REJİMİM BÖYLE İŞTE SİLKELENİYORUM 3-4 gün iyi disiplin sonra ddondurma bu saatte...
makyajda hangi tonları kullanıyorsun tinkerbell
tmmgelicem
dondurma enn masum tatlı ama cnm.. bütün gün yemek yiyememişsin normal bence..
ben sakızlı muhallebiye maraş usulü katıyorum biraz süper oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?