Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Mutlaka dene ben adını tam bilmiyorum ama eşim koyu renkli büyük mantarlardan getiriyor bazen yarısını kaşarlı fırına veriyorum yarısıylada çorba yapıyorum Belki de aynı mantardan bahsediyoruzdur.Biz çok seviyoruz mantar kaydirigubbakcemile5 denemeni tavsiye ederim hazır sanıyorlar bu tarifi...

Ben de nasıl olduysa iyi sebze yaptım yine bu hafta..
Ne güzel eşine bakıyor aferin onaa :)

anladım cnm aklımda.. kadın doğuma gitmeyi sevmiyorum hiç.. sen hangi hastaneye gittin?? sgk mı özel mi??

Yani bugün kü işlemde + para verilmedi normal muayene içindeydi
hmm sgk mı özel mi cnm?

:lepi: gitmedim eşime az daha bilgisayarı kaptırıyordum ama aldımmmm geri kaydirigubbakcemile5
delikafadulden bilmez miyimm

Ama siz gitmişsiniz şimdi :gitme:
geldim cnmm
bu ara kafayı makyajla renklerle kıyafetle bozdumm boshayallersmile paso netten bişiler bakıyorum

biz de çok severizz böyle etli etli sulu sulu oluyor çok oldu yemiyeli :hulya:

Ben de nasıl olduysa iyi sebze yaptım yine bu hafta..
Ne güzel eşine bakıyor aferin onaa :)
heralde bıktı hasta olmamdan bi an önce kalkiim istiyoo sempatiksalakcinni
pek romantik bi yaklaşım deil ama bilirsin pragmatik oluyo erkeklersempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ne de olsa bütün işler ona kalıyo böyle oluncaaa sositososito

Bence çok romantik öyle deme lmaz: Aferin ona

ben napıyorum biliyormusun olala Dondurma yiyorum şu an bENİM REJİMİM BÖYLE İŞTE SİLKELENİYORUM 3-4 gün iyi disiplin sonra ddondurma bu saatte...

ben napıyorum biliyormusun olala Dondurma yiyorum şu an bENİM REJİMİM BÖYLE İŞTE SİLKELENİYORUM 3-4 gün iyi disiplin sonra ddondurma bu saatte...
dondurma enn masum tatlı ama cnm.. bütün gün yemek yiyememişsin normal bence..
ben sakızlı muhallebiye maraş usulü katıyorum biraz süper oluyor..

makyajda hangi tonları kullanıyorsun tinkerbell

ben makyaj çok fazla yapmıyorum olala ama yapana da çocukluğumdan beri bayılırım :)
Yaparsamda havamdaysam tabii :)) rimel. pudra ve parlatıcı kullanıyorum Alıyorumda evimde olmasını elimin altında olmasını seviyorum renk renk farlarım var rujlar almışım hastalık gibi gören beni çok süslü zanneder ama dönerim dolaşırım yine rimel parlatıcı sürerim

Dün akşam mali müşavirimiz gelince birden çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın kızlar olumunekankayizsmile

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn sabah şekerleriii opuyorumnanaktan

geçmişi okuyup geliyorum hemen :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…