Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kızlar,
mervecim bundan 2 sene önce bende senin gibi bir saç dökülmesi yaşadım hatta baya baya azalmıştı kapatmak için bandana kullanıyordum aklına gelecek herşeyi denedim otlar yağlar çaylar doktorda da herşey normal çıktı ama dökülme durmadı en sonunda kuaförüm kurtardı beni lorealin bakım serumu var dökülmeler için tam 3 ay boyunca kullandım ilk bir ay hergün sonraki ay iki günde bir üçüncü ay hafatada 3 defa saçlarım oldukça topladı kendini. Senin dökülme hem mevsim hem rejim bir araja gelmiş sanırım benimki strestendi mutlaka dene ben çok memnun kaldım şekerim

tmm canım

kızlar akşam menüm deişti.o kadar yorgunumki,bide babam gelince mecburen iş yine kahvaltıya kaldı.2 bardak çay peynir,2 ince dilim kepek ekmeği ve biraz turşu

en azından ekmek yemişsin mervecim :lepi:

benimde çok dökülüyor canım kuaförüm mevsimsel dedi :ecrin_bebek:

selam kizlar cok mutsuzum ((

mehaycım noldu canım bilmiyorumkismile

benim akşamki menüm yesil fasulye pilav salata ya da cacık

asyacım çok güzel olumunekankayizsmile

Eve 5 te girdim cnm hastanedeydim bütün gün

canım ben kaçırmışım doktora gideceğini bilmiyorumkismile

geçmiş olsun olumunekankayizsmile dikkat et kendine üşütme :kedi:

olala şimdilik çıkıyorum gelince mantarın tarifi yazıcam eşim şimdi geldi yemek vericem ona Görüşürüz cnm

knorr hazır mantar çorbası alınır 5 bardak soğuk suyun içine poşetin tamamı boşaltılır veee pişirilirr miss gibim mantar çorbası hazır :roflol: :roflol: :roflol:

Allah bozmasın canımmm :asigim:

günaydın canım

tavsiyen için teşekkürler bende araştırayım bakim olumunekankayizsmile

dün akşamki menüm dengesizdi alsanaalsanasmile

1 dilim tam tahıllı ekmek
2 dilim pastırma :kedi:
1 kk peynir
2 tofee şeker :kedi:

20 dk bisiklet
45 dk spor aletlerinde spor yaptım
45 dk pilates

sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
yarım domates (tavada az yağda kızarmış)
2 bardak şekersiz çay

domates bana yasak olduğu için çok fazla tüketemiyorum kızlar mafoldumben

bu ara ne cok pastırma görür oldum menülerde ben yiyemiyorum kokacak diye korkumdan

günaydın herkese moralim çok bozuk kızlar eşimle sabah sabah tartıstık sinirlerimi bozdu gitti

noldu canım ? özel değilse tabi neden tartıştınız :kedi:

bu ara ne cok pastırma görür oldum menülerde ben yiyemiyorum kokacak diye korkumdan

vallahi doğru söylüyosun canım eyvahedigeldismile

bi olala bi ben sempatiksalakcinni benim az kaldı 4-5 dilim kadar onuda eşimle yumurtalı yapar yerim zaten ama olalayı bilemem hehee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

çok teşekkür ederim canım tavsiyeni dinlicem.

neden yasak sana domstes kızzz ohaoldumsmile

kızlar günaydın bugün benimlapa günüm.şimdi lapamı yiyip çıkcam.bu defa yeğenimi hastaneye götürcez hastada birazcık.öpüyorum hepinizi yine kşam üstünü bulur gelmem

neden yasak sana domstes kızzz ohaoldumsmile

midemde problem var benim canım

asitli şeyler yasak

domates,biber,patlıcan asitli gıdalar oldukları için midemdeki yara geçene kadar yememem gerekiyo :gitme:

kahve,kola vs asitli içecekler yasak
soğan yasak
baharat yasak
acı yasak
tuzlu yasak
ekşi yasak

vs vs vs uzayıp gidiyor :gitme:

pöffff böyle işte

kızlar günaydın bugün benimlapa günüm.şimdi lapamı yiyip çıkcam.bu defa yeğenimi hastaneye götürcez hastada birazcık.öpüyorum hepinizi yine kşam üstünü bulur gelmem

tamam canım çok geçmiş olsun opuyorumnanaktan

günaydın kızlar

geçmişi okuyup geleyorumm

standart makyajım senin gibi aslında, rimel sürerim, kaşımı tararım, allık yok elimde şu an pembe bi rujum var ondan hafif yanaklara ve de ruj.. parlatıcı seviyorum ama saçlar yapışıyo rüzgarda falan pek sürmüyorum o yüzden. standart bi iki ruj rengim var açık tonlarda ama canlı..
bi ara geçen sene makyaj hevesim kabarmıştı bi de güzel bi dergi vardı baya fikir veriyodu, enteresan şeyler deniyordum.. şimdi yine öyle bi heves geldi bana..

Bana kayısı şeftali tonları gidiyormuş makyöz öyle söylemişti bende o renk tonlarını alıyorum Sen?
ben hep denerim cnm.. sezona bakarım moda nası.. bi de moduma bakarım.. ilginç di mi.. plum diye bi renk var mesela siyah eriğin pembemsi tonu gibi öyle bi allık kullanmayı planlıyorum.. ilüzyon gibi bişi makyaj aslında seviyorum o yüzden bayanssulusmile kesinlikle arada başka tonlar da dene cnm zevklisin.. ha bu arada body shop'un dalgalı bi ışıltı seti var bronz kahveden kreme.. muhteşem bişi.. hem far oluyo, hem aydınlatıcı, hem dudakta sim-parlatıcı.. ve de ruj ve allığın renkleriyle oynayabilmeni sağlıyo.. tek rujdan bi çok renk çıkıyo böylece.. hem yüz hem de kaş altı ve bayanssulusmile göz aydınlatabiliyosun.. yüze de doğal bi parıltı katıyo.. benim joker malzemem :hulya:

cnm bence sen akşam iş dönüşü spordan yemekle uğraşmaya vakit bulamadığından geçiriyosun akşamları böyle..
ama sana önemli bişi söylicem.. spor yaptığın için proteine biraz daha ağırlık ver.. mesela ızgara kolay bişi.. yap akşama bi göğüs ızgara yanınada yeşillikfalan koy meşhurdurizmirin otları bayanssulusmile hadi onu da ya yapamadın süt iç.. sabahları yumurta ye falan..yoksa disiplinin harika nafcım allah bozmasınn..

günaydın herkese moralim çok bozuk kızlar eşimle sabah sabah tartıstık sinirlerimi bozdu gitti
moralini düzeltiriz biz şekerimm

ben belki 6-7 yıldır kokuyor diye çemenli pastırma yemedim.. arada bi çemensizlerden aldım.. ama bu pastırmaları memleketten aldık çemensizi de yoktu.. markettekiler gibi berbat kokutmuyo ama..

valla bende de durum çok farklı değil biraz daha fazla var amaaz kaldııı :gitme:

görüşürüz cnm

sen maden suyu içiyodun ama canım öyle hatırladım yani?

canım eve saat 7 gibi gidiyorum hemen bişeyler atıştırıp çıkıyorum o yüzden aceleye geliyo :1ninca:

saat 8 de hava kararıyo zaten parkta kimse olmuyo bende yalnız kalmak istemiyorum o yüzden sporum erken bitiyo eyvahedigeldismile

yani ne kadar erken gittim kâr mantığıyla gidiyorum

aslında direk spora gitsem geldiğimde yesem olur mu bilmiyorumkismile

soda içiyodum ilk zamanlar artık onuda içmiyorum canım doğru hatırlıyosun kaydirigubbakcemile en son doktora gittiğimde 2 tane iç günde demişti ben zaten sevmem sodayı 1 tane zor içiyodum artık onuda çookkk canım istemediği sürece içmiyorum :1rolleyes:

selammm veee yine kimse yoookkk ((((((

selam canım olumunekankayizsmile

ben burdayım başka topiklere bakınıyordum pilates araştırması yapıyorum zemuszemus

sen napıyosun neden canın sıkkın bakimmm gamyoncuiremsu

selam canım olumunekankayizsmile

ben burdayım başka topiklere bakınıyordum pilates araştırması yapıyorum zemuszemus

sen napıyosun neden canın sıkkın bakimmm gamyoncuiremsu

hic valla is guc var beni bekliyor girip bir selam vereyim dedimopuyorumnanaktan
neden olsun canim yaa kilo almisim az da degil 2 kilo:çok üzgünüm:

hic valla is guc var beni bekliyor girip bir selam vereyim dedimopuyorumnanaktan
neden olsun canim yaa kilo almisim az da degil 2 kilo:çok üzgünüm:

iyi yaptın canım olumunekankayizsmile herkes boşladı topiği :mymeka:

sen 2 kilo aldın ama moralin bozuk diye sürekli birşeyler atıştırdığın için aldın yanılmıyorsamm :kedi:

hem bu hafta cezalar geliyorrr haftaya verirsin aldığın kiloyu bence :jeyyar: :jeyyar:

evet yaa sorma bendede bu sorun var canim SIKILDIMI biseye uzuldummu yiyorum...:çok üzgünüm:
ne olurdu benimde istahim kesilse sanki:çok üzgünüm:

evet yaa sorma bendede bu sorun var canim SIKILDIMI biseye uzuldummu yiyorum...:çok üzgünüm:
ne olurdu benimde istahim kesilse sanki:çok üzgünüm:

bende senin gibiyim sinirlendim mi , üzüldüm mü sarıyorum ortalığa :1rolleyes:

benim bir arkadaşım vardı hayatta yemezdii acından öleceğini bilse yemiyordu oda tuhaf bence :uhm: :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…