- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.241
nafcım cem ve ayşegül bence aralarındaki elektriği hissettiren ilk ve tek çift türk dizi ve filmleri arasında.. dizideki hiçkimse arasında hissetmedim de böyle.. nafcım izle cnm bu bölümü kaçırma derimm bayanssulusmile
kızlar akşam menüm deişti.o kadar yorgunumki,bide babam gelince mecburen iş yine kahvaltıya kaldı.2 bardak çay peynir,2 ince dilim kepek ekmeği ve biraz turşu
kızlar size bişey dicem bilmiyorumkismile benim saçlarım 2 aya yakındır felaket şekilde dökülüyo.her elimi atışımda elime geliyo saçlarım.hele bide banyodan sonra varya tutam tutam mafoldumben doktora gitsem vitamin verir die korkuyorum :gitme: doğal yöntemler bilen var mı yaa :Saruboceq: aktardan her türlü otu almaya hazırım çok güveniyorum otlara senağlama :çok üzgünüm: he bu arada saçlarım belime kadar uzun,su dalgası şeklinde.telleri 2 aya kadar kalındrı çok gürdü saçlarım yaa off hadi kızlar bilgisi olan varsa paylaşın nolur :enbuyukkk:
selam kizlar cok mutsuzum((
benim akşamki menüm yesil fasulye pilav salata ya da cacık
Ben bütün gün bu saate kadar hiç bişey yememiştim Biraz önce kendime t. buğday ekmeğiyle beyaz peynirli domatesli tost yapıp yedim nihayet. Akşam sekiz gibide, mantar çorbası yapıcam onu yerim meyvemide yerim bu günü kapatırım böylece
Eve 5 te girdim cnm hastanedeydim bütün gün
Olalacım geldim cnm 5 gibi baktım sana ama yoktun Simir testi verdim bir hafta sonraymış sonucu Görünürde bişey yok herşey normal sadece bu ay sol tarafımdan yumurtlamışım ağrı bu yüzdenmiş.Üşütmememi söyledi bu arada Ağrım en çok soldaydı zaten tam da yumurtlama günlerimdeyim Tahmin etmiştim böyle olacağını ama yine de başka bişey mi diye korkmuştum. Dönem dönem hissedilebilinirmiş. E benim kadar kendini dinleyen içinde zor olmaması gerek hissetmekRezervime de baktılar iyi oldu bahaneyle geçen sene önceden ne oldu çok bişey değişti mi diye merak ediyordum
olala şimdilik çıkıyorum gelince mantarın tarifi yazıcam eşim şimdi geldi yemek vericem ona Görüşürüz cnm
kızlar bugün tartıldım kilom aynı yani koruduğum kilodan sadece 100 gr fazlam var 51.7ymişim hala
ama şişkinlik hala var maalesef o yüzden dar hala bol gelen kotlarım..
menüm:
sabah:
2 mincik yeşil zeytin
k.k peynir
yumurta
domatezz
1 t.k tereyağı
2 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay
az şekerli türk kahvesi
yemek yapamadığımdan yine öğünler karmakarışık oldu:
o yüzden alt alta yazıyorum:
2 dilim pastırma
2 dilim cevizli ekmek
6 kepçe çorba
1 elma
yumurtalı patatez galiba 10 tepeleme y.k (eşim yaptı çorba ve patatezii :asigim: çok şekerdi bugün çok)
2 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay
1 ufak parça bitter çiko)
gece ilaç almadan da bi dilim ekmek daha yerim boshayallersmile
pazardan aldığımız bütün sebzeler çürüdü bu hafta buzdolabında bilmiyorumkismile
günaydın kızlar,
mervecim bundan 2 sene önce bende senin gibi bir saç dökülmesi yaşadım hatta baya baya azalmıştı kapatmak için bandana kullanıyordum aklına gelecek herşeyi denedim otlar yağlar çaylar doktorda da herşey normal çıktı ama dökülme durmadı en sonunda kuaförüm kurtardı beni lorealin bakım serumu var dökülmeler için tam 3 ay boyunca kullandım ilk bir ay hergün sonraki ay iki günde bir üçüncü ay hafatada 3 defa saçlarım oldukça topladı kendini. Senin dökülme hem mevsim hem rejim bir araja gelmiş sanırım benimki strestendi mutlaka dene ben çok memnun kaldım şekerim
dün akşamki menüm dengesizdi alsanaalsanasmile
1 dilim tam tahıllı ekmek
2 dilim pastırma :kedi:
1 kk peynir
2 tofee şeker :kedi:
20 dk bisiklet
45 dk spor aletlerinde spor yaptım
45 dk pilates
sabah
1 kk peynir
5 zeytin
yarım domates (tavada az yağda kızarmış)
2 bardak şekersiz çay
domates bana yasak olduğu için çok fazla tüketemiyorum kızlar mafoldumben
günaydın herkese moralim çok bozuk kızlar eşimle sabah sabah tartıstık sinirlerimi bozdu gitti
bu ara ne cok pastırma görür oldum menülerde ben yiyemiyorum kokacak diye korkumdan
çok teşekkür ederim canım tavsiyeni dinlicem.günaydın kızlar,
mervecim bundan 2 sene önce bende senin gibi bir saç dökülmesi yaşadım hatta baya baya azalmıştı kapatmak için bandana kullanıyordum aklına gelecek herşeyi denedim otlar yağlar çaylar doktorda da herşey normal çıktı ama dökülme durmadı en sonunda kuaförüm kurtardı beni lorealin bakım serumu var dökülmeler için tam 3 ay boyunca kullandım ilk bir ay hergün sonraki ay iki günde bir üçüncü ay hafatada 3 defa saçlarım oldukça topladı kendini. Senin dökülme hem mevsim hem rejim bir araja gelmiş sanırım benimki strestendi mutlaka dene ben çok memnun kaldım şekerim
dün akşamki menüm dengesizdi alsanaalsanasmile
1 kk peynir
20 dk bisiklet
45 dk pilates
sabah
1 kk peynir
5 zeytin
2 bardak şekersiz çay
neden yasak sana domstes kızzz ohaoldumsmile
kızlar günaydın bugün benimlapa günüm.şimdi lapamı yiyip çıkcam.bu defa yeğenimi hastaneye götürcez hastada birazcık.öpüyorum hepinizi yine kşam üstünü bulur gelmem
standart makyajım senin gibi aslında, rimel sürerim, kaşımı tararım, allık yok elimde şu an pembe bi rujum var ondan hafif yanaklara ve de ruj.. parlatıcı seviyorum ama saçlar yapışıyo rüzgarda falan pek sürmüyorum o yüzden. standart bi iki ruj rengim var açık tonlarda ama canlı..ben makyaj çok fazla yapmıyorum olala ama yapana da çocukluğumdan beri bayılırım :)
Yaparsamda havamdaysam tabii :)) rimel. pudra ve parlatıcı kullanıyorum Alıyorumda evimde olmasını elimin altında olmasını seviyorum renk renk farlarım var rujlar almışım hastalık gibi gören beni çok süslü zanneder ama dönerim dolaşırım yine rimel parlatıcı sürerim
ben hep denerim cnm.. sezona bakarım moda nası.. bi de moduma bakarım.. ilginç di mi.. plum diye bi renk var mesela siyah eriğin pembemsi tonu gibi öyle bi allık kullanmayı planlıyorum.. ilüzyon gibi bişi makyaj aslında seviyorum o yüzden bayanssulusmile kesinlikle arada başka tonlar da dene cnm zevklisin.. ha bu arada body shop'un dalgalı bi ışıltı seti var bronz kahveden kreme.. muhteşem bişi.. hem far oluyo, hem aydınlatıcı, hem dudakta sim-parlatıcı.. ve de ruj ve allığın renkleriyle oynayabilmeni sağlıyo.. tek rujdan bi çok renk çıkıyo böylece.. hem yüz hem de kaş altı ve bayanssulusmile göz aydınlatabiliyosun.. yüze de doğal bi parıltı katıyo.. benim joker malzemem :hulya:Bana kayısı şeftali tonları gidiyormuş makyöz öyle söylemişti bende o renk tonlarını alıyorum Sen?
cnm bence sen akşam iş dönüşü spordan yemekle uğraşmaya vakit bulamadığından geçiriyosun akşamları böyle..dün akşamki menüm dengesizdi alsanaalsanasmile
1 kk peynir
20 dk bisiklet
45 dk pilates
sabah
1 kk peynir
5 zeytin
2 bardak şekersiz çay
moralini düzeltiriz biz şekerimmgünaydın herkese moralim çok bozuk kızlar eşimle sabah sabah tartıstık sinirlerimi bozdu gitti
ben belki 6-7 yıldır kokuyor diye çemenli pastırma yemedim.. arada bi çemensizlerden aldım.. ama bu pastırmaları memleketten aldık çemensizi de yoktu.. markettekiler gibi berbat kokutmuyo ama..bu ara ne cok pastırma görür oldum menülerde ben yiyemiyorum kokacak diye korkumdan
valla bende de durum çok farklı değil biraz daha fazla var amaaz kaldııı :gitme:noldu canım ? özel değilse tabi neden tartıştınız :kedi:
vallahi doğru söylüyosun canım eyvahedigeldismile
bi olala bi ben sempatiksalakcinni benim az kaldı 4-5 dilim kadar onuda eşimle yumurtalı yapar yerim zaten ama olalayı bilemem hehee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
görüşürüz cnmkızlar günaydın bugün benimlapa günüm.şimdi lapamı yiyip çıkcam.bu defa yeğenimi hastaneye götürcez hastada birazcık.öpüyorum hepinizi yine kşam üstünü bulur gelmem
sen maden suyu içiyodun ama canım öyle hatırladım yani?midemde problem var benim canım
asitli şeyler yasak
domates,biber,patlıcan asitli gıdalar oldukları için midemdeki yara geçene kadar yememem gerekiyo :gitme:
kahve,kola vs asitli içecekler yasak
soğan yasak
baharat yasak
acı yasak
tuzlu yasak
ekşi yasak
vs vs vs uzayıp gidiyor :gitme:
pöffff böyle işte
cnm bence sen akşam iş dönüşü spordan yemekle uğraşmaya vakit bulamadığından geçiriyosun akşamları böyle..
ama sana önemli bişi söylicem.. spor yaptığın için proteine biraz daha ağırlık ver.. mesela ızgara kolay bişi.. yap akşama bi göğüs ızgara yanınada yeşillikfalan koy meşhurdurizmirin otları bayanssulusmile hadi onu da ya yapamadın süt iç.. sabahları yumurta ye falan..yoksa disiplinin harika nafcım allah bozmasınn..
sen maden suyu içiyodun ama canım öyle hatırladım yani?
selammm veee yine kimse yoookkk((((((
selam canım olumunekankayizsmile
ben burdayım başka topiklere bakınıyordum pilates araştırması yapıyorum zemuszemus
sen napıyosun neden canın sıkkın bakimmm gamyoncuiremsu
hic valla is guc var beni bekliyor girip bir selam vereyim dedimopuyorumnanaktan
neden olsun canim yaa kilo almisim az da degil 2 kilo:çok üzgünüm:
iyi yaptın canım olumunekankayizsmile herkes boşladı topiği :mymeka:
sen 2 kilo aldın ama moralin bozuk diye sürekli birşeyler atıştırdığın için aldın yanılmıyorsamm :kedi:
hem bu hafta cezalar geliyorrr haftaya verirsin aldığın kiloyu bence :jeyyar: :jeyyar:
evet yaa sorma bendede bu sorun var canim SIKILDIMI biseye uzuldummu yiyorum...:çok üzgünüm:
ne olurdu benimde istahim kesilse sanki:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?